Herkes pek tabi kendine gore yazmis cizmis normal olarak.
Bu surec normal bir surec degil bunu marttan beri yasiyoruz. Hepimiz zaman zaman zorluklar yasadik ve yasiyoruz. Bence bundan sonra da yasayacagiz.
Yaygin orgun butun egitim kurumlarinin kapanmasi dogru bir karardi( linc yemege hazirim
) . Herkesin dedigi gibi kresler acik kalirsa cocugunuz super tasiyici olabilir cunku siz disarda calisiyorsunuz. Ve cocugunuz kreste olan ogrencilere ogretmenlere onlar ailelerine bulastirabilirler ki nitekim oyle oldu. Bu bir zincirdir.
Evet tabi cok zor durum ama malesef su anda DUNYACA zor bir donemden geciyoruz. Bencillik yapmak yerine baska cozum yollari dusunmeliyiz.bakici bulunca degistirince
Cocugumun psikolojisi ne olur diyenler olmus anlamakta gucluk cektim. Allah korusun (evlerden irak) virus bulasti ve hastalandi agir gecirdi (cunku hafif gecirme olasiligi oldugu gibi agir gecirme olasiligida var) o zman psikolojisi ne olucak? Siz bakicidan dolayi psikolojisinin bozulacagini dusunuyorsaniz eger ilk once bu olasiligi dusunun derim ben. 3 bucuk yasinda cocuk oldu gecen gun hemde hicbir kronik hastaligi yokken
1 ay zaten biraz sabir herkes icin. Vaka sayilari 90 binlerde. Kimseyi kirmak degil amacim ama biraz zorlanmak zorundayiz bu surecte.