slm kızlarrr bende mesayi sattinde aranıza girmiş bulunmkatyaım:))))hepimize kolay gelsin
slm kızlarrr bende mesayi sattinde aranıza girmiş bulunmkatyaım:))))hepimize kolay gelsin
ayıp olur kız
hoşgeldin sefa getirdin aminnn bir an önce hafta sonu olsa diye iple çekenlerdenmisin yoksa işim işimmi diyorsun
niye ayıp olsun juli burayı bırakıp giderlerken unuturlarken ayıp olmuyormu
her odaya avize bakacanmı benim evimde hiç yok bugüne kadar farkeden olmadı
laaa kim işim işim der allah aşkına
var var juli öleler yan odada biri var mesaisi 09.00 başlıyor 08.30 burada
özel msj mı atsak
yok yok işim işim demiyorum ama işimide sewiyorum hafta sonları ewde sıkılıyorum işimide ay sonunda sewmiyorum bankacıyım:)hedefler tutmayınca psikolojim bozuluyo:)))
her oda da olur herhalde. canım bakarız yani
hele bide bizim holde 3 tane birden var avize
toplamda 9 tane lazım düşün yani
sıradan hem mesaj hem beğen
sıradan hem mesaj hem beğen
anaaa Allah yardımcın olsun hesaplarda eksik çıkınca kapılar kilitlenir mesai biter sen çalışırsın vatandaş gelir faize hacize kredi kartına bulaşır sana patlar
anaa kim silecek onları
allahtan gişede değilim öle parayla pulla pek işim olmuyor ama krediler faizler tam benlik:))))bide bugün pazartesi ahahahha nasıl kalabalık sizler n işle mesgulsünüz:))))
kız yok be zorla milleti topiğe mi çağırcaz
topiğimin madarı iftiharı mandalişim topiğin bekçisi vallaaa ondan baska düşünen yok topiğimiziii sağol mandalişim
kalabalıksa sen nasıl buradasın anladım sistem yavaş bilgilerinizi bekliyorum diyorsun adamlara bizimle yazışıyorsun dimi
şöylekii gişe kalabalık ben ticari satış kadrosundayım:)))bana ticari firmalardan gelen giden yok:)))o yüzden rahatım yoksa mümkünmü:)
tmm be ne kızıonzorla çağırcan tabi madem güzellikle gelmiyorlar saçlarından sürüklüycenn
topik sahibi bırakırsa ne yapak
şöylekii gişe kalabalık ben ticari satış kadrosundayım:)))bana ticari firmalardan gelen giden yok:)))o yüzden rahatım yoksa mümkünmü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?