1 senelik inşaat mühendisiyim çok az tecrübem var, 700maaş+yol+yemek ya kızlar bu iyi bişi mi? allahtan bi tek kendim yiyorum kredi kartları alışveriş vs. bide ev çoluk çocuk olsa zor valla:1no2:
inşaatçı yokmu hiç? ya ne zaman artar bu maaş
bende insaat mühendisiyim 6 ay önce mezun oldum yapı denetimde calısıyorum malesef yapı denetimler az veriyo
(800) çünkü yapı denetim dısındaki sirketler yeni mezunların yüzüne bile bakmıyo nerdeyse.
sen nerde calısıyosun canım bende izmirdeyim
945 alıyorum, bakın 950 değil yani, lütfen.Ne mendebur bu patronlar yaa, yuvarlasana şu rakamı vicdansız:mymeka:Hatta 1.000 yap 1.500 yap, yeterki yuvarlasengözlerimebaksanab
arkadaşlar önce sıkıldım ben ben bir fabrika işcisiyim demeye çünki yüksek bir öğrenim maalesef göremedim bu yüzden çok ezikim ama çok sevdiğim bir işi yapıyorum nakış ustasıyım ve mesailerle beraber 1.000 ytl alıyorum
kızlar çok moralim bozuldu, patronlardan zam almak için ya oturup karsılarında duygu sömürüsü yapıp ağlamanız lazım ya da güzel bi yalakalık yapmanız lazım demi, başka bi yol yok bunu iyi anladım,,, eee ikisi de bana gelmediğine göre ben nası zam alıcam yaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?