- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Aşılama derken canımElbette öyledir canım fakat ben bayram sonra aşılama yaptıracağım inşallah tabi allahtan bişey olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama derken canımElbette öyledir canım fakat ben bayram sonra aşılama yaptıracağım inşallah tabi allahtan bişey olmazsa
Yani yumurtalar ilaçla falan büyütülüyormuş çatlatma iğnesi çatlatılıyor spermler de içeri şırınğa ile enjekte ediliyormuşAşılama derken canım
Vajinal yolla olan dmi bu canım doktor mu dedi yapalım diyeYani yumurtalar ilaçla falan büyütülüyormuş çatlatma iğnesi çatlatılıyor spermler de içeri şırınğa ile enjekte ediliyormuş
Est Canm hangi ürünü kullandın Peki?Merhaba kızlar bende 30 ocakta hayıta başlamıştım ama suyu değil tohumu 1 tatlı kaşığı kadar biraz ezip sıcak suda demleyip içmiştim sabah akşam 21 şubat sabah içip bırakmıştım lh hormonum baya yüksekti o yüzden içmiştim onu düşürdü ama diğer normal olan hormon değerlerini bozdu özellikle prolaktin hormonu yükseldi bu seferdir e2 hormonu düştü falan bıraktım Bi ürüne diyim reklam olmasın denk geldim şans eseri instagramda yorumlara falan baktım herkez memnun ne kaybederim diyerek 1 kutu aldım 14 martta adetle kullanmaya başladım we o katlanılmaz adet sancım yok denecek kadar aza indi normalde bazı zamanlar 2 ağrı kesici aldığım olur yada hastanede serum yediğim kendime gelemem istiğfar etmeler falan perişan olurum ama o ürünü ilk aldığım ay sancım falan olmadı saçlarım çok dökülüyodu oda neredeyse durdu baya azaldı we en önemlisi yumurtlama testi yaptım üründen önce yumurtlama görmemiştim hissetmezdim de yani yumurtladığımı ama kullandığım ay yaptığım testte gördüm yumurtlamayı we hissettim de ama hamilelikte sonuçlanmadı maalesef bu ay yine kullandım ama malum ramazan olduğu için pek umut yok adetime 2 gün war Allah büyük hastaneye gidemiyorum doktor yok değerlerim ne durumda bilmiyorum inşallah şu virüs belası Bi an önce biter de olmadı bende aşılama yaptırcam doktor sana bırakıyorum demişti hormon ilaçlarını kullanmak son çare ömründe 6 bilemedin 7 defa deneyebilirsin demişti hayırlısı Allah büyük biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Evet biliyorum o macunu kullanan baya kişi var canım aynen öyle tedbir bizden takdir Allah’tan. Ben çaksıra basladım bu 2.ayım bakalımc life diye macun canım içinde hayıtta var aslan pençesi falanda var yani Bi umut Bi kaç ay deneyip bende çakşır denemeyi düşünüyorum belki bidaki ay beraber kullanırım en olmadı aşılama ama hiç biri garanti ve kesin değil veren Allah inşallah tez vakitte verir hayırlı sağlıklı evlatlar dileyen isteyen herkese
Inşallah Allah nasip eder tez vakitteEvet biliyorum o macunu kullanan baya kişi var canım aynen öyle tedbir bizden takdir Allah’tan. Ben çaksıra basladım bu 2.ayım bakalım
Evet canım doktor demedide ben yaptırmak istiyorum doktora gideceğim ve talep edeceğim yapmak istiyorum diye tabi ortalık düzelirseVajinal yolla olan dmi bu canım doktor mu dedi yapalım diye
İnşAllah canım bi bakarsın ona gerek kalmadan olurEvet canım doktor demedide ben yaptırmak istiyorum doktora gideceğim ve talep edeceğim yapmak istiyorum diye tabi ortalık düzelirse
İnşAllah canım olur mu ki dersin bakalım hayırlısıİnşAllah canım bi bakarsın ona gerek kalmadan olur
Allah dilerse olmayacak şey yokİnşAllah canım olur mu ki dersin bakalım hayırlısı
Öyle canım haklısın rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah dilerse olmayacak şey yok
Canım senin aldığın hayıt suyu değil hayıt ekstrati yani 4 5sise hayıt suyuna denk onu az kullanıyorsun sakın normal bardakla icmeKızlar adetli iken içilmiyor mu
Evet canım ben ölçekle içiyorum 5 ml kadarCanım senin aldığın hayıt suyu değil hayıt ekstrati yani 4 5sise hayıt suyuna denk onu az kullanıyorsun sakın normal bardakla icme
Kullanmadım da aktar alırken bunu da gösterdi 180 TL dedi almadım ama bu ekstrat dedi oburunden 4-5sise kullanmak gibi dedi ben de eve gelip bakinca internetten teyit ettim ben Aksu vitalin ekstrat karisimlisini aldım bu bile oburlerine göre daha etkiliymis ve fiyatı iki katı yani çakşır suyunun 1 lt dedi 35 bunun 70 e geliyor 500 ml siselemislerstoprak sen kullandın mı canım bundan
Anladım canım bende kararsız kaldım bu ayda alsam mı kullansam mı bilmiyorum 130 liraya almıştım onuEki Görüntüle 2631935
Kullanmadım da aktar alırken bunu da gösterdi 180 TL dedi almadım ama bu ekstrat dedi oburunden 4-5sise kullanmak gibi dedi ben de eve gelip bakinca internetten teyit ettim ben Aksu vitalin ekstrat karisimlisini aldım bu bile oburlerine göre daha etkiliymis ve fiyatı iki katı yani çakşır suyunun 1 lt dedi 35 bunun 70 e geliyor 500 ml siselemisler
Bir ay daha dene istersen aklında kalmaz devam etsem olur muydu diyeAnladım canım bende kararsız kaldım bu ayda alsam mı kullansam mı bilmiyorum 130 liraya almıştım onu