- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)![]()
be[Bnde eve gitmek ve 1 saat kestirmek istiom yaaaa azıcık uyku süper olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak)![]()
aynen bende de öle ama bugün de hava o kadar güsel ki allahtan içimden iş yapmak gelmio yaaa![]()
hazır al canım valla bende senin gibiyim az kaldı canım sabır
off sorma dışarda olmak vardı şimdi
ben dışarıdan da zevk almaıorum yaaa aşkım yokken dışarıda sevgilileri görünce moralim bozuluo![]()
canım ne zaman geliyor
dışarda olmaktan kastım özgür olmak şimdi işten çıksam gideceğim yer evim olur![]()
hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum![]()
bu hafta izine gelio teskereye de 64 gün var cnm![]()
hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum![]()
ooo bir şey kalmamışki tezkereye izine gelmeyip erken tezkere almayı düşünmedimi
düşündük ama onun olduğu yerde izin kullanmak mecbur cnm ya![]()
hımmm hayırlısı gülüm be az kalmış hatta birşey kalmamış inşallah gelir de bir an önce kavuşursunuz
imm böcüğüm sen nasılsın özledim seniii nerelerdesn![]()
iyiyim canım bende işler yoğun birazda pek fırsatım olmadı girmeye
offff çalışmayın herkez bıraksın işleri gelsin buraya![]()
hoşgelidn nasılsın bakalım göremiyordum uzun zamandır![]()