- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Elemek zorunda kaldim ama fikre ihtiyacım var bilmiyorum napicamiBütün seçenekleri elemişsiniz maalesef çözümü yok mecbur işe götüreceksiniz bu gidişle
Ozaman niye bosamiyor 3 senedir aramız çok kötüÇocuğu mitoz bölünme ile yapmadınız sanırım. Ayrıca kocanız sizi sevmiyor.
Aslinda 10 yaşinda cocugunuz zaten okula gidiyordur bakimlik bir seyi yok evde ne piserse bi tabak daha cikicak bariz bahaneleri var. Eğer kocaniz bosanmaya yanasmiyorsa neden davayi siz acmiyorsunuz? İleride boşanmayi dusunuyosaniz dükkani acmaniz cok kötü hamle olmuş, ayrilik durumunda yarisini talep edicektir ,kiralamissinizdir umarim. Kreş parasi vermiyor ama cocugun soğukta dolmusla gitmesine razi oluyor nasil bir baba anlamadim yani hala inatlasma pesinde, 1 sene idare edin 4yaşta anaokuluna verirsinizBeni bilenler biliyor ..çalışmamı ve boşanmayi desteklemeyen eşle mücadele de kendime cocuklarimi yanımda rahatça buyutebilmek için küçük bir salon açmıştım çok şükür...son zamanlarda haftanın 3 günü çocuğuma bakan kv beni ve ailemi arayıp çocuklara bakamadini söyledi..hasta falan değil neymiş çocukların düzeni bozulmuş uzuluyorlarmis..ben evdeyken daha iyiymiş hersey yani resmen cocuklarima bakmayi bana destek olmak zannettikleri icin ve benim.calisip kendimi gelistirmemem icin soylenen ve yapilan seyler cok iyi taniyorum onlari diger iki kizindan olma torunlarini yenidogankenbuyuttu kac yasina getirdi..benimkiler 10 ve 3 yasinda sadece bir kap daha yemek koyacakti onlerine ama cok geldi ...saydirdim telefonda taksi ile gittim aldım cocuklarimi içeri girmeden ..giderken de bir daha bu cocuklari goremeyeceksiniz dedim ..
Ama şimdi gondermeyecehim için cocuklar pazar hariç bende olmak zorunda ...yaz döneminde ise getirdim hiç zorluk.cekmedik ama havalar okadar soguduki artık sabah 7 de çocuğumu besiginden kaldırıp dolmuşla işe götürmek ona eziyetmis gibi geliyor ve sürekli hasta oluyor okadar dikkat etmeme rağmen..malesef araç yok ..babası da annesiyl3 aynı kafada olduğu için bana bu konuda destek olmuyor ..napim.evde dursaydın ben ugrasamam deyip gidiyor işe ..bende daha da inada bindim daha da hirslandim ama çocuğum hasta ona kıyamıyorum.bu inatlasmanin cezasını o çekemez...bakıcılar çok istiyor ...ortak ödeyelim dedim benim bakiciya verecek param yok acmasaydin is evde dursaydin dedi ..allahin cezası beni bezdirme politikası uyguladinj zannediyor...Artı bakici cocuklar da istemiyor , oyun ablası tuttum bir ara istemediler ..Bende onlar evde biriyle mutsuz Ken onları bırakıp gitmek içim el vermedi ...kreş deseniz o da çok pahalı ve yine ortak ödemeye yanasmiyor...ucuz devlet kresleri çok uzak da evimden ..napicam ben ..hergun taksi ile gitsem gelsem cocuk için hergun 200 tl ..ve kış sezonu işler durgun ..bana akıl verin yol gösterin...lütfen..buarada annem çok baktı zamanında şuan da hasta ve şehir dışında..
Sen sevdiğini mi dusunuyorsun. Çocuk hasta oluyor otur evinde diyor seni desteklemesi gereken yerde annesini ikna etmesi gereken yerde benim bakıcıya verecek param yok diyorOzaman niye bosamiyor 3 senedir aramız çok kötü
Ya siz neden ısrarla ayni şeyi savunuyorsunuz..ben isyeri açtığımdan memnunum şükürler olsun iyiki açmışım çocuklarımla daha fazla vakit geçiriyorum daha güzel kazaniyorum daha az yoruluyorum ve çocuklarıma daha fazla vakit ayırıyorum.. farklı bir işte çalıştığımda çocuklarıma bukadar vakit ayırıp kafama göre yanıma goturebilecekmiydim..zaten ozamanlar çocuklarıma annem bakarken birden bıraktı ve daha çaresiz kaldığım için mesleğimin sahibi olmaya karar verdim defalarca yazdım anlamak istemiyorsunuz heraldr..3 senedir diyorsunuz da boşanma davası açınca nereye gidecektim ?? Aile destek olmuyor gidecek yer yok bugünleri de kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olabilmek için yaşıyorum ..bir kap mecaz anlamda siz gerçekten bir kap yemek yesin otursun olarak mi algiladaniz aciklama bil3 yapmıyorum buna ..ben göze aldığım şeyleri zaten yapıyorum şuan da amacım çocuğumu olduğundan daha da rahat ettirebilmek ..beni anlayan annelerin fikirleri yetiyor bana sizinki kalsın bu iletişim diliyle ..ayrıca akil istemiyorum fikir istiyorum benim gibi hassas annelerden!Çok dinliyormuşsunuz gibi bir de akıl istiyorsunuz. Daha en başta herkes size yazdı iş yeri olayına girmeyin iş bulun çalışın diye. Çocukları iş yerinde bakma hayaline kapıldınız olmaz diye de yazıldı. Herkes size bir an önce boşanmanız gerektiğini de yazdı. Boşanmak isteyen insan açar dava boşanır. 3 senedir aranız kötü bir çocuk daha yapmışsınız, kocam boşansın diye bekleyeceğinize dava açsanız 30 kere boşanıp nafaka almıştınız.
