maşallahın var valla her yere yetiosun tel msn kk
inan canım arkadaşlarımın çoğu evlendi çok faydam oldu evlenirlerken..evlendiler hala hergün ararlar evlerine gittimmi yatıya kal diye ısrar ederler..hergün arıyolar sırayla bazen annem diyo kaldırıp atıcam şu telefonu ne çok çalıyo
ayy bide bilseler bi taraftan kk de kaç tane kıza laf yetiştiriyorumbide iş güç oooo
bikaç ay önce bende aşkımdan vakit ayırmıyodum kızlara amaşimdide bizim liseden bi kız sevgilisinden ayrılmış onu anlatıyo güzin ablayı geçtim he gerçi kelin ilacı olsa kendi başına
negüzel canım ne mutlu allah kavuştursun bidahada hiç ayırmasıngeldiğinde gelişmeleri yazarsın şimdi ben çıkıyorum geç oldu uyuyim iyi geceler tatlışko
günaydın kızlar ama kesilmesi gerekn 3 tane faturam varonları kesip gelicem topik size emanet
günaydın kızlar hala ayakta uyuyorum çalışmaktan nefret etmeye başladım bu uyku yüzünden yaa
two_che_89 evet canım 12 de yattım kk de 1 saat oyalandım yoksa 11 de yatardım bukadarda uykusuz kalmazdımuyumak istiyorumm :95:
bende anneme özeniyorum valla 11 de uyanıyo..yanlız benim şimdi çok uykum var akşam evdede tam tersi uykum gelmiyo :44:
süper ya geçen haftada bizimkiler amerikaya gitti süper oluyo vallaben de dün 12 de yattım arminem şu işler 10da baslasa ya da aksam 4 te hemen bitse olmaz mıenemm süper bir haber aldım bizim patron sehir dısına çıkmıs 4 gün yokmus yehoo
süper ya geçen haftada bizimkiler amerikaya gitti süper oluyo vallaben öğlen olsun uyucam bi yarım saat ama saat daha 10
ben eve gidiyorum,yemek yiyorum,dizi izliyorum bir bakmısım ohoo saat kaç olmusöğrencilik yıllarımı özlüyorum yaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?