merhaba..
çalışan bir bayan olmak ve anne olmak dünyanin en zor işi...
ben inalimaz yoruluyorum... 4 senelik evli 17 aylık bir kızım var.
eşim derli toplu olmadığımdan şikayetçiherşeyini kaybediyormuşum bi yerine koyamiyormuşum.. öle daginik pis bir kadin mişim.. bu sözler beni çok gücendirdi yüzüne onada söledim HAKEDİYORSUN..... diyo.
çalışıyorum. kamuda memurum iş 8-5 arasi eve gelir gelmez yemek yapıyorum. peşimden dolanan ilgi isteyen bir küçük bebegim var izin vermiyo ilgi istiyo.eşimde işsiz..
affedersin evim leş gibi.. eşim de evde çalışmıyo. astim bronşit hastasi olduğundan dolayi temizlik işleri asla dokunmuyo. yaninda parfüm bile sıkamiyorum çamaşır sudan uzak durur... sadece evi süpürür geçer kaç gündür netin başindan kalkmiyo...
benim dinlenme vakit mi hiç yok..işler bitince kızımla ilgileniyorum. oynamak istiyo hep benimle.. kızımdan daha önemlisi yok ki
her hafta sonu düğün... dün de düğün vardi eşim kemeri istedi nereye koyduğumu bulamadim aklımda bunlari düşünemiyorum ki.. bagirdi saydi.. yok kemer lazim herşeyimi kaybediyorsun vs.. derli toplu degilmişim çok daginik bir kadin mişim... çalışan kadinlar derli toplu olurmuş muşş... bende sinirlendim.. az kalsin dövecekti yapamadi hakediyorsun diyo içten içe ağladim..
ne yapacagimi bilmiyorum.
hiç düzenli biri olamadim derli toplu titiz kadin olmak istiyorum elimde degil. olmuyo ne yapabilirm kızlar..
dün sabah kızımı parka götürdüm ekmek aldim geldim. çamaşirlari topladim çöpleri döktüm wcyi temizledim kahvalti hazirladim sonra düğüne gelin aliciya gittik geldik çamaşirlari düznle bulaşıklari makineye koy. kızımla ilgilen daha ne olsun elimden geldiği kadari yapıyorum benim eşim mi o uyuyodu. hiç bvişey yapmadi.
ama sadece üzüldüğümle kaldi.
titiz olmak için ne yapmaliyim.. banyom leş gibi küt olmuş
teşekkürler.
ben kemeri bi yere kaldirmişim ama unutmuuşm bulamiyorum hiç bişeyi aklımda tutamiyorum ki eşimin çok değerli gülen yüz altini da kaybettim.Yardimci almaya gücünüz var mi? Esinizin tutumu cok yalnis. Cocuk olmasa neyise ama birde cocuk var. Onunda yardim etmesi lazim her işe. Esiniz sizinle böyle saygısız konusamaz. Kolaysa kendi yapsin. Yok alerji yok su bu. Bahanesi hazir pasanin. Kemerini bir zahmet kendi bulsun
beni demir beton gibi ezdi geçti bende bunu sölediğimde hakediyorsun dedi. ezilmeye hak kazanmişimEsiniz tum gun evde oturacagina kendi daginikligini toplasin.tersi olsaydi siz ev hanimi olsaydiniz esiniz isten gelip yaptiklariniz yapar miydi.en azindan yemek yapabilir degil mi.en basiti firin yemegi.kendinizi bu kadar ezdirmeyin.ben calismadigim halde bile esim bana bu kelimeleri bir kere soylememistir.temizlik yemek yapmadigim zamanlar.
Lutfen degerinizi bilin.
çalışan kadın için erkeğin yardım etmesi şart ki sizin eşiniz çalışmıyormuş , astım hastası olabilir ama birçok astım hastası kadın var temizlik yapan taksın bir maske, kimyasal olmayan doğal temizlik ürünlerini kullanarak temizlik yapsın çünkü koca gün evde, mesela süpürsün sirkeli su ile evi silsin.merhaba..
çalışan bir bayan olmak ve anne olmak dünyanin en zor işi...
ben inalimaz yoruluyorum... 4 senelik evli 17 aylık bir kızım var.
eşim derli toplu olmadığımdan şikayetçiherşeyini kaybediyormuşum bi yerine koyamiyormuşum.. öle daginik pis bir kadin mişim.. bu sözler beni çok gücendirdi yüzüne onada söledim HAKEDİYORSUN..... diyo.
çalışıyorum. kamuda memurum iş 8-5 arasi eve gelir gelmez yemek yapıyorum. peşimden dolanan ilgi isteyen bir küçük bebegim var izin vermiyo ilgi istiyo.eşimde işsiz..
affedersin evim leş gibi.. eşim de evde çalışmıyo. astim bronşit hastasi olduğundan dolayi temizlik işleri asla dokunmuyo. yaninda parfüm bile sıkamiyorum çamaşır sudan uzak durur... sadece evi süpürür geçer kaç gündür netin başindan kalkmiyo...
benim dinlenme vakit mi hiç yok..işler bitince kızımla ilgileniyorum. oynamak istiyo hep benimle.. kızımdan daha önemlisi yok ki
her hafta sonu düğün... dün de düğün vardi eşim kemeri istedi nereye koyduğumu bulamadim aklımda bunlari düşünemiyorum ki.. bagirdi saydi.. yok kemer lazim herşeyimi kaybediyorsun vs.. derli toplu degilmişim çok daginik bir kadin mişim... çalışan kadinlar derli toplu olurmuş muşş... bende sinirlendim.. az kalsin dövecekti yapamadi hakediyorsun diyo içten içe ağladim..
ne yapacagimi bilmiyorum.
hiç düzenli biri olamadim derli toplu titiz kadin olmak istiyorum elimde degil. olmuyo ne yapabilirm kızlar..
dün sabah kızımı parka götürdüm ekmek aldim geldim. çamaşirlari topladim çöpleri döktüm wcyi temizledim kahvalti hazirladim sonra düğüne gelin aliciya gittik geldik çamaşirlari düznle bulaşıklari makineye koy. kızımla ilgilen daha ne olsun elimden geldiği kadari yapıyorum benim eşim mi o uyuyodu. hiç bvişey yapmadi.
ama sadece üzüldüğümle kaldi.
titiz olmak için ne yapmaliyim.. banyom leş gibi küt olmuş
teşekkürler.
evet başta çok yüz verdim buna. işleri yetişemiyorum.. çalışıyorum yoruluyorum.Bende bugün toplasam, temizlesem yarın rezalet pis değil ama acayip hızlı dağılıyor. Çünkü oğlum yatmaya giderken bile bir bakıyoruz odasından bir şeyi sürüklüyor peşinden, 5 sn içinde top havuzunun toplarını her yere savurmuş falan, eşim yemeğe yardım eder, istersem temizliğe de yardım eder ama aşırı dağınıktır maalesef, benimde şikayetim bu, bugün toplasam, pırıl pırıl yapsam da 2 güne rezil gibi oluyor.
Bey efendi azıcık mıçını kaldırmalı bence hem o oturacak, siz çalışacaksınız eve geleceksiniz her şeye yetişeceksiniz oh ne ala, size yardım edeceğine bir de laf söylüyor haspam oldu başka bir emri, isteği var mıymış? Bir de ney hak etmişsiniz bak bak, insan biraz utanır söylerken.. Yüz vermeyin şu kocalara bu kadar.