Çalışan Bayanların Kulübü

bencede hap kullanma eşin korunsun
hap kullanın bi zararı yok yaa ınanmayın koca karı laflarına ben kullanıorm
bende 1 sene kullandım ama şuan bebek olmuyor canım

OFFF YAAA
kafam öyle çok karışık ki. bi dr gittim. her 3 yada 6 ayda bi kontrole gelirsen hiç bişey olmuyor.
ama gelmezsem yorum yapamam kullanma dedi.
aylık iğne yada hap düşünüyorum pre. ile bi ömür geçmezki

şuana kadar hiç birini kullanmadım canım hormanlarımla oynayamam ozaman eşimde kullansın sperm öldürücülerden neden bayanlar düşünmek zorunda bunu ya

biz hormonlarımızla oynayalım beyfendiler keyfine baksın ne ala memleket öyle değilmi
hapların bir sürü yan etkisi var

şekerim ben evlenmeden 1 ay önce dr a gittim muayene oldum o zamanlar üstten muayene oluyodum
dr bana yasmin i önermişti bende hızımı alamadım 2 sene olacak nerdeyse hala kullanıyorum
hiç bir yan etkisini görmedim ama yaz sonu bırakayım artık diyorum

şuana kadar hiç birini kullanmadım canım hormanlarımla oynayamam ozaman eşimde kullansın sperm öldürücülerden neden bayanlar düşünmek zorunda bunu ya

nişanlımın bu konu da bana bi yorumu olmuyor yani.
sen karar ver o yolda gidelim diyor dr ile konuşalım diyor oda çok fazla hapların zararını falan bilmiyor.
pr kullan desem hayır demez yani

nişanlımın bu konu da bana bi yorumu olmuyor yani.
sen karar ver o yolda gidelim diyor dr ile konuşalım diyor oda çok fazla hapların zararını falan bilmiyor.
pr kullan desem hayır demez yani
yumurtlama günlerinde prz. kullan onun dışında geri çekilme yöntemi kullan
3 yıl bitti evliliğimin daha bi kaza olmadı canım
kadın olmak zor canım
evet zor hiç bi erkek de demez ben kullanayım sperm öldürücü diye hep kadınlar

EVET yasminin son çıkanı çok güzell kılo aldırmıor ağda yaptırıorsn 2 ay yaptırma cıkmıo kıllar.... hormonları düzenlıo adetin düzene girio.... hiç bi zararı yok cnm katılıorm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…