- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi knickerbockerbande
KIZLARRR BAKAN BEY AÇIKLAMA YAPIYOR TRT HABER AÇALIMMMM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR BU ÇABALARIMIZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLARRR BAKAN BEY AÇIKLAMA YAPIYOR TRT HABER AÇALIMMMM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR BU ÇABALARIMIZ
Bizde okul kapanınca gitmediği ayları vermiyoruz ama mesela Kasım tam ödendi.Baştan bu şekilde anlaşıldı, pandemi sebebiyle kapanırsa yarısı ödenecek dendi.
Bugun olumlu bir aciklama yapilacak diye altyazi gordum biraz once. İnsallah kreslere dokunmazlarperişan oluyoruz, çocuğa bakacak kimse yok eşim tam işe giriyordu şimdi çocuğa bakmak için giremeyecek kira masraflar ne yapacağız bilmiyorum aklımı oynatacağım
sanırım kaçırmışım ne dedi ne dediKIZLARRR BAKAN BEY AÇIKLAMA YAPIYOR TRT HABER AÇALIMMMM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR BU ÇABALARIMIZ
gün içinde olumlu açıklama olacakmış ama bizim okulumuz açık olmaya devam edeceğiz demiş. Bilmiyorum niye böyle dediler heyecanı bile yetti anlık mutlulukla birlikte gözyaşı patlaması yaşadım. çocuklar çılgın gibi eğlenmişler öğretmenini aradım. ALLAH yardımcımız olsun inşallah yüzümüze baksın duadan başka elimizden bir şey gelmiyorsanırım kaçırmışım ne dedi ne dedi
canım yazdım yukarda inşallah açılır kimse zor durumda kalmazne açıklama yaptılar acaba?
evet çok şükür.. gün içince çalışan anneler için olumlu bir açıklama yapılacakmış çalışmalar devam ediyormuş sesimiz duyuldu çaresizliğimiz duyuldu bu kez inşallah güzel sonuçlanırKIZLARRR BAKAN BEY AÇIKLAMA YAPIYOR TRT HABER AÇALIMMMM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR BU ÇABALARIMIZ
Bugun olumlu bir aciklama yapilacak diye altyazi gordum biraz once. İnsallah kreslere dokunmazlar
amin inşallah.canım yazdım yukarda inşallah açılır kimse zor durumda kalmaz
ay inşallah ya dünkü meb müdür yardımcısıyla konuştuktan sonra gerçekten umudum yoktu ama şükür inşallah açılır.evet çok şükür.. gün içince çalışan anneler için olumlu bir açıklama yapılacakmış çalışmalar devam ediyormuş sesimiz duyuldu çaresizliğimiz duyuldu bu kez inşallah güzel sonuçlanır
kuzum benim hiç ağlama inan ki kamuya bile izin yok yani izin verilmeyen yerler var. Aynı kurumda kullanan personel de var kullandırılmayan personel de... yazacağım çok şey var ama susayım. Özellikle özelde çalışan arkadaşlarım kardeşlerim ALLAH onların çok çok çok yardımcısı olsun kapandı deniliyor ama nice insanın ekmeği var gerçekten haklısınamin inşallah.
bundan daha mantıksız birşey yok insanlar nasıl çalışacak. kamuya izin veriliyor özel sektör ne olacak.
öyle sinirlerim bozuldu ki ağlıyorum sabahtan beri
sizin ki daha kötü. bizim kurum sıcak sağolsun yakıyorlar. işte o imkansız gibi. birebir vatandaşla muhattap oluyoruz. bırazda kurumda işi olanların yani vatandaşın bilgili olması gerekıyor. tv reklamlarında kamu kurum ve kuruluşlarda işi olanların internet ortamından nasıl nereden işlem yapılabileceği yayngınlaşsa duyurulsa hem vatandaş hem biz rahatlarız. en azından insanlar dışarıya çıkmaz vs vs. ama çözülmüyor işte.geçmiş olsun sizede.Esnek calisma bizdede yok
Ustelik kurumda hicbirsey yanmiyor. Herkes cam kapi kapali klimayla isinmaya calisiyor. Denetleyen yok, kimsenin niyeti yok. Kucuk bir yer bakim sorunu yok herkesin cocugu ztn genis ailede. Ama inanin kosakosa eve giderler. Benim cok siddetlli kas tutulmalarim oluyor. Tabiki tekrarladi 10 gundur ise gidemiyorum fizige gitmem lazim imkansiz gozukuyor raporu uzatacagim belki gecerler. Pozitif vaka cikti temaslilara test yapmadilar cocuk hastahanelik oldu
Tek dusundugum saglik calisanlari. Enfeksiyon servislerinde calisanlar ne yapacak cope mi atsin cocugu? Anne baba cagiramaz eve kimse alamaz
Cok daha cozum odakli oneriler olmali. Hastahane bunyelerinde kresler, evden calisma sistemleri gelistirilmeli bolgesel cozumler olmali.
ilk korona çıktığından beri daha bir gün iş yerim izin yapmadı zar zor çocuk ortada kaldı diye 4 gün izin aldım bir sürü tavır yedim.kuzum benim hiç ağlama inan ki kamuya bile izin yok yani izin verilmeyen yerler var. Aynı kurumda kullanan personel de var kullandırılmayan personel de... yazacağım çok şey var ama susayım. Özellikle özelde çalışan arkadaşlarım kardeşlerim ALLAH onların çok çok çok yardımcısı olsun kapandı deniliyor ama nice insanın ekmeği var gerçekten haklısın
Bu mevzuata aykırı ama.Baştan bu şekilde anlaşıldı, pandemi sebebiyle kapanırsa yarısı ödenecek dendi.
ay inşallah darkBugun olumlu bir aciklama yapilacak diye altyazi gordum biraz once. İnsallah kreslere dokunmazlar
bizim okulumzda %90 olumlu dedi yani kapanmayacak dedigün içinde olumlu açıklama olacakmış ama bizim okulumuz açık olmaya devam edeceğiz demiş. Bilmiyorum niye böyle dediler heyecanı bile yetti anlık mutlulukla birlikte gözyaşı patlaması yaşadım. çocuklar çılgın gibi eğlenmişler öğretmenini aradım. ALLAH yardımcımız olsun inşallah yüzümüze baksın duadan başka elimizden bir şey gelmiyor
Hadi inşallah biz de bekliyoruz heyecanla. Olumlu olacağı yazdı.KIZLARRR BAKAN BEY AÇIKLAMA YAPIYOR TRT HABER AÇALIMMMM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR BU ÇABALARIMIZ