• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akzerin çakşır otu suyunu eşime sabahları bir bardak iciriyorum, yarısına su yarısına çakşır suyu katıyorum iciyor sagolsun💕😘. başlayalı 5 gün oldu akşamları da keçiboynuzu pekmezi içiyoruz birlikte birde 2 günde bir havuç yiyoruz hersey bebek için☺️👶🏻, hayırlısı bakalım umarim güzel haberleri bu ay alırım. 26 mayısı 4 gözle bekliyorum umarım regl olmam ve bir an önce yumurtlamayi görürüm Allah yar ve yardımcımız olsun şu mübarek ayda amin 😇🤲

Bende akzerin çakşır otu suyunu eşime sabahları bir bardak iciriyorum, yarısına su yarısına çakşır suyu katıyorum iciyor sagolsun💕😘. başlayalı 5 gün oldu akşamları da keçiboynuzu pekmezi içiyoruz birlikte birde 2 günde bir havuç yiyoruz hersey bebek için☺👶🏻, hayırlısı bakalım umarim güzel haberleri bu ay alırım. 26 mayısı 4 gözle bekliyorum umarım regl olmam ve bir an önce yumurtlamayi görürüm Allah yar ve yardımcımız olsun şu mübarek ayda amin 😇🤲
Amin inşAllah canım hepimiz aynı durumdayız😍😊🤲

Kızlar yarın adet günüm. Ovulasyon testleeim bu şekilde çıkıyor, dün gebelik testim negatif çıktı. Yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 20200505_142305.jpg
    20200505_142305.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sonuç alan oldumu bu ay ben eşimle birlikte caksir koku suyu kullandım birde iki aydır folik asit kullanıyorum yumurtlama takibide yaptım bu ay adetim çok düzenlidir bu ay 3 gündür gecikti adet tarihimden iki gün once test yaptım negatifti yani yumurtlamadan 12