Merhaba bayanlar, öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin 9 aylık bir bebeğim var. Mesleğim var bebek için ayrıldım ve geri dönmedin. Çalışmak istiyorum ama bir yandan da vicdan yapıyorum bebeğimi bırakamıyorum. Eğer çalışırsam bebeğime kayınvalidem bakacak Sağ olsun.onun olmadığı durumda annem bakacak. Görümcesinin çocuklarını da kayınvalidem büyütmüş. Birisine hala bakıyor 10 yaşında. O açıdan gözüm arkada kalmayacak. Ama acaba çocuğum benden uzaklaşır mı? Acaba güven duygusu zedelenir mi? Acaba babannesini annesi gibi görüp benden uzaklaşır mı? Bunları çok düşünüyorum. Bir yandan çalışmak istiyorum şuan bi ev alacağız ve eşimin tek maaşı ile biraz zor geçineceğiz. İşten gelip oğlumu alıp eve geçmek istediğimde oğlum gelmek istemez orda kalmak ister ise çok üzülürüm. Yavrularınızı nasıl bırakıp gidebiliyorsunuz? Ben bir iki saat bir yere gitsem hemen özlüyorum eve gelince hemen atılıyor oğlum bana. O kadar uzun süre nasıl ayrı kalabilirim bilmiyorum. Uzun oldu ama lütfen düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim