Öncelikle işsiz adam evde is yapmiyorsa cocuga baksin..Konusmak gibi bir luksü yok..Bir de üstüne triplere bak...kac aydir işsiz isi ne baska is yapsa ya..merhaba..
çalışan bir bayan olmak ve anne olmak dünyanin en zor işi...
ben inalimaz yoruluyorum... 4 senelik evli 17 aylık bir kızım var.
eşim derli toplu olmadığımdan şikayetçiherşeyini kaybediyormuşum bi yerine koyamiyormuşum.. öle daginik pis bir kadin mişim.. bu sözler beni çok gücendirdi yüzüne onada söledim HAKEDİYORSUN..... diyo.
çalışıyorum. kamuda memurum iş 8-5 arasi eve gelir gelmez yemek yapıyorum. peşimden dolanan ilgi isteyen bir küçük bebegim var izin vermiyo ilgi istiyo.eşimde işsiz..
affedersin evim leş gibi.. eşim de evde çalışmıyo. astim bronşit hastasi olduğundan dolayi temizlik işleri asla dokunmuyo. yaninda parfüm bile sıkamiyorum çamaşır sudan uzak durur... sadece evi süpürür geçer kaç gündür netin başindan kalkmiyo...
benim dinlenme vakit mi hiç yok..işler bitince kızımla ilgileniyorum. oynamak istiyo hep benimle.. kızımdan daha önemlisi yok ki
her hafta sonu düğün... dün de düğün vardi eşim kemeri istedi nereye koyduğumu bulamadim aklımda bunlari düşünemiyorum ki.. bagirdi saydi.. yok kemer lazim herşeyimi kaybediyorsun vs.. derli toplu degilmişim çok daginik bir kadin mişim... çalışan kadinlar derli toplu olurmuş muşş... bende sinirlendim.. az kalsin dövecekti yapamadi hakediyorsun diyo içten içe ağladim..
ne yapacagimi bilmiyorum.
hiç düzenli biri olamadim derli toplu titiz kadin olmak istiyorum elimde degil. olmuyo ne yapabilirm kızlar..
dün sabah kızımı parka götürdüm ekmek aldim geldim. çamaşirlari topladim çöpleri döktüm wcyi temizledim kahvalti hazirladim sonra düğüne gelin aliciya gittik geldik çamaşirlari düznle bulaşıklari makineye koy. kızımla ilgilen daha ne olsun elimden geldiği kadari yapıyorum benim eşim mi o uyuyodu. hiç bvişey yapmadi.
ama sadece üzüldüğümle kaldi.
titiz olmak için ne yapmaliyim.. banyom leş gibi küt olmuş
teşekkürler.
boşanmayi düşünmüyorumHayır sizin eşinizle olan düşünceleriniz ileriniz için nedir ?
Yani hep hakaret duyup katlanacak mısınız ?
Yada işsizlik haline dayanabilecekmisiniz.
a101 e kasiyerlik yapacaktik. vazgeçti.. abim eşime iş bulmuştu. girmeyi yanaşmıyo. cani ne zaman isterse o zaman gidicekGirsin kasiyerlik yapsın iyi bir iş bulana kadar. Yüzlerce yemek tarifi var açsın ardanın mutfağını baka baka yapsın. Siz sadece çocuğunuzla.ilgilenin. en önemlisi çocuğunuz ve anne ilgisine ihtiyacı var.
boşanmayi düşünmüyorum
hakaret yediysem sanirim eskisi gibi olamam..
eskiden kocami çok severdim öle aşıktım ki şimdi bilmiyorum.
duygularim çok karışık.
onu bende çok istiyorum al dedim istemedi .beyefendi parasini harcamak istemiyokurutma makinesi alabilirsin bir de camasir asmazsin..
onu bende çok istiyorum al dedim istemedi .beyefendi parasini harcamak istemiyo
a101 e kasiyerlik yapacaktik. vazgeçti.. abim eşime iş bulmuştu. girmeyi yanaşmıyo. cani ne zaman isterse o zaman gidicek
sabah işe giderken birlikte.. çocuk uyaninca yukarda oturan kayınvalideme birakiyo iniyo aşagiya. uyuyo:) adama çocuk bakmasi zor geliyo. ee çocuk ister mi babasini akşam benim peşimde dolaniyo. :)Öncelikle işsiz adam evde is yapmiyorsa cocuga baksin..Konusmak gibi bir luksü yok..Bir de üstüne triplere bak...kac aydir işsiz isi ne baska is yapsa ya..
