Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çalışan annelere kreş yardımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ala71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
121
44
İyi günler hanımlar. Çalışan anneler kreş yardımı alabiliyor mu? Böyle bir proje vardı ama söylenti mi yoksa uygulamaya geçildi mi bilmiyorum. Araştırdım internetten bir bilgiye sahip olamadım. Aranızda kreş yardımı alan var mı?

Ben almıyorum ama geçen anaokullarıyla görüşürken bi hanım anlattı şu an bu destek veriliyormuş. Ve bu desteği almak için milli eğitime bağlı bir anaokuluna çocuğu göndermek gerekiyormuş.
Yani çevrende milli eğitime bağlı bir anaokulu varsa eminim yönlendirme yapar çünkü bu desteği alan çok kişi oluyormuş.

Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı ??
Özel kreşlere devlet yadım veriyormuş araştırdım da pek birşey çıkmadı ya...

Yardım veriliyor. Ama her okula ve o okuldaki her öğrenciye değil. Önce yardım alacak okullar belirleniyor, talepleri doğrultusunda. Belli kontenjanları oluyor. Sonra da kayıt yaparken Veli isterse yardım talep ediyor. Veliler arasında gelir durumlarına göre Puanlama yapılıyor. Yardım alacak olanlar belirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…