- 29 Temmuz 2008
- 1.087
- 1
- Konu Sahibi calikusumuz
Teknik ressamım canım...SEn??
Ben de ingilizce öğretmenliğinde okuyorum mezuniyete 2 sene var daha :)
Ben geldim kızlar hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teknik ressamım canım...SEn??
slmlar nasılsınız bakalım
Kimsecikler yok:) Sofralar toplanıyo çaylar mı demleniyo acep:)
İyilik sağlık, iftarı yedim bi ağırlık çöktü oturduğum yerden yana doğru kayacam brazdan:roflol:
ben sofrayı topladım bulaşığımıda yıkadım hemen geldim buraya aşırı yağmur var burada tv yayınlar kesildi herhalde sinyal yok yazıyor izleyemiyorum tv bende internete gireyim bari dedim
benimde uykum geldiii mirmirmirmir
hızlısın kardelen ablacım isim neydi? ben meryem/meyro:) Ben de bugün bu sel haberlerini izledikçe üzüldüm içim daraldı ya İnsanlar perişan oldu...
Uyusam bi dert uyumasam bi dert, ramazan da düzen bozuluyo gerçekten:1ninca:
memnun oldummmmm:))) burdayım ben can sıkıntısı gel yine ablacımmm...evet hızlıyım canım ismim esra vereliniortak
şimdi çıkıyorum namaz kılayım gelirim yine:gitme:
iyi akşamlar kızlar
hadi bakalım toplaşın nerdesiniz :))
iyi akşamlarrr
iyi akşamlar canım iyiyim eşimle 2 günlüğüne kaplıcalara geldik kafa dinliyoruz odada net var ordan giriyorum
sen nasılsın canım
sen de yaparsın kız zamanı gelince biz iki yıllık evliyiz geçen yıl da tatile çıkamamıştık bu yılda deniz kısmet olmadı buraya geldik napalım ya amaç kafa dinlemek işte
tuttur kıs ne olcak imklanınız olursa gidersiniz tabi tatil gibisi yok hele balayı sakın balayına gitmeyim falan deme ben balayımızı hala unutamam çok güzel bişey