Temizlik tüyolarina gelince maddi durumun varsa haftalik 1 yarimgun kadin gelsin sil supur toz al.banyo wc cam yapip gitsin..
param yetmez diyorsan tavsiyem.calisan kadin ve ikiz annesi olarak.az eşya az giysi ...Esyani azalt esya yük yok fon perdeler yok biblolar sacmasapan seyler cocuklu analar icin gereksiz bence..
Ben temizligimi genelde herkesi uyutup gece yaparim supururum onlar uyanikken..uyuduklarinda bi kahve icer baslarim..sil toz al camasir katla..
ütü gorevi esimin sadece..
gece wc banyo da fircalarim..Duzenliyim ama dagiliyor ev cocuklar sag olsun her seyi hemen yerine koyarim..
ozetle 2saat uykudan feragat gece temizligi tek cozum..
kendinizi neden ezdiriyorsunuz ? ayda en az 2 kere kadın alın. ve eşinizden bunun için izin istemeyin. Kendi paranızı kendiniz kazanıyorsunuz sonuçtamerhaba..
eşim derli toplu olmadığımdan şikayetçiherşeyini kaybediyormuşum bi yerine koyamiyormuşum.. öle daginik pis bir kadin mişim.. bu sözler beni çok gücendirdi yüzüne onada söledim HAKEDİYORSUN..... diyo.
çalışıyorum. kamuda memurum iş 8-5 arasi eve gelir gelmez yemek yapıyorum. peşimden dolanan ilgi isteyen bir küçük bebegim var izin vermiyo ilgi istiyo.eşimde işsiz..
affedersin evim leş gibi.. eşim de evde çalışmıyo. astim bronşit hastasi olduğundan dolayi temizlik işleri asla dokunmuyo. yaninda parfüm bile sıkamiyorum çamaşır sudan uzak durur... sadece evi süpürür geçer kaç gündür netin başindan kalkmiyo...
benim dinlenme vakit mi hiç yok..işler bitince kızımla ilgileniyorum. oynamak istiyo hep benimle.. kızımdan daha önemlisi yok ki
her hafta sonu düğün... dün de düğün vardi eşim kemeri istedi nereye koyduğumu bulamadim aklımda bunlari düşünemiyorum ki.. bagirdi saydi.. yok kemer lazim herşeyimi kaybediyorsun vs.. derli toplu degilmişim çok daginik bir kadin mişim... çalışan kadinlar derli toplu olurmuş muşş... bende sinirlendim.. az kalsin dövecekti yapamadi hakediyorsun diyo içten içe ağladim..
hiç düzenli biri olamadim derli toplu titiz kadin olmak istiyorum elimde degil. olmuyo ne yapabilirm kızlar..
dün sabah kızımı parka götürdüm ekmek aldim geldim. çamaşirlari topladim çöpleri döktüm wcyi temizledim kahvalti hazirladim sonra düğüne gelin aliciya gittik geldik çamaşirlari düznle bulaşıklari makineye koy. kızımla ilgilen daha ne olsun elimden geldiği kadari yapıyorum benim eşim mi o uyuyodu. hiç bvişey yapmadi.
teşekkürler.
ay hesabina göre yapıyo..Zaten çalışmıyor ,hangi parası ?
Kocandan bi cacık olmaz. Çocuğa da bakmıyor. Tam evden atmalık. Neden kasiyerlik yapmıyor? Neden abinizin bulduğu işe girmiyor? Alışmış evde yatmaya. Bir silkele kendine gelsin.a101 e kasiyerlik yapacaktik. vazgeçti.. abim eşime iş bulmuştu. girmeyi yanaşmıyo. cani ne zaman isterse o zaman gidicek
Hep çalışmayıp hem evişine yardimci olmayip birde bu lafları söylüyorsa daha fazla zaman yitirmeden yol verinmerhaba..
teşekkürler.