Çalışan Bayanların Kulübü

rain artık sigortayla ilgili sorularımızı güvenle sana sorarız malum sigortacılar sigortalı yapmak için çoğu zaman güvenilmez oluyor sana güvenerek sorarız artık

tabiki cnm elimden ne gelirse yardımcı olurum.
bu arada kendimde sigortacı olmama rağmen dediğine katılıyorum güven eksiliği mevcut bizim sektörde...

kızlar bugün daha hiç oturmadım öle yoruldum kii yaaa

günaydın kızlar...

bu aralar çok yoğunuz. herkese hayırlı günler, hayırlı işler deyip kaçıyorum.

tabiki cnm elimden ne gelirse yardımcı olurum.
bu arada kendimde sigortacı olmama rağmen dediğine katılıyorum güven eksiliği mevcut bizim sektörde...

teşekkürler canım
malesef öyle canım halbuki herkesin yaptırması gereken çok faydalı birşey sigorta fakat tam anlatılmaması eksik anlatılması bazen kandırılmak gibi durumlar sigortadan korkar duruma getirdi bizi tabiki istisnalarda var hepsi böyle demek istemiyorum

ooo ben tam yerine düşmüşüm desene seramikler falan hakkındada sana sorarım artık sigorta konusunda raini seramiklerde senin başını şişiririm

sor cnm tabiki dekorasyon yapıom ben yardımcı olurum

sor cnm tabiki dekorasyon yapıom ben yardımcı olurum

süper çok sevindim buna canım ya şuanda inşaat halinde evim 2011 in 12. ayında teslim olacak ama mutfak ve banyoyu müthaitle anlaştık biz yaptırcaz sürekli sitelerde model bakıyorum kullanışlı olması tavsiyeler hep farklı oluyor çelişkide kalıyorum

günaydın canlarıııım
nabersiniz?
Umarım bugün güzel bir gün oluuurrrr...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…