Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

ben sofrayı topladım bulaşığımıda yıkadım hemen geldim buraya aşırı yağmur var burada tv yayınlar kesildi herhalde sinyal yok yazıyor izleyemiyorum tv bende internete gireyim bari dedim

hızlısın kardelen ablacım isim neydi? ben meryem/meyro:) Ben de bugün bu sel haberlerini izledikçe üzüldüm içim daraldı ya:KK43: İnsanlar perişan oldu...
benimde uykum geldiii mirmirmirmir

Uyusam bi dert uyumasam bi dert, ramazan da düzen bozuluyo gerçekten:1ninca:

hızlısın kardelen ablacım isim neydi? ben meryem/meyro:) Ben de bugün bu sel haberlerini izledikçe üzüldüm içim daraldı ya:KK43: İnsanlar perişan oldu...

Uyusam bi dert uyumasam bi dert, ramazan da düzen bozuluyo gerçekten:1ninca:

evet hızlıyım canım ismim esra vereliniortak

şimdi çıkıyorum namaz kılayım gelirim yine:gitme:

iyi akşamlar canım iyiyim eşimle 2 günlüğüne kaplıcalara geldik kafa dinliyoruz odada net var ordan giriyorum
sen nasılsın canım

iyi akşamlar canım iyiyim eşimle 2 günlüğüne kaplıcalara geldik kafa dinliyoruz odada net var ordan giriyorum
sen nasılsın canım

ayyyyy ne güzel çok özendm şimdi size:kedi:

İyiyim ben de nolsun çok şükür can sıkıntısı nette geziniyorum, film izleyeyim dedim gene kk de takıldım kaldım:)

sen de yaparsın kız zamanı gelince biz iki yıllık evliyiz geçen yıl da tatile çıkamamıştık bu yılda deniz kısmet olmadı buraya geldik napalım ya amaç kafa dinlemek işte

sen de yaparsın kız zamanı gelince biz iki yıllık evliyiz geçen yıl da tatile çıkamamıştık bu yılda deniz kısmet olmadı buraya geldik napalım ya amaç kafa dinlemek işte

Ya bide eminim insanın yanında sevdiği olunca nereye gittiği de o kadar önemli değildir, huzur olsun yeter..

Bide evlenince tatil diye tutturuyomuşum kız deli:roflol:

tuttur kıs ne olcak imklanınız olursa gidersiniz tabi tatil gibisi yok hele balayı sakın balayına gitmeyim falan deme ben balayımızı hala unutamam çok güzel bişey

tuttur kıs ne olcak imklanınız olursa gidersiniz tabi tatil gibisi yok hele balayı sakın balayına gitmeyim falan deme ben balayımızı hala unutamam çok güzel bişey

ayyy balayı deyince bile heycanlanıyorum deliiiiihihoyyyt daha çok var o günlere yau:çok üzgünüm:

X