gitme ne olur gitme
eee ne isle mesgulsunuz bakimmmm konuyaa dönelimm birazcıktaaaa
:83::83::83: yandın ozaman sen :83:
sipittanımamazlıktan mı gelseydim tühhh
juliaaa aramızı bozamazsın
kendimi korumak için çok uğraşıyorum
KORUMA dedin de bak yine damarıma bastın heeee
yaw ben nasıl korunucam offf hap kullanmak istemiyorm
[ı]bencede hap kullanma eşin korunsun[/ı]
yok kız buralardayımhemşimmm gittin mi
hap kullanın bi zararı yok yaa ınanmayın koca karı laflarına ben kullanıorm
sonuçta kimyasal cnm ilaç kullanmamakta fayda var bencehap kullanın bi zararı yok yaa ınanmayın koca karı laflarına ben kullanıorm
yok kız buralardayım
bencede hap kullanma eşin korunsun
hap kullanın bi zararı yok yaa ınanmayın koca karı laflarına ben kullanıorm
bende 1 sene kullandım ama şuan bebek olmuyor canım
şuana kadar hiç birini kullanmadım canım hormanlarımla oynayamam ozaman eşimde kullansın sperm öldürücülerden neden bayanlar düşünmek zorunda bunu yaOFFF YAAA
kafam öyle çok karışık ki. bi dr gittim. her 3 yada 6 ayda bi kontrole gelirsen hiç bişey olmuyor.
ama gelmezsem yorum yapamam kullanma dedi.
aylık iğne yada hap düşünüyorum pre. ile bi ömür geçmezki
OFFF YAAA
kafam öyle çok karışık ki. bi dr gittim. her 3 yada 6 ayda bi kontrole gelirsen hiç bişey olmuyor.
OFFF YAAA
şuana kadar hiç birini kullanmadım canım hormanlarımla oynayamam ozaman eşimde kullansın sperm öldürücülerden neden bayanlar düşünmek zorunda bunu ya
şuana kadar hiç birini kullanmadım canım hormanlarımla oynayamam ozaman eşimde kullansın sperm öldürücülerden neden bayanlar düşünmek zorunda bunu ya
yumurtlama günlerinde prz. kullan onun dışında geri çekilme yöntemi kullannişanlımın bu konu da bana bi yorumu olmuyor yani.
sen karar ver o yolda gidelim diyor dr ile konuşalım diyor oda çok fazla hapların zararını falan bilmiyor.
pr kullan desem hayır demez yani
evet zor hiç bi erkek de demez ben kullanayım sperm öldürücü diye hep kadınlarkadın olmak zor canım
şekerim ben evlenmeden 1 ay önce dr a gittim muayene oldum o zamanlar üstten muayene oluyodum
dr bana yasmin i önermişti bende hızımı alamadım 2 sene olacak nerdeyse hala kullanıyorum
hiç bir yan etkisini görmedim ama yaz sonu bırakayım artık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?