Calgonit mi, Pril mi?

bende calgonit kullanıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım pirili kime sorsam işe yaramaz çiziyo falan dedi parlatıcı olarakta bende sirke kullanıyorum...ama burdaki yorumlardan etkilendim elimdeki calgonit bitsin pirili denicem birde ...şunuda eklim sakın yukarıda yazan arap sabunu hikayesine aldanmayın ben bikere denedim ve sonuç bir felaket makinanın içinde ne varsa mafetti ve hala parlamıyorlar onlarca kez elimde tekrar yıkadım makinaya tekrar koydum nafile çok berbat ediyo ve geri dönüşümü çok zor ayrıca yıllardır kullandığım çelik tavamın dış tabanını öğle mafettiki nasıl oldu anlamadım onun için benden tavsiye sakın denemeyin !!!!!

allah allah denicektim ben onu yawbenneyaptımki

ben ilk calconit kullanmıştım.ve bardaklarım çizilmişti.uzun süredir pril kullanıyorum.sorun yok şimdi.hem yerli malı kullanmakta fayda var dimi.

:lepi:bende calconit bitsin hemen pril alcam:lepi:,bide en iyisi o diye biliyodum demekki degilmiş,kafamçokkarıştı

bizde pril kullanıyoruz
annem prili seviyor gamyoncuiremsu

aynen canım katılıyorum..kızlar ben bana gelen bir maili paylaşmıştım burada arap sabunu ile ilgili bir maildi bu..ama sonuç kötü:1no2: kesinlikle tavsiye etmem..
birde zaten arap sabunlarıyla ilgili bir araştırma yapılmış hiçde öyle duyuduğumuz gibi doğal ürünler yada zararsız falandeğil..tam tersine detarjan ve sabun atıkları kullanıldıgı söyleniyor nekadar doğrudur bilemem ama paylaşmak istedim..

aayyy iyiki denememişim bende denemeyi planlıyordum
bu arada bende calgonit kullanıyorum pril de kullanmıştım bi kez

valla tblet deterjan kullanıyordum bardaklarım çizildi hep. servısı aradım gldıklerınde tablet deterjan ve tuz kullanmayın dedıler. onun dısında toz veya jel deerjan kullanın dıye bır önerıde bulundular. tuz kullanmıyorum yaklasık bı senedır. toz deterjan kullanıyorum ama yok bardaklarım yıne çizik içinde kalıyordu. uzun suredır cam işlerini makınaya koymuyorum elde yılıyorum ne yapayım çok şey denedım care bulamadım. çizik içerısınde kullanmakta hoş olmuyor bardakları. valla bazı arkadaşlar hıç çizmiyor dıyor şaşıp kalıyorum. ben ne denediysem hıc guzel bir sonuc alamadım...

Ben hangisi indirime girmişse onu alıyorum...
Kaç senedir kullanıyorum çok şükür şuan hiç çizilme olmadı valla...
Birazda sudan kaynaklanıyormuş...

hep calgonit kullandım şuan pril aldım fiyatı daha uygundu tuzsuz çalıştırınca çiziyor

bizde pril kullanıyoruz 6 aydır, bardaklarda hiç çizik yok, ama makine ilk geldiğinde yanında calgonit hediye etmişlerdi, bardaklar buğulu çıkmıştı, prilden çok memnunuz..

arkadaslar bu tuz olayı nedır anlayamıyorum hepmı kulanıyorsunuz
ben 1 yıl once aldım servısten gelen eleman 1 kez tuzu koydu kendısı bundan sonra hıc koymayacaksınınz ılk ve son olacak dedı.daha sakın koymayın dedı.
benımde bardaklarım cızıldı ıslı duruyor hep kasıklardada su lekesı kalıyor deterjandanmı bılemedım calgnıt tablet kullanıyorum bende deneyım prılı.

makinemi yeni aldım arçelik marka içinde pril tablet vardı kullandığımda hem tabaklarımı çizdi hemde bulaşıklarım puslu çıktı.
bende marketten calgonitin hepsi birarada tabletini aldım tuz ve parlatıcı kullanmıyorum.sonuç mükemmel bulaşıklarımı pırıl pırıl yıkıyo çizilme falanda olmuyo
yani prilden memnun kalmadım ama calgonit çok iyi

bu arada annemin bulaşık makinesi beko
annemde bindactivit diye bir tablet kullanıyo sanırım bimden almış.inanın o da süper yıkıyo.
belki bende calgonit bittikten sonra bunu denerimyerimseniben

ben yıllardır calgonit kulanıyorum,ve bence sorunlar sadece deterjanlarda değil,benim bosh yeni makinam,kainpederin evinde arçelik çok eski makine,ve görümcemde simens yeni çıkanlardan,benim makinama tuz ve deterjan koymasan dahi bardaklar çizik çikıyor,deli oluyorum,kayın pederin pril bazen de calgonit alıyorum çalıştırıyorum pırıl pırıl,görümcem de jel olanı kulanıyor ve memnun değil,bence su sertlği de önemli:enbuyukkk:

Bu zamana kadar calgonit kullandım ve bardaklarım yenı gibi ışıl ışıl,ama hiç toz veya tablet kullanmadım hep jel kullandım,çiziklerin başka sebebide tuzsuz çalıştırmak ben memnunum bi ara prilide denerim ama bu zamana kadar hep calgonit jel kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…