• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayanların Kulübü

c.tesi kuzenim ve arkadaşları kadınlar günü etkinliği düzenlemişlerdi süperdi gerçekten
eşim evi süpürdü bende ardından sildim çıktım etkinliğe gittim akşam da arkadaşlara gittik saat sabahın 5 iydi eve geldik:27:
pazar günü de eşimin dayısı yengesi kayınvalidemler cümbür cemaat bizde toplandık yemeğimizi
yedik sohbetimizi ettik,bi de eşimin kardeşi beylikdüzünden ev tuttu mayısta düğünü var kendi öz kardeşim gibi severim(biz sülalece bahçelievler'deyiz) uzağa gidiyor diye ona üzüldük biraz...:43:
aman yeter ki mutlu olsunlar da...:70:

evet canım ama napalım annem yalnız kalmasın o misafirleriyle ilgilensin bende işlerini göreyim diye gittim.annemin bulaşık makinası falan yok o yüzden ben mutfakta durdum annemde misafirlerin yanında.

canım en iyisini yapmışsın annciğin mutlu olmuştur hem yardım etmişsin hem hasret gidermiş oldun

oohh ne güzel
ben c.tesi de çalıştığım için sadece pazar günüm var ve dün bütün gün miskinlik yaptım iyi dinlendim yani:1:

ohh sefan olsun bu hafta sonu gelsede bende yapsam

ohh ne güzel iyi yapmışsın canım bende bu pazar gezerim artık

yediklerin senin olsun gördüklerini anlatırsın bize :69:

hellöööö kızlar :79::79:

hellööö canım nasılsın?hoşgeldin

iyi yapmışsın cnm ya arada bir olcak böyle şeyler

öyle canım napalım olacak tabi.

c.tesi kuzenim ve arkadaşları kadınlar günü etkinliği düzenlemişlerdi süperdi gerçekten
eşim evi süpürdü bende ardından sildim çıktım etkinliğe gittim akşam da arkadaşlara gittik saat sabahın 5 iydi eve geldik:27:
pazar günü de eşimin dayısı yengesi kayınvalidemler cümbür cemaat bizde toplandık yemeğimizi
yedik sohbetimizi ettik,bi de eşimin kardeşi beylikdüzünden ev tuttu mayısta düğünü var kendi öz kardeşim gibi severim(biz sülalece bahçelievler'deyiz) uzağa gidiyor diye ona üzüldük biraz...:43:
aman yeter ki mutlu olsunlar da...:70:

ohh hafta sonu baya hareketli geçmiş canım

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Herkese iyi haftalar

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?

canım en iyisini yapmışsın annciğin mutlu olmuştur hem yardım etmişsin hem hasret gidermiş oldun

ohh sefan olsun bu hafta sonu gelsede bende yapsam

yediklerin senin olsun gördüklerini anlatırsın bize :69:

hayırlısı artık canım çıkabilirsek dışarı ne mutlu plan yaptım ama uygulayabilirmiyim bakalım.
evet annem çok mutlu oldu hakkını helal et dedi durdu yazık kıyamam anneme ben:69:

kızlaar merhabalar hepinize,
epeydir gelemiyordum topiğe, iyi çalışmalar güzel bi haftasonunun ardından:34:

Back