Çocukları göremeyeceksiniz demeniz de doğru değil. Bakmak zorunda mı kayınvalideniz sizin çocuklarınıza? Ona mı doğurdunuz? 3 yaşındaki çocuğun önüne bir kap yemek koymakla bitiyor mu sahiden? Kendi kendinize her çareye bir kulp bulmuşsunuz. O olmaz bu olmaz. Bir yerden feragat edeceksiniz. Bu durumda ya çocuklar memnun kalmasa da oyun ablası bulacaksınız, ya göze alacaksınız hastalanmalarını yataktan kaldıracaksınız, ya yolu göze alıp devlet kreşine götüreceksiniz veya bir yerlerden para bulup özel kreşe vereceksiniz.
Dava açtığımda gidecek yerim olmadığından..Ben sizi anlamıyorum acikcasi neden bosanmiuosunuz mesela? Bosandiktan sonrada bunu yaşayacaksınız. Para yetmeyecek, cocuklar kuafor salonuna gelecek, orda buyuyecek. Ya bosansaniz ve cocugu dukkanda buyutmeye calissaniz ciddi saygı duyacagim size. Bu haliyle kendiniz etmis kendiniz bulmus gibisiniz
İşimle alakalı yorum istemiyorum defalarca anlattım artık cevap vermiyorum ..bu işin olmayacağından yazmanız da garip işim oldu başardım çok şükür çok da güzel ilerliyorum lakin kış geldiği için küçük çocuğumun daha da rahat etmesi peşinde olduğum için tecrübeler ve fikirler dinlemek istedim sadece ..ayrıca çocuğuma arkada küçük odada alan oluşturdum siz orasını yorumlamayin..kv de de zamanında ben bakarım evlatlarıma tarzı konuştuğu için guvendim ve kimse kusura bakmasın evlat can ciğer diyorsa haftanın 2 günü yanlarında tutabilirlerdi ..gerisi bahanedir net ...Ben dinleyeceginizi düşünmüyorum ama yine de yazacağım
En basinda bu işin olmayacağını söylemiştik siz çocuklarıma ben bakicam dediniz ve o dükkanı açtınız
Kv birdenbire 2 çocuğa bakmak zorunda mı? Onay almadınız fikir sormadınız. 3 yaşında çocuğa bir kap yemek ile bitiyor mu?
İnat ile gorusturmeyecegim demeniz çok çirkin ve yanlış.
Siz evde yoksunuz ztn eninde sonunda evden çıkacaksınız 3 yaşında çocuğun kuaför salonunda ortada olmayacağı gayet net - bunada bir sekilde oyalarim demistiniz - kreşe vereceksiniz yada eve biri gelecek başka şansınız yok o olmaz bu olmaz ile hayat geçmiyor
Dava açtığımda gidecek yerim olmadığından..
E ben de aynı şeyi düşünüyorum hatta neden boşanmaya yanaşmıyor diyorum , seviyor diye veryansin etmiyorumki buralardaSen sevdiğini mi dusunuyorsun. Çocuk hasta oluyor otur evinde diyor seni desteklemesi gereken yerde annesini ikna etmesi gereken yerde benim bakıcıya verecek param yok diyor
Çalışan oldugumdaki kazandigimdan daha iyi kazaniyorum neden zamansız olsun isimle ve hedeflerimle ilgili yorum istemiyorum.Peki bu salon belli bi sure sonra ev tutabileceginiz kadar kazandıracak mı size? Ayaklarinin ustunde durmaya calisan her kadina saygi duyuyorum ama bu salonu zamansiz actiginizi düşünüyorum sadece.
Kucuk cocugunuza anneniz bakmaz mi bu arada?
Çalışan oldugumdaki kazandigimdan daha iyi kazaniyorum neden zamansız olsun isimle ve hedeflerimle ilgili yorum istemiyorum.