1 haftadır bellirli aralıklarla bırakıyorum ama ben gelene kadar ne yemek yiyor,ne de susuyor. Sürekli ağlıyor: (Bende çalışan anneyim ve 2 çocuğum var.
Muhtemelen öyle içiçe yaşadınızki çocuğunuzla size tam bağımlı olmuş.
Muhakkak atlatacaktır ama bu süreç biraz uzun olabilir. Mümkün olduğunca sık sık uzaklaşın ve bakıcı ile yalnız bırakın.
Benimde dönmem gerekiyor ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Küçücük ama herşeyin farkında. Kadın çıkıp gidiyor etrafa gulucukler atıyor sesler çıkarıyor ,ağlamıyor. Allah yardımcınız olsun sizinde.Bdv deki eksınlı konulardan olmadığından çok cevap gelmedi.Bende bunu sorucaktim ki siz konu açmışsınız 2 yıldır çalışmıyorum bebeğim aynı sizin bebeğiniz gibi bir yere bırakmıyorum .
konuyu takipteyim.
Bir yaşında mı başlasam diye düşünüyorum ama artık dönmem de gerekiyor .
Alışma sürecinde neler yaptınız mesela.Bizdeki gibi ağlama ve yememe sorunu var miydi?Ben de kızımı 6 aylıkken bakıcıya bırakmıştım.
İlk günler biraz ağladı sonra alıştı.
Sizin bebişiniz de zamanla alışacaktır.
Ama bakıcınızın çok sabırlı olması lazım,bunu onunla konuşun.
Teşekkür ederim.Amin.Canim ya . Allah yardimcnz olsun guzel anneler
Ben büyük kızımı 5,5aylik Ken bıraktım anneme rahattı bir tek yeme konusunda sıkıntı yaşadık ama diğer bebeğim hiç öyle değil ben olmadan uyumuyor .Benimde dönmem gerekiyor ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Küçücük ama herşeyin farkında. Kadın çıkıp gidiyor etrafa gulucukler atıyor sesler çıkarıyor ,ağlamıyor. Allah yardımcınız olsun sizinde.Bdv deki eksınlı konulardan olmadığından çok cevap gelmedi.
Herşey dert işte. Ama birbirimize destek vermek çok iyi bişey.Bebek daha şimdiden bağımlı.. sonrası ne olacak ? Bişey olmaz alışır diyorum sadece,kayınvalide konuları kadar çalışan anne konularıda sıktı artık
Alışma sürecinde,bakıcıyla başbaşa bırakmaya çalıştım.Mesela bakıcı onunla oynarken ben başka odaya veya mutfağa geçtim.İlk başlarda ağlıyordu ama zamanla bu ağlamalar azaldı.Alışma sürecinde neler yaptınız mesela.Bizdeki gibi ağlama ve yememe sorunu var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?