• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak) :1:

be[Bnde eve gitmek ve 1 saat kestirmek istiom yaaaa azıcık uyku süper olur :16:[/B]

Eve gitmek ve eşofmanlarımı çekip tv karşısında kocamı beklemek istiyoruuummm :))(tabi yemeğim varsa tv başında bekleyebilirim ancak) :1:

hazır al canım valla bende senin gibiyim az kaldı canım sabır

aynen bende de öle ama bugün de hava o kadar güsel ki allahtan içimden iş yapmak gelmio yaaa :60::60:

off sorma dışarda olmak vardı şimdi

hava kasvetlı olunca yatakdan kalkmak ıstemıorum;hava guzel oluncada ıse gıtmek calısmak ıstemıyorum ne olcak benım bu halım bılemıorum:24:

bende geldım :71: burdayım ama aıle sırketı oldugu ıcın her an her yerede olabılıorum yerı gelıo ımalattan cıkamıorum.ablam bebegıyle gelıo 7 aylık bırasdan da onu uyutursak herlde ondan sonra daha rahat takıp ederım:68:

hoşgelidn nasılsın bakalım göremiyordum uzun zamandır :9:

ne olsun canım ya hayat hep aynı işte. annem geldi gitti yanımıza. çoook özlemişim. hasret giderdik biraz. onun dışında iş, ev, spor arasında koşturuyorum. yaz gelmeden hazırlanmak lazım diii mi ama:8::8:

Back