nerdeeee.. sadece süpürüyordu.. bide eve geldiğimde evi dagitma yeni topladim bunlari diyip başimin etini yiyo..Sana böyle davranmasına asla izin verme.
Korkuyorum bir şeyler yazmaya " neredeyse dövecekti " dediğin için ama lütfen hakkını ara.
Bende astım bronşit hastasıyım. Takiyorum maskemi yapıyorum temizligimi. Sirke kullansın, kokusuz deterjan kullansın v.s bulsun yolunu.
Ya da edebiyle sussun. Bir de utanmadan sorun çıkarmasın.
En azından sen gelene kadar yemek yapsın. Wc levi yıkasın.
Kendi esyasinas kendi sahip çıksın.
Niye onun elbiselerini topluyorsunuz , bırakın nerede bıraktıysa orda kalsın.
hiç yanaşmaz temizlige sadece süpürür..Eşin bir kere çalışmıyorsa eleştirmeye hakkı yok.
Eline bez alsın temizlik maddesi alsın yapsın yani
Hastalık mastalık bahane etmesin.
Ne zamandır işsiz ?
Siz gayet güzel yapıyorsunuz işlerinizi.
Kemerinede bir zahmet kendisi sahip çıksın.
Eşimde sabah kemerini sordu ilk defa farklı bir yere katmış ve bulamadı bende gördüm fakat hatırlamadım yerini.
Dedim ki gelince dolaptaki kemer yerine katarsın bir daha kayholmaz .
Ama benburaya katmıştım e yok neyapim 10 dk aradık muhtemelen yetiştirmediğim katlayamadığım çamaşırların altında,kaldı .
Diyeceğim işler yetişmiyor ölüyoruz zaten işyerinde bir zahmet toparlanıp alsın üstünüzdeki yükü...
hiç yanaşmaz. çok vurdumduymaz biri..Eline ver beyaz sirkeyi, ver karbonatı.
Önce her yeri toplasın sonra bunlarla her yeri temizlesin.
Başlarım astımına da sinüzitine de.
ben yıllık izindeyken ev temizlige yapmaya kalktim hergün süpür en çok mutfak batiriyo.Eşinize çok güzel laflar hazırlamıştım ama konu bu olmadığı için sadece günü kurtarın yeter demeye geldim.
Çocuklu ev temizlemek kar yağarken küremeye benziyor.
Hepimiz aynı durumdayız kendinizi kötü hissedip üzmeyin.
Şu an yıllık izindeyim yine yetişemiyorum.
hiç yanaşmaz temizli
hiç yanaşmaz temizlige sadece süpürür..
kaç gündür evi temizleyemedik malum düğünlerden dolayi..
bide kilolusun diyo yapa yapa zayıflarsin diyo.
hiç yanaşmaz temizlige sadece süpürür..
kaç gündür evi temizleyemedik malum düğünlerden dolayi..
bide kilolusun diyo yapa yapa zayıflarsin diyo.
sadece üzüldüğümle kaldi bunlar midemi kaldiramiyo. çok düşünüyorum da daginik pis bir insan miyim diye.Bu ne biçim üslup !!!!!!
Peki sizin düşünceleriniz nedir ,bukadar aşağılama ,işsizlik ve hakaret için ne düşünüyorsunuz ?
Kaç tane çalışan temiz kadınla yaşamış da böyle genellemeler yapabiliyor?ben yıllık izindeyken ev temizlige yapmaya kalktim hergün süpür en çok mutfak batiriyo.
temizle temizle bitmiyo. yağlı pislik içinde.. ama bunlara yetişemiyorum. hijyeni çok önemli olduığu biliyorum ama olmuyo diye gerçekten yorgunum. eşim de kadin dediği temiz olur diyo.. nasıl temiz olabilirim. ki ev hanimi olsam yapardim herade bilmiyorum. çalışan kadin temiz oluurmuşş. temiz mi bilmiyorum temiz ise imreniyorum. nasıl yapıyo diye.
sadece üzüldüğümle kaldi bunlar midemi kaldiramiyo. çok düşünüyorum da daginik pis bir insan miyim diye.
sadece üzüldüğümle kaldi bunlar midemi kaldiramiyo. çok düşünüyorum da daginik pis bir insan miyim diye.