Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

biz evlendiğimizde
eşim 21 22
bende 23 filandım
üniversiteden tanışıyoruz biz aynı sınıftaydık
hiç birbirimize engel olmadık hep destekledik eşim şimdi 2. yüksek lisansını yapıyo
ben ise 2. üniversiteyi okudum (açıköğretimden) yüksek lisansa başvurdum ama mülakatta elendim
ama azimliyim mutlaka yapıcam yük. lisans
yani anlaşabiliyorsan kariyere engel değil aslında evlilik

Katılıyorum, ben de kpssyle atanayım bi evlenmeyi düşünüyorum, sonra kariyer falan gelir ya kafa dengi birisi oldu mu Allah yürü ya kulum Papatom der inşallah:teytey:

Estağfirullah ablacım eskilikten değil o, artık herşey o kadar çabuk değişir oldu ki o cümleleri 20 li yaşlarda olan ben de kuruyorum emin ol:) 1 ay başka bi şehire gitsem geri buraya gelsem bile o değişiklik çarpıyo insanın yüzüne insan başlıyo eskiden de eskiden demeye...

Evet sendeki sıradışılığın kokusu geldi şu anda odama:roflol: Torun istemeyen özelliğinle apayrı bi renktesin diğer annelerin yanında, fosforlu bi renkle ayırt ediyoruz seni hemen:KK70:

ama ben çok sevdim bu özelliğini, yani demekki takıntılı değilsin sadece çocuğunun durumunu düşünüyosun, bazı anne babalar sırf torun isteğinden evlatlarını çok yıpratıyolar gerçekten... Kızının evine bağlı olması bi yandan da iyi ben de evclimdir ama dediğin gibi sürekli evde de olmamalı, yoksa evlilik zamanı benim amcamın kzıında olduğu gibi hep birileri tanıştırmaya çalışabilir karşı cinsle:))
Kuzum beni çok iyi anlamışsın :)) Burada olmak seninle ve diğer arkadaşlarla tanışmak harika bir duygu .Şeniz

biz evlendiğimizde
eşim 21 22
bende 23 filandım
hiç birbirimize engel olmadık hep destekledik eşim şimdi 2. yüksek lisansını yapıyo
ben ise 2. üniversiteyi okudum (açıköğretimden) yüksek lisansa başvurdum ama mülakatta elendim

Ayy ne güzel yaaa:1hug:
Azimli insanlara bayılıyorum walla:lepi:

Katılıyorum, ben de kpssyle atanayım bi evlenmeyi düşünüyorum, sonra kariyer falan gelir ya kafa dengi birisi oldu mu Allah yürü ya kulum Papatom der inşallah:teytey:

öğretmen olunca helede küçük bir yere gidersen
emin ol bir sürü kısmet çıkar
herkez sıraya diziliyo seni evlendirmek için
küçük yerler bi alem oluyo ya
benim ilk senemde okula gelmişlerdi müd. yardımcısıyla filan konuşmuşlar
:roflol:

Meryoommm zaten adam gibi birisini bulmak zor şöyle helal süt emmiş birisini gerisi gelirrrr:eek:

biz evlendiğimizde
eşim 21 22
bende 23 filandım

Canım elbette sen de haklısın .Sorun eşin engellemesi değil zaten .Eşim de bana okul konusun da çok destek olmuştu.Hatta onun sayesinde okulu bitirebildim diyebilirim .Ama çocuk olunca yaşanan zorluklar çok fazlaydı .Hele öğretmenliğe başladığım yıllar oğlumun zatüre oluşu ve mecburen görevi bırakışım .Çok zor gerçekten.En iyisi okul bitsin göreve başlansın , her şey bir düzene girsin evlilik sonra gelsin :)
Bu arada yüksek lisans için başarılar canım Şeniz

Canımsın ya :)) Şimdi ben de eski insanlar gibi " bizim zamanımızda "diye söze başlarmışım:))

Gerçekten de benim zamanımda 18 .19 yaşlarında evleniliyordu.Yani çocuk yaşta :)) Olaya bu gözle bakarsak benim kız evde kaldıdelikafaduldenAslında öyle illahki evlensinler diye bir kaygım yok .Hele torun filan pek düşünmüyorum :)) Biraz sıradışı bir anneyim galiba .Ama özellikle kızımın henüz bir arkadaşlığı olmadığı için biraz kaygılıyım .Asıl istediğim özellikle kızım için özel bir yaşantısı olması.Biraz fazla ciddi , sadece benimle muhabbeti var .Çok fazla kankiyiz sanırım :)) Çok sosyal bir yaşamı olsa evliliği hiç düşünmeyeceğim .Biraz çalışma hayatı oldu ama tam bir ev kuşu .Olmaması gerekir , yoksa kiminle tanışacak değil mi? İşte birtanem olay bu :))

Az önce ayrılmıştım pc den. Şimdi gördüm yazdıklarını.
Ablacığım seni bir kez daha takdir ettim.alkisalkisalkis
Ne kadar duyarlı bir annesin. Evet kızının evcimen olması çok güzel,
dostane ilişkinizde; hep özlediğim ama bir türlü yakalayamadığım
hisleri çağrıştırdı bana.:nazar: Eminim onun için de mutlaka doğru bir
zaman vardır değilmi? hem sen anneanne olmak için çok gençsin daha...
yerimseniben

