Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyuyla hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Bende bugün sipariş verdim
Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

üFaydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Faydası oldu mu sizlere

Bize faydası olmadı canim

KIzlar iyi akşamlar benim eşimde 15 gündür keçiboynuzu ve çakşır suyu kullanıyor bizim ileri hareket biraz düşüktü ama doktor sıkıntı olmaz sesi bi her ihtimale karşı kullanalım dedik bende bu ay testere dişli Aslan pençesine başlıcam o da özellikle prolaktine iyi geliyormuş ama genel olarak hormon düzenleyici olarak biliniyor artık bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza
Merhabalar canim benim esiminde ileri hizlisi %25 sinirda yani esimde keci boynuzu kürü yapiyor sabahlari caksir suyu iciyor uzerindeki miktara gore aksam coban cokerten gecede keciboynuzu kürü yapiyoruz cok fazla sey ictigi icin çakşırisa gunde bir defa iciyor yinede faydasi olurmu doktor ilac ta verdi zaten temmuzda 10milyondu 21 milyona cıktı 3 ayda. Hareketliligi iyidi ozaman simdide hareketlilik düşmüş

Merhabalar canim benim esiminde ileri hizlisi %25 sinirda yani esimde keci boynuzu kürü yapiyor sabahlari caksir suyu iciyor uzerindeki miktara gore aksam coban cokerten gecede keciboynuzu kürü yapiyoruz cok fazla sey ictigi icin çakşırisa gunde bir defa iciyor yinede faydasi olurmu doktor ilac ta verdi zaten temmuzda 10milyondu 21 milyona cıktı 3 ayda. Hareketliligi iyidi ozaman simdide hareketlilik düşmüş
Merhaba canım bizim sadece ileri hareketlilikte sıkıntı vardı %1 di ve biz çakşır suyu ve keçiboynuzu kullandık sadece ilaç olarak hiç bi takviye almadı sonucunu aldık elhamdulillah sabah akşam içiyordu eşim çakşır suyu ve keçiboynuzunu sabah aç karnına da çiğ kabak çekirdeği yiyordu başka bi şey kullanmadık o yüzden etkisi olur mu olmaz mı bilmiyorum sen yine de çok fazla yüklenme istersen bi sıkıntı olur Allah korusun

Merhaba canım bizim sadece ileri hareketlilikte sıkıntı vardı %1 di ve biz çakşır suyu ve keçiboynuzu kullandık sadece ilaç olarak hiç bi takviye almadı sonucunu aldık elhamdulillah sabah akşam içiyordu eşim çakşır suyu ve keçiboynuzunu sabah aç karnına da çiğ kabak çekirdeği yiyordu başka bi şey kullanmadık o yüzden etkisi olur mu olmaz mı bilmiyorum sen yine de çok fazla yüklenme istersen bi sıkıntı olur Allah korusun
ne kadar süre kullandınız çakşır suyunu nezman sonuç aldınız

Eşime test yaptırmadık ben muayene oldum bi engel yok dedi doktor soğan suyunu içtim şimdi adet oluyorum çakşır suyu alıp kullansak bi zararı olmaz heralde değilmi 6 aydır korunmuyoruz ama ister istemez telaş ediyorum strese giriyorum

Hayırlı olsun hamileliğiniz bu süreçte kullandıklarınızın etkisi oldu mu
Teşekkür ederim çakşırı içtiği dönemlerde eşime faydası oldu sertleşme sorunu vardı o geçmişti.. ama bırakınca yine eskiye döndü.. tüp bebeğe başladık ilk denemede tuttu çok şükür.. bence bu tür şeylerle vakit kaybetmeyin...

Bizde kullsnmadığımız şey kslmadı tüp bebeğe bsşlıyoruz bizde eşimin ileri hareketlisi düşük siz nerde ysptırdınız acaba bide sorun neydi
Teşekkür ederim çakşırı içtiği dönemlerde eşime faydası oldu sertleşme sorunu vardı o geçmişti.. ama bırakınca yine eskiye döndü.. tüp bebeğe başladık ilk denemede tuttu çok şükür.. bence bu tür şeylerle vakit kaybetmeyin...

Bizde kullsnmadığımız şey kslmadı tüp bebeğe bsşlıyoruz bizde eşimin ileri hareketlisi düşük siz nerde ysptırdınız acaba bide sorun neydi
Sebepsiz infertilite dedi tüp doktorumuz.. antalya ivf'de yaptırdık.. çok memnun kaldık.. oraya gidipte ilk denemede tutan çok kişi var tavsiye ederim😊

Bizim de kullanmadığımız şey kalmadı ne yapsak etsek hızı asla arttıramıyoruz inat etti artmamaya sanki yaz bitimine kadar doğal yolla olmazsa bizde tüp bebek düşünüyoruz...

aynen bizimde oyle hiç bir şeyin etkisi olmdı demek ki allah bize bu şekilde yazmış ne yapalım fazlada ısrarcı olmamak lazım sizde inat etmeyin :)

bn istanbul şişli memorialde tdaviye başladım hakımızda hayırlısı olsun inaşalalh şuanlık memorialden memnunum ama nasip ..
Ben de burada o yer hakkında güzel duyumlar aldım inşallah güzel sonuçlanır. Benim de İzmir'de güzel bir yer bulmam lazım paragöz olmayan..

Canım merhaba. Keçiboynuzu ve çakşırı dönüşümlü olarak mı kullandı eşin?

X