- 17 Nisan 2007
- 3.336
- 8
- 49
-
- Konu Sahibi calikusumuz
bende senin gibi anlatayım o zaman canımcım
39 yaşımdayım bende 22 yaşında birde 14 yaşında iki oğlum var
oğlumun biri ünide biri lisede
bende sinopluyum
ama 23 senedir istanbuldayım
Ne mutlu sen çocukları büyütmüşsün.
Darısı bizlerin başına...
Kardelencim sanada hayırlı bir evlilik dileriz.
Bizim gelinimizde Sinoplu.
Sorma cemrem, yarışma tanıtımında kayınvalidemlerle
altlıüstlü oturuyorum dediğimi düşünemiyorum.....:roflol::roflol:
cahil cesareti derlerya beraber büyüdük ilk oğlumlabaya genç anne olmuşsun :)
Ne mutlu sen çocukları büyütmüşsün.
Darısı bizlerin başına...
Kardelencim sanada hayırlı bir evlilik dileriz.
Bizim gelinimizde Sinoplu.
cemrem maşallah sen büyütmüşsün biz daha yolun başındayız yav oğlan yanımda yerlere yatıyo iyice uykusu geliyo yavaş yavaş
hehe ben de kaynanamla altlı üstlüyüm alışırsın canım zamanla ben 2 yıllık evliyim buraya gelin girdim alıştım kaynanam da çok anlayışlıdır o yüzden hiç zorluk çekmedim diyebilirim
bu arada ben de 26 yaşındayım 1 oğlum var 1 yaşında uşakta oturyorum
bende yeni evlendiğimizde altlı üstlü oturuyorduk
ne kadar anlaşsanda pek iyi olmuyor aslında
biz geç yatardık baya sabahta erkenden okula gittiğimden eve dönünce uykum gelir
uyudum. kayınvaldemde çatkapı gelirdi ne yapıyosun der bende uyuyom derdim
neyse bi gün tv ye bakerken uyumuşum. zil çaldı kayınvaldemdir diye hemen toparlandım
yüzümü yıkadım sürekli uyuyor demesin diye ne yapıyosun diyince hiç oturuyodum dedim
yüzüme bi garip baktı. kapıdan konuştuk gitti. o gidince aynada yüzüme bi baktım yastığın izi çıkmış yüzümde koskocaman şekilli filan sırnaşık şey
selam..
selam..
selam..
Benim gibi İstanbul'u sevmeyen birini buldum ,yuppii.:lepi:
Uşak'a bekarken giderdim.En iyi dostum oraya yerleşmek zorunda kaldı.Eniştem de Uşaklı aynı zamanda.zemuszemus
Çalıkuşu2m senin yemekler kim bilir ne güzeldir.Olsun varsın mantı da eksik olsun.
Uşak'a bekarken giderdim.En iyi dostum oraya yerleşmek zorunda kaldı.Eniştem de Uşaklı aynı zamanda.zemuszemus
Çalıkuşu2m senin yemekler kim bilir ne güzeldir.Olsun varsın mantı da eksik olsun.
istanbulda yaşamayan burayı sevemiyor canım inanki
banada başka yerde yaşayamam gibi geliyor