Merhabalar güzel anneler. Bebeğim henüz 6 aylık. Bende sağlıkçıyım. Bebeğim 8,5-9 aylıkken doğum iznim bitiyor. Tek maaş ve kirada oturuyoruz, ay sonunu görüyoruz çok şükür öyle söyleyeyim. Özel sektörde çalışıyorum, doğum öncesiyle beraber 1 yıl ara vermiş oldum. İznimin bitmesine yakın çok stres olmaya başladım. Kayınvalidem bize yakın oturuyor bebeğime o bakıcak nasipse, kendisi çok istekli fakat çok çocuk tecrübesi yok, 55 yaşında ama hala çalışıyor zinde bir anadolu kadını yani Ona iyi bakacağına aslında eminim ama bir türlü iyi hissedemiyorum. Sabah kaldığındaki gülümsemesini görmeyeceğimi bilmek, kokusundan uzak kalmak beni çok üzüyor. Büyüttüğüm için değil inanın öyle hissettiğim için söylüyorum. Dışardan herkes olumlu şeyler söylüyor, kimisi olumsuz. Mesleğe ara vermem özel sektör açısından pek iyi değil maalesef, hem diyorum ki şimdi bırakmasam bir sene sonra bıraksam daha zor olucak. Sonra diyorum ki ama ya çok pişman olursam ilerde? İçimdeki ses de diyor ki bunlar hep çocuğun için. LÜTFEN BENİ ANLAYAN ÖZELLİKLE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ YANİ BUNU TECRÜBE ETMİŞ ANNELERİMİZ bana yaşadıklarını anlatırlarsa ve tecrübelerini çok sevinicem. Çalışma saatleri hafta içi 08:00-18:00 hftasonu 08:00-14:00 süt iznimi belki haftasonuna değilde hafta içi her gün bir saat eksilterek kullanabilirim lütfen yaşayan herkes yorum yazsın neler yaşayacağımı bilmek istiyorum şimdiden teşekkür ederimm