bilmem alışverişte bayanlar dinlenir derler ama o bayanların istisnası olduğum için bende tutmaz![]()
nice yaşlara seninle mutlu beraber bir ömür dilerim ikinize şimdiden kutlayım
sağol canım inşallah hediyesini alsam içim rahatlayacak yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem alışverişte bayanlar dinlenir derler ama o bayanların istisnası olduğum için bende tutmaz![]()
nice yaşlara seninle mutlu beraber bir ömür dilerim ikinize şimdiden kutlayım
dikkat et kız kendinee hasta olursun vallaa
kolay gelsin mandalinacım sana![]()
sağol canım aslında bitti de beğendiremiyorum cümlelerim çiğmiş değiştirecekmişim![]()
kızlar yaaa ablama canım sıkılıyo yarın mideden endoskopi olacak
ama çok korkuyo ya kötü bişey çıkarsa diye
çıkmaz di mi
rutin bi ağrı yoğun iş temposu,çocuklu bir çalışan ya mide fıtığı ya da gastrit olabilir demişti önceden dr ama yarın belli olacak işte dua edin kızlar kötü bişey olmasın..
doğal yollardan bünyeni kuvvetlendir ozaman şu aralar bol bol dinlen canım baharatlı tarçınlı ballı ıhlamurlu yiyecek içeceklerle başlamadan önlemini al bence
dikkat et kız kendinee hasta olursun vallaa
galiba grip geliyor canım
kolay gelsin mandalinacım sana![]()
çıkmaz di mi
rutin bi ağrı yoğun iş temposu,çocuklu bir çalışan ya mide fıtığı ya da gastrit olabilir demişti önceden dr ama yarın belli olacak işte dua edin kızlar kötü bişey olmasın..
pişir bakalım cümleleri o zaman![]()
çıkmaz di mi
bugün bnm pek işim yok şimdi de siz yoksunuz![]()
iyi dşün ii olsun cnm olmaz tabiki bişiy çıkmaz dualarım sizinle cnm![]()
çıkmaz di mi
Hoşbulduk canım
Bütün gün ofiste tekim sadece telefonda konuşuyoruz bazı şeyleri telefonda anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar canım işlerine gelmiyor.
Sana c.tesi yaşadığım olayı anlatayım c.tesi izinliydim ama iznimi burnumdan getirdiler telefonum hiç susmadı bide üstelik ofise gelip kasko yaptım ve bunu kendileride yapabilirlerdi.
Rainbow86 evet meslektaşız
Canım çok merak ediyorum senin de patronların bütün işi senin üstüne mi yıktılar??
hellöööö kızlar yemek yedim ve geldim :81::81:
geçmiş olsun cnm
önemli bir şey çıkmaz inşallah içini ferah tut