Çalışan Bayanların Kulübü

yok yok işim işim demiyorum ama işimide sewiyorum hafta sonları ewde sıkılıyorum işimide ay sonunda sewmiyorum bankacıyım:)hedefler tutmayınca psikolojim bozuluyo:)))

özel msj mı atsak

sıradan hem mesaj hem beğen

yok yok işim işim demiyorum ama işimide sewiyorum hafta sonları ewde sıkılıyorum işimide ay sonunda sewmiyorum bankacıyım:)hedefler tutmayınca psikolojim bozuluyo:)))

anaaa Allah yardımcın olsun hesaplarda eksik çıkınca kapılar kilitlenir mesai biter sen çalışırsın vatandaş gelir faize hacize kredi kartına bulaşır sana patlar

her oda da olur herhalde. canım bakarız yani
hele bide bizim holde 3 tane birden var avize
toplamda 9 tane lazım düşün yani

anaa kim silecek onları

topiğimin madarı iftiharı mandalişim topiğin bekçisi vallaaa ondan baska düşünen yok topiğimiziii sağol mandalişim

allahtan gişede değilim öle parayla pulla pek işim olmuyor ama krediler faizler tam benlik:))))bide bugün pazartesi ahahahha nasıl kalabalık sizler n işle mesgulsünüz:))))

allahtan gişede değilim öle parayla pulla pek işim olmuyor ama krediler faizler tam benlik:))))bide bugün pazartesi ahahahha nasıl kalabalık sizler n işle mesgulsünüz:))))

kalabalıksa sen nasıl buradasın anladım sistem yavaş bilgilerinizi bekliyorum diyorsun adamlara bizimle yazışıyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…