Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)
Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)
aynen bende de öle ama bugün de hava o kadar güsel ki allahtan içimden iş yapmak gelmio yaaa
hazır al canım valla bende senin gibiyim az kaldı canım sabır
off sorma dışarda olmak vardı şimdi
ben dışarıdan da zevk almaıorum yaaa aşkım yokken dışarıda sevgilileri görünce moralim bozuluo
canım ne zaman geliyor
dışarda olmaktan kastım özgür olmak şimdi işten çıksam gideceğim yer evim olur
hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum
bu hafta izine gelio teskereye de 64 gün var cnm
hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum
ooo bir şey kalmamışki tezkereye izine gelmeyip erken tezkere almayı düşünmedimi
düşündük ama onun olduğu yerde izin kullanmak mecbur cnm ya
hımmm hayırlısı gülüm be az kalmış hatta birşey kalmamış inşallah gelir de bir an önce kavuşursunuz
imm böcüğüm sen nasılsın özledim seniii nerelerdesn
iyiyim canım bende işler yoğun birazda pek fırsatım olmadı girmeye
offff çalışmayın herkez bıraksın işleri gelsin buraya
hoşgelidn nasılsın bakalım göremiyordum uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?