Çalışan Bayanların Kulübü

Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)

be[Bnde eve gitmek ve 1 saat kestirmek istiom yaaaa azıcık uyku süper olur [/B]

Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)

hazır al canım valla bende senin gibiyim az kaldı canım sabır

aynen bende de öle ama bugün de hava o kadar güsel ki allahtan içimden iş yapmak gelmio yaaa

off sorma dışarda olmak vardı şimdi

hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum

bende geldım burdayım ama aıle sırketı oldugu ıcın her an her yerede olabılıorum yerı gelıo ımalattan cıkamıorum.ablam bebegıyle gelıo 7 aylık bırasdan da onu uyutursak herlde ondan sonra daha rahat takıp ederım

hoşgelidn nasılsın bakalım göremiyordum uzun zamandır

ne olsun canım ya hayat hep aynı işte. annem geldi gitti yanımıza. çoook özlemişim. hasret giderdik biraz. onun dışında iş, ev, spor arasında koşturuyorum. yaz gelmeden hazırlanmak lazım diii mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…