- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bahsettigimiz insan bi bebek. Konusamayan sadece kendini aglayarak, gulerek ifade edebilen bi insan. Daha ne yapabilir ki sizi istedigini anlatmak icin? Ben cok net yasiyorum galiba bu duygulari. Beni istiyorsa yaninda kalirim. Bagliymis, bagimliymis bunlari dusunecek, riske atacak bir durum degil cocuk durumu. 2 yasindan sonra yavas yavas zaten kopmaya basliyor. Neden bu vakti kaybedelim ki?Kv ve annem bakamadığı için bakıcıya vermek durumunda kaldım. Bebeğim 8 ayın içinde su anda.
Ücretsiz izin sürelerim bitti.Kızım çok bağlı bir bebek," bagimli" değil.
8 ayın içinde.
Bakıcimiz ben bu bebeğe bu şekilde bakamam dedi ve gitti.Çok ağlıyor epey bir süre geçmesine rağmen hala alışamadı bu duruma yeni bir bakıcı bulmamız için çok az bir vakit kaldı. Bakıcı gittiğinden beri kızım eski nesesine döndü, bu kadar zor olcagini düşünmemiştim.
2 bakıcı ve 15 günlük annane denemelerinden sonra işi bıraktım malesef.Konuya cevap verdiğiniz içind e size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederimBende çalışan bir anneyim biri şuan 6 aylık onu bırakıp gitmek bencillik gibi geliyor.ilk çocuğumda da ücretsiz 2 yıl izin kullandım inşallah bunda da böyle olacak.bende biçok şeyi erteledim çünkü para kariyer ilerde de olur ama çocuklar hiç bu kadar bize ihtiyaçları olmayacak.tabii ağlaya ağlaya alışır yani umudunu keser ama çok zor bir durum o bebeğin hiç bir suçu yok.1 2 yıl ara vermeniz sizin için de bebek içinde daha uygun diye düşünüyorum.
Boşverin en iyisini yapmışsınız2 bakıcı ve 15 günlük annane denemelerinden sonra işi bıraktım malesef.Konuya cevap verdiğiniz içind e size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim
Çok yerinde bir karar olmuş bebek adına çık sevindim mutsuz etmeye hakkımız yok onları2 bakıcı ve 15 günlük annane denemelerinden sonra işi bıraktım malesef.Konuya cevap verdiğiniz içind e size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim
Maddi açıdan bir sıkıntı yoksa yerinde bir karar olmuş bebeğinizle mutlu günler dilerim :)2 bakıcı ve 15 günlük annane denemelerinden sonra işi bıraktım malesef.Konuya cevap verdiğiniz içind e size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim
O konuda sıkıntımız yok şükür. Teşekkür ederimMaddi açıdan bir sıkıntı yoksa yerinde bir karar olmuş bebeğinizle mutlu günler dilerim :)
6 aylik bir bebek ne kvdeye ne anneye nede bakiciya birakilir bence... cok kücük....Merhaba hanımlar iyi geceler.6 ay önce doğum yaptım, doğum yapmadan önce muhasebe sorumlusu olarak çalışıyordum,çalışma saatleri olarak rahat bir işim var.(sorumlu olana kadar çok fazla emek harcadım).
Ise başlamama 20 gün kaldı. Bakıcı buldum (tanıdık biri),kızım hala emiyor.3 aydır meme ve uyku ayırt etmesi için meme ayrı uyku ayrı birsey olduğunu öğretmeye çalışıyorum....
Bakıcı 2 haftadır bizimle, kadın eve geldiğinde kızım sürekli ağlıyor ona gitmek istemiyor,elinden 1 kaşık bile birsey yemiyor, kucağından debelenerek inmeye çalışıyor, uyumuyor,sürekli ağlıyor. Kadın ne zaman evden gitse neşesi yerine geliyor. Bakıcı ile ilgili olabilir mi diye düşünerek annem geldi anneme de aynı şeyleri yaptı.Ellerini bana doğru açıp ağlıyor bana gelmek için. Çok ağladığı belki ben evde olduğum için durmadığını düşünerek evden bir süreliğine çıkıp gittim.Ben gelene kadar sürekli ağlamış.Sizlere sorum şu çalışan anneler böyle durumla karşılaşan var mi?Varsa gerçekten alışıyorlar mi?Keşke çalışmasaydım kendim baksaydım şu olmazdı dediğiniz var mi?O kadar emeğini hiçe sayıp evde mi oturmalıyım yoksa alışır mi?
en iksini yapmissinuzBenimde oldukça büyük bir şirkette iyi bir isim ve kariyerim vardi 6 ay izin kullandım ve dedim ki bu günler bir daha geri gelmeyecek kaldi ki ogluma tekrar ise basladigim da bakabilecek hem annem hem kayinvalidem var ikisi de genç hem de bakmak icin cok hevesliler ona rağmen ben isi bıraktım ama para bir sekilde bulunur eşimle konuştuk istifa ettim 5 yillik hakkimi da biraktim sirkette boğazdan gıdadan vazgeçmedik ben giyim kuşam makyaj vs. alışverişlerimden kıstım sadece oğlum şu an 18 aylık yavaş yavas is bakiyorum artik ama cok da acele etmeden ama vicdanen çok rahatım çok güzel günler geçirdim ama tabi maddi acıdan çok zorlayacaksa kişileri sözüm meclisten dışarıdır ahkam kesemem bende belli bir yasa kadar çocukların anne ile büyümesi taraftariyim