• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan anneler ve kreş

Mebe bağlı anasınıflarını da kapsar bu durum değil mi? Benim kızım ilkokuldan liseye kadar olan bir kolejin anasınıfında şimdi.

ay inşallah dark :KK200:

bizim okulumzda %90 olumlu dedi yani kapanmayacak dedi
İnşallah amin
OKULUMUZ AÇIK KALACAKTIR. Bakanlık tarafından resmi açıklama yapılacaktır yazdılar okuldan :KK36: ALLAH ım çok gerçek olsun dinimiz amın :KK9:

Insallah
Ne sacma cozumler uretiyorlar. Bakici bul diyenler hayatinda hic tanimadigi birine bir gecede guvenip evine nasil aliyor sasiriyorum. Tamam bakici bulunsun,hirli midir hirsiz midir cocuga bir sey yapar mi,ortalik sizofren dolu,bir de hadi her sey mukemmel,o bakici otobuse metroya binip gelecek,virusu benim evime tasiyacak,bunun vebalini kim alacak bakici bul diyenler mi acaba?

Kreştede aynı riskler var.

Ancak güven konusunda çok haklısınız. Aylarca tanıdığın kişiye bile guvenilmiyor.

Gözünüz aydın kızlar 😀

Çalışan anneler olarak yanlış anlamayın ama ben bu durumda sevindirici bir haber göremiyorum.
Yine sosyal devletimizin çalışan insanları eve yollayıp bırakın maaşını, kısa çalışma ödeneğini bile karşılayamayacak bir durumda olduğumuz sonucunu çıkarıyorum.
Bütçe meseleleri için yine yeniden eziliyoruz hepimiz...

çalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine :KK200:
2 gündür yaşadıklarımdan dolayı söylediklerim birilerini kırdıysam affola

çalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine :KK200:
Şükür cidden, ben çok kötü durumda olmamama rağmen sinir stres çok fenaydı sabah gırtlak gırtlağa girdik eşimle. Şu an özür dileyesim var :D

Back