Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

Oooo maşallah sana her yere yetişirsin eminim. Bu arada da bir talip çıkar..
Oğlumun gittiği dersanede de hep ünv. öğrencileri görev yapıyorlar.
Dilerim kolay uyum sağlarsın öğrencilerle. Annen ne hamaratmış.
Gece gece hamurlar falan offf ben çok tembelim yaaaa.
hazır yufkalardan börek yapıp sahura börek yaptım diye
hava atıyorum.
kaydirigubbakcemile2

O fıstık kızın okula başladı demek.Hayırlı olsun.Çok tatlı ,ne güzel cümleler kurarmış öyle ? 1.sınıf öğrencilerine bayılıyorum ben.O kadar masum ve temizler ki.O ,bıcır bıcır konuşmaları yok mu ? kaydirigubbakcemile3

halihazırdaki taliple 2 sene daha anlaşırsam, dersaneye gelen teyzelerle uğraşmıyacam inşallah

İnşallah Çalıkuşum ya.. Bu 2. dersanem diğer dersane çok eziyodu öğrenci diye. Bu sefer daha büyük bi dersaneyle anlaştım adına güvenerek, aynı sornları yaşamak istemiyorum... Açıyo ya ben de diyorum anne ğraşma iki yufka çeviriyim ben tavada yokkaydirigubbakcemile3

ya ben de haberlerde izledim 2 tane erkek çocuğu karşılıklı birbirlerinin yanağını sıkıyodu, muhabir sordu siz çok mu sevdiniz birbirinizi diye, onlar da "eveeeeeet" diyo:roflol:

Teşekkür ederim canım. Başladı bizim cadımız.
Ama ilk günden ders yapmak istiyor. Evde kendi kendisine okuma yazmayı
öğrendi. Şimdi sıra ödevlerde diyor. Kızlar bir başka şirin oluyor...zemuszemus

Kıyamam ya,ders yapmak istiyor demek :) Çalışkan ve azimli olacak belli.
Aferin ona okumayı ve yazmayı önceden öğrenmiş.Ben de okuyup yazdığım için üst sınıftan başlamıştım.Zorlukları oluyor,ama yine de zararı yok bence.Ben de kızları çok seviyorum,nedendir bilmem ? kaydirigubbakcemile3

ya ben de haberlerde izledim 2 tane erkek çocuğu karşılıklı birbirlerinin yanağını sıkıyodu, muhabir sordu siz çok mu sevdiniz birbirinizi diye, onlar da "eveeeeeet" diyo:roflol:

Kaçırmışım ben onu.Şikayetleri bile çok tatlı oluyor bıcırıkların. :hulya:

Dilerim en güzelinden, en fıstığından; bir izmir güzeli kızın olur liriğim.
Çok keyifli kızları büyütmek. evet kızım fazla gayretli, korkuyorum çabuk bıkmasından.
bakalım bu yıl zor bir kış olacak.....

Bıkmaz bence, ben de öyleymişim küçükken, anaokulunda harita falan çiziyomuşum neyime gerekse, çok seviyomuşum heralde şimdiki halim de ortada, boş durmayı hiç sevmiyorum, sürekli çalışmam uğraşmam gerekiyo bişeylerle... İnşallah ilerde gene dinleriz napıyo prenses:)

Senin kalbin temiz canım ,dileğin umarım ilerde gerçekleşir. :kedi:
Gayretli ve azimli ise bıkacağını pek düşünmüyorum.Okuma,yazma bildiği için sıkılabilir başta,ama sen güzel yönlerdirirsin bundan eminim.yerimseniben

GünaydınnnnŞeniz

Akşam sohpet edilmiş ne güzel..Ben yine yoktum malesef..23:00de eve geldim o yüzde uğreyemedım buraya.Bu akşam gelebilirmiyim acep
CADIARZU

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.Dualarınızın kabul olması dileğiyle:Saruboceq:

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…