öğretmen olunca helede küçük bir yere gidersen
emin ol bir sürü kısmet çıkar
herkez sıraya diziliyo seni evlendirmek için
küçük yerler bi alem oluyo ya
benim ilk senemde okula gelmişlerdi müd. yardımcısıyla filan konuşmuşlar
:roflol:

anammm yandık desene yav:KK70: Ben sevmem öyle gelmesinler sinirlenirim azcık:) Kendim göreyim bakışayım şöyle yandan yandan:roflol::roflol:

Şaka biyana oluyomuş öyle şeyler hocalar diyo bize 4. sınıfa geçin oğlan anaları gelir sınıfların dibine öğretmen kız arıyoz diye :roflol::roflol: Komedi ya..

Meryoommm zaten adam gibi birisini bulmak zor şöyle helal süt emmiş birisini gerisi gelirrrr:eek:

He ya doğru dersin beybim süt emmiş biri var da helal mı değil mi onu araştırıyom şu anda:roflol::roflol: talibim var ama daha zaman da çok bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızda cümletenCADIARZU

Canım elbette sen de haklısın .Sorun eşin engellemesi değil zaten .Eşim de bana okul konusun da çok destek olmuştu.Hatta onun sayesinde okulu bitirebildim diyebilirim .Ama çocuk olunca yaşanan zorluklar çok fazlaydı .Hele öğretmenliğe başladığım yıllar oğlumun zatüre oluşu ve mecburen görevi bırakışım .Çok zor gerçekten.En iyisi okul bitsin göreve başlansın , her şey bir düzene girsin evlilik sonra gelsin :)
Bu arada yüksek lisans için başarılar canım Şeniz

evet çocuk zorlaştırıyor gerçekten
helede bi yardım edenin yoksa
benim ipeğim ilk zamanlar gaz sancıları olurdu
ufff sabah 4 5 e kadar
şimdi düzeldi uslu bi kız oldu:1hug:

anammm yandık desene yav:KK70: Ben sevmem öyle gelmesinler sinirlenirim azcık:) Kendim göreyim bakışayım şöyle yandan yandan:roflol::roflol:

Şaka biyana oluyomuş öyle şeyler hocalar diyo bize 4. sınıfa geçin oğlan anaları gelir sınıfların dibine öğretmen kız arıyoz diye :roflol::roflol: Komedi ya..

Gerçekten şaka gibi.:roflol: Bak sen bir atan meyrom, ilk ben gelirim o okula.
Artık bakışırmısıngetirdiğim adayla CADIARZU, yoksa ben mi hocalarla işi bağlarım bilemem.delikafadulden

He ya doğru dersin beybim süt emmiş biri var da helal mı değil mi onu araştırıyom şu anda:roflol::roflol: talibim var ama daha zaman da çok bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızda cümletenCADIARZU

Hade bakalım hakkında hayırlısı olsunn tatlımm:1hug:

çok hoş yaaa
eskiden hamamda beğenirlermiş kızları :))

Gerçekten şaka gibi.:roflol: Bak sen bir atan meyrom, ilk ben gelirim o okula.
Artık bakışırmısıngetirdiğim adayla CADIARZU, yoksa ben mi hocalarla işi bağlarım bilemem.delikafadulden

seni resimle tanırım abla artık, elinde kocaman pankart resimle gelen biri varsa çalıguşudur o:roflol:

Öyle evlenen var mıdır ya, ben duygusalımdır azcık kendim sevmem elektrikle bi çarpılmam bilmem kaç volt etkilenmem lazım:roflol: anası gelince sınıfın kapısına nasıl olcak bu iş:roflol:

Hamam çok eskilerde kalmış ama hala ailesi beğenerek istenen kızlar var...
En güzeli tanımak, bilmek ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor.
Bana göre evlilik her şekilde kumar gibi gelir.
Çünkü bir insanla ne kadar görüşürsek görüşelim.
Aynı evi, aynı sofrayı, aynı sorunları paylaşmadan anlaşılmıyor...
Allahım herkese hayırlısını nasip etsin...

Hamam çok eskilerde kalmış ama hala ailesi beğenerek istenen kızlar var...
En güzeli tanımak, bilmek ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor.
Bana göre evlilik her şekilde kumar gibi gelir.
Çünkü bir insanla ne kadar görüşürsek görüşelim.
Aynı evi, aynı sofrayı, aynı sorunları paylaşmadan anlaşılmıyor...
Allahım herkese hayırlısını nasip etsin...

Evet ya çok doğru dedin ablacım

Yani siz deneyimlisiniz o konuda saygım sonsuz

Ne kadar aklımız başımızda olsa da yaşımız genç, deneyimimiz az

İnsanlar öyle kolay tanınmıyor

Parasıyla gösterişiyle olsaydı bu işler

İnsanlığını anlamak gerekiyor..

X