Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr bende mesayi sattinde aranıza girmiş bulunmkatyaım:))))hepimize kolay gelsin
slm kızlarrr bende mesayi sattinde aranıza girmiş bulunmkatyaım:))))hepimize kolay gelsin
ayıp olur kız![]()
hoşgeldin sefa getirdin aminnn bir an önce hafta sonu olsa diye iple çekenlerdenmisin yoksa işim işimmi diyorsun
niye ayıp olsun juli burayı bırakıp giderlerken unuturlarken ayıp olmuyormu![]()
her odaya avize bakacanmı benim evimde hiç yok bugüne kadar farkeden olmadı![]()
laaa kim işim işim der allah aşkına![]()
var var juli öleler yan odada biri var mesaisi 09.00 başlıyor 08.30 burada![]()
özel msj mı atsak![]()
yok yok işim işim demiyorum ama işimide sewiyorum hafta sonları ewde sıkılıyorum işimide ay sonunda sewmiyorum bankacıyım:)hedefler tutmayınca psikolojim bozuluyo:)))
her oda da olur herhalde. canım bakarız yani![]()
hele bide bizim holde 3 tane birden var avize![]()
toplamda 9 tane lazım düşün yani![]()
sıradan hem mesaj hem beğen![]()
sıradan hem mesaj hem beğen
anaaa Allah yardımcın olsun hesaplarda eksik çıkınca kapılar kilitlenir mesai biter sen çalışırsın vatandaş gelir faize hacize kredi kartına bulaşır sana patlar
anaa kim silecek onları
allahtan gişede değilim öle parayla pulla pek işim olmuyor ama krediler faizler tam benlik:))))bide bugün pazartesi ahahahha nasıl kalabalık sizler n işle mesgulsünüz:))))
kız yok be zorla milleti topiğe mi çağırcaz![]()
topiğimin madarı iftiharı mandalişim topiğin bekçisi vallaaa ondan baska düşünen yok topiğimiziii sağol mandalişim![]()
kalabalıksa sen nasıl buradasın anladım sistem yavaş bilgilerinizi bekliyorum diyorsun adamlara bizimle yazışıyorsun dimi![]()
şöylekii gişe kalabalık ben ticari satış kadrosundayım:)))bana ticari firmalardan gelen giden yok:)))o yüzden rahatım yoksa mümkünmü:)
tmm be ne kızıonzorla çağırcan tabi madem güzellikle gelmiyorlar saçlarından sürüklüycenn
topik sahibi bırakırsa ne yapak![]()
şöylekii gişe kalabalık ben ticari satış kadrosundayım:)))bana ticari firmalardan gelen giden yok:)))o yüzden rahatım yoksa mümkünmü:)