- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Kutlariz artik bunuay inşallah dark
bizim okulumzda %90 olumlu dedi yani kapanmayacak dedi
İnşallah amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutlariz artik bunuay inşallah dark
İnşallah amin
ayy evetKutlariz artik bunu
Onlar zaten kapandı, eğitime ara verildi daha doğrusu.Mebe bağlı anasınıflarını da kapsar bu durum değil mi? Benim kızım ilkokuldan liseye kadar olan bir kolejin anasınıfında şimdi.
OKULUMUZ AÇIK KALACAKTIR. Bakanlık tarafından resmi açıklama yapılacaktır yazdılar okuldan ALLAH ım çok gerçek olsun dinimiz amınay inşallah dark
İnşallah amin
Ben şimdi hem koleje ödeme yapıp, hem de bir kreş bulup ona mı ödeme yapacağım?Onlar zaten kapandı, eğitime ara verildi daha doğrusu.
Özel kreşler aile bakanlığına bağlı olanlar hakkında sürümceme devam ediyordu.
Insallah
Ne sacma cozumler uretiyorlar. Bakici bul diyenler hayatinda hic tanimadigi birine bir gecede guvenip evine nasil aliyor sasiriyorum. Tamam bakici bulunsun,hirli midir hirsiz midir cocuga bir sey yapar mi,ortalik sizofren dolu,bir de hadi her sey mukemmel,o bakici otobuse metroya binip gelecek,virusu benim evime tasiyacak,bunun vebalini kim alacak bakici bul diyenler mi acaba?
Hadi gözünüz aydın :)) Darısı hepimizin başına :)Kızlar gözümüz aydın kreşimize bakanlıktan yazı geldi. Kreşler açık :))
amannnınnnn çok sevindim abowwwwwwwKızlar gözümüz aydın kreşimize bakanlıktan yazı geldi. Kreşler açık :))
Gün içinde gelir tüm kurumlara herhalde. Bizim gruptan haber verdiler. Size de gelir haberi, eli kulağındadır.Hadi gözünüz aydın :)) Darısı hepimizin başına :)
Tüm okul öncesi kurumlar açık kalacakHadi gözünüz aydın :)) Darısı hepimizin başına :)
hem resmi hem özel anaokulları dedi.Ben şimdi hem koleje ödeme yapıp, hem de bir kreş bulup ona mı ödeme yapacağım?
2 gündür yaşadıklarımdan dolayı söylediklerim birilerini kırdıysam affolaçalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine
Şükür cidden, ben çok kötü durumda olmamama rağmen sinir stres çok fenaydı sabah gırtlak gırtlağa girdik eşimle. Şu an özür dileyesim varçalışan anneler mağdur edilmedi .. sesimiz duyuldu çok şükür bu çaresiz durumdan kurtulduk çalışan anneler olarak çektiğimiz stresden dolayı hepimize geçmiş olsun.. miniklerimiz devam kreşlerine