ben neden kaçırayım ki
benimki evlenince yemek konusunda değişmedi kızlar, sağolsun yapıyor yardım ediyor. yemeyi sevdiği için mutfakta hep yanımda durur. yorgunsam hastaysam yardım ediyim der gelir başka bi işim varsa. işten benden önce gelirse yemeği hazırlar sofrayı kurar ben gelene kadar. bu konuda hakkını yiyemem valla allah razı olsun kocamdan
benimki evlenince yemek konusunda değişmedi kızlar, sağolsun yapıyor yardım ediyor. yemeyi sevdiği için mutfakta hep yanımda durur. yorgunsam hastaysam yardım ediyim der gelir başka bi işim varsa. işten benden önce gelirse yemeği hazırlar sofrayı kurar ben gelene kadar. bu konuda hakkını yiyemem valla allah razı olsun kocamdan
sabah gelmedin kaçaktın sonra geç gelince sahipsiz sandı kaçtı
ben yokken topik sana emanet kaçırma gelenleri ttuut kolundan
birde trabzonlu hanımları beğenmezsin bak neler öğretmişler
inş bizde evlennce bizimkide öle olur
yok canıım benimki kendi kendine öğrenmiş internetten bakar bulur tarifi yapar
trabzonlu hanımlara yemek konusunda bişey demem zaten, ama herkes korkuyo valla bi babannesi var eşiminkayınpederim su bile içemez kayınvalidemden izinsiz
amin canım inşallahyemeyi seviyorsa yapar zaten, en iyi aşçılar erkek ne de olsa
amin canım inşallahyemeyi seviyorsa yapar zaten, en iyi aşçılar erkek ne de olsa
ederiz tabi hoşgeldin sefa getirdin avatarın çok güzelmiş
Lahanam seni kabul etmezmyiz hiç balım h.g çalışan bayan
hoşgeldin canım
benim tülleri de yıkamam lazım ama çok üşeniyorum yarı mekanizmalı kim sökcek takcak ya :96: krem rengi bi de pulları var, evlendiğimizden beri yıkanmadılar. yıkama torbası falan alayım bari yaz geliyor
anaa adın da çok güzelmiş karagül karadenizlisin kesin hemşomsun
karalahana slm verdi kaçtı kızlar
kastamonudan geçmiştik ineboluya giderken canım çok güzel bi şehirdi hiç o kadarını beklemiyordum, anadolunun küçük bi şehri ama ne kadar modern gelişmiş bi yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?