- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Kuzum insanın çocuğunu bırakacak yeri, kimsesi olmayınca salgın hastalıkta bile kreşe gönderebilmekten dolayı ne yazık ki mutluluk duyuyorÇalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
Yine sosyal devletimizin çalışan insanları eve yollayıp bırakın maaşını, kısa çalışma ödeneğini bile karşılayamayacak bir durumda olduğumuz sonucunu çıkarıyorum.
Bütçe meseleleri için yine yeniden eziliyoruz hepimiz...
Bir önceki alınan karara göre çok sevindirici çünkü çocuklarımız ne yazık ki perişan olacaktı. Devletimizin ekonomik gücü herkes 20 gün eve kapasın diyebilecek durumda değil, malumunuz yıllardır süregelen bir krizin pençesindeyiz ve korona ile önü alınamaz hale gelmiş durumda. Mevcut koşullarda alınabilecek en iyi karar oldu diyelim.Çalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
Yine sosyal devletimizin çalışan insanları eve yollayıp bırakın maaşını, kısa çalışma ödeneğini bile karşılayamayacak bir durumda olduğumuz sonucunu çıkarıyorum.
Yani işte bu o kadar vahim o kadar üzücü ki, buna şükredecek durumda olmamıza sövüp duruyorum, ne yalan söyleyeyim...Kuzum insanın çocuğunu bırakacak yeri, kimsesi olmayınca salgın hastalıkta bile kreşe gönderebilmekten dolayı ne yazık ki mutluluk duyuyor
Kreş öğretmenleri de normal öğretmenler gibi eğitim kısmı ile ilgileniyorlar. Çocukların yeme içme, ortamın temizlenmesi, altına kaçıran çocuğun kıyafet değişimi gibi işleri diğer yardımcılar yapıyor. Öğretmenlere bakıcı muamelesi yapmak haksızlık olur.Tüm konuyu okuyamadım ama sonuçta kreş kapandığı için öğretmenler evlerine gittiler değil mi? Birkaç aile birleşip o öğretmenlerin evlerinde bakılsa?
Sonuçta kreş kadar kalabalık olmaz zira ücreti vermek istemeyecek akrabası olan pek çok ebeveyn çıkacak.
Bu öğretmenler artık kolay kolay maaş da alamaz sempatik bakarlar bence. Kreşe verdiğiniz parayı hocaya verin.
ayyyyyyyyy bende çok sevindim çok şükür bin şüküramannnınnnn çok sevindim abowwwwwww
Hunharca haklisin. An itibariyle gunu kurtardigimiza, cocuklarimizin duzeninin bozulmayacagina seviniyoruz iste. Keske idealler gerceklesse, su donemde is ve gelir kaygisi tasimadan cocuklarimiza kendimiz bakabilsek.Çalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
Şükürler olsun. Çocuklarımız mağdur olmadılar.çalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine
evet arkadaşım çok şükür bin şükürçalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine
İşte ben bu olaya maddi güç ve kriz sebebiyle ‘kalan sağlar bizimdir ne yapalım’ şeklinde görüyorum.Bir önceki alınan karara göre çok sevindirici çünkü çocuklarımız ne yazık ki perişan olacaktı. Devletimizin ekonomik gücü herkes 20 gün eve kapasın diyebilecek durumda değil, malumunuz yıllardır süregelen bir krizin pençesindeyiz ve korona ile önü alınamaz hale gelmiş durumda. Mevcut koşullarda alınabilecek en iyi karar oldu diyelim.
Çok haklısınız keşke kötünün iyisine sevinmek zorunda kalmasaydık.İşte ben bu olaya maddi güç ve kriz sebebiyle ‘kalan sağlar bizimdir ne yapalım’ şeklinde görüyorum.
İnanın çok üzülüyorum hem çocuklara hem de ebeveynlere, bu iş böyle olmamalıydı.
En korunaksız yavrucukların ailelerini böyle bir duruma, seçimlere ya da mecburiyetlere böyle yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Böyle beklentileri 15 sene önce zaten bıraktık çoğumuz.Çalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
Aaa ben kaçırmışım sosyal medyada komuoyu mu oluşturuldu? Ben bir tek cimer e yazmıştım -1 kalınmış demek ki:)evet arkadaşım çok şükür bin şükür
ben bildiklerini okurlar ne kadar paylaşım yaparsak yapalım diyordum ama
gerçekten sosyal medyanın gücü
Yaaaa milli egitimdeydim anca ciktim
Orayi geceli cok oldu be arkadasim. Durumlar ortada. Ben 37 yasina girdim,ben beni bildim bileli boyleydi zaten.Çalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
az önce de yazdım genelde bildiklerini okurlar dedim amaYaaaa milli egitimdeydim anca ciktim
Bu basari velilerin valla 2,5 milyona yakin sikayet alinmis
twitter de tag mı hastag mı bilmiyorumAaa ben kaçırmışım sosyal medyada komuoyu mu oluşturuldu? Ben bir tek cimer e yazmıştım -1 kalınmış demek ki:)
Kısaca paramız yetmedi, sizler işe çocuklarınız kreşe haydi yallah dendi.Orayi geceli cok oldu be arkadasim. Durumlar ortada. Ben 37 yasina girdim,ben beni bildim bileli boyleydi zaten.
İlle yasiyor olmana gerek yok ki kuzum. Aklin var mantigin var,dusunuyorsun. Dogrusunu da biliyorsun ama uygulayani gormeyince de sinirleniyorsun cok normal. Bir sorunu anlamak icin ille ucunun bize dokunmasini beklememek lazim.Kısaca paramız yetmedi, sizler işe çocuklarınız kreşe haydi yallah dendi.
Ve ben bunu sindiremiyorum ya delireceğim.
Valla sinirimden çatlıyor kah gülüyor kah ağlıyorum
Çalışan bir anne miyim, hayır.
Çocuklarım kreşte mi, hayır.
Ama bir anneyim ve benim çalışmıyor oluşumun neden bizlere ayrıcalık sağladığını anlamlandıramıyorum dünyada pandemi herkese var, çalışan ebeveynle aramızda ikilik yarattığına küfrediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?