Çalışan Bayanların Kulübü

benimki evlenince yemek konusunda değişmedi kızlar, sağolsun yapıyor yardım ediyor. yemeyi sevdiği için mutfakta hep yanımda durur. yorgunsam hastaysam yardım ediyim der gelir başka bi işim varsa. işten benden önce gelirse yemeği hazırlar sofrayı kurar ben gelene kadar. bu konuda hakkını yiyemem valla allah razı olsun kocamdan

birde trabzonlu hanımları beğenmezsin bak neler öğretmişler

inş bizde evlennce bizimkide öle olur

birde trabzonlu hanımları beğenmezsin bak neler öğretmişler

yok canıım benimki kendi kendine öğrenmiş internetten bakar bulur tarifi yapar
trabzonlu hanımlara yemek konusunda bişey demem zaten, ama herkes korkuyo valla bi babannesi var eşimin kayınpederim su bile içemez kayınvalidemden izinsiz

o saygıdandır canım

amin canım inşallah yemeyi seviyorsa yapar zaten, en iyi aşçılar erkek ne de olsa

hazıra alıştırmayın en baştan benden tavsiye

ederiz tabi hoşgeldin sefa getirdin avatarın çok güzelmiş

Lahanam seni kabul etmezmyiz hiç balım h.g çalışan bayan

anaa adın da çok güzelmiş karagül karadenizlisin kesin hemşomsun

karalahana slm verdi kaçtı kızlar

kızlar çokkkkkkkkkkk teşekkür hepinize.
daldım kaçtım gibi oldu ama iş çıktı yazamadım kusura bakmayın.
mandalina karadeniz sayılır kastamonuluyum canım.

lahanam geri gelmişsin h.g tekrar cnm napıosun ne var ne yok baakalım ne yer ne içersin ne işle uğraşırsın böle sorguya çeker gibi oldu ama idare et

kastamonudan geçmiştik ineboluya giderken canım çok güzel bi şehirdi hiç o kadarını beklemiyordum, anadolunun küçük bi şehri ama ne kadar modern gelişmiş bi yer.

kastamonudan geçmiştik ineboluya giderken canım çok güzel bi şehirdi hiç o kadarını beklemiyordum, anadolunun küçük bi şehri ama ne kadar modern gelişmiş bi yer.

karadenizin her köşesi karış karış çok güzel cnm bence herkes hayatında 1 kez karadeniz turuna çıkmalı

kızlar işler yoğun çıkıorum ben akşama görüşürüz gelirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…