Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hellöööö kızlar :79::79:
julia nasılsın![]()
hellööö cnm :79:
immm güsel arkadaşım sen nasılsın
nbr cnmmm![]()
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Herkese iyi haftalar
evet canım ama napalım annem yalnız kalmasın o misafirleriyle ilgilensin bende işlerini göreyim diye gittim.annemin bulaşık makinası falan yok o yüzden ben mutfakta durdum annemde misafirlerin yanında.
oohh ne güzel
ben c.tesi de çalıştığım için sadece pazar günüm var ve dün bütün gün miskinlik yaptım iyi dinlendim yani![]()
ohh ne güzel iyi yapmışsın canım bende bu pazar gezerim artık
hellöööö kızlar :79::79:
iyi yapmışsın cnm ya arada bir olcak böyle şeyler
c.tesi kuzenim ve arkadaşları kadınlar günü etkinliği düzenlemişlerdi süperdi gerçekten
eşim evi süpürdü bende ardından sildim çıktım etkinliğe gittim akşam da arkadaşlara gittik saat sabahın 5 iydi eve geldik
pazar günü de eşimin dayısı yengesi kayınvalidemler cümbür cemaat bizde toplandık yemeğimizi
yedik sohbetimizi ettik,bi de eşimin kardeşi beylikdüzünden ev tuttu mayısta düğünü var kendi öz kardeşim gibi severim(biz sülalece bahçelievler'deyiz) uzağa gidiyor diye ona üzüldük biraz...
aman yeter ki mutlu olsunlar da...![]()
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Herkese iyi haftalar
canım en iyisini yapmışsın annciğin mutlu olmuştur hem yardım etmişsin hem hasret gidermiş oldun
ohh sefan olsun bu hafta sonu gelsede bende yapsam
yediklerin senin olsun gördüklerini anlatırsın bize![]()
hayırlısı artık canım çıkabilirsek dışarı ne mutlu plan yaptım ama uygulayabilirmiyim bakalım.
evet annem çok mutlu oldu hakkını helal et dedi durdu yazık kıyamam anneme ben
immm güsel arkadaşım sen nasılsın
nbr cnmmm![]()
oyyy ne güzel kim olursa olsun anne oldumu her zaman içim tuhaf olur![]()
kızlaar merhabalar hepinize,
epeydir gelemiyordum topiğe, iyi çalışmalar güzel bi haftasonunun ardından![]()
hoşgeldin canım nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın, topik hareketli maşallah hızlı ilerliyor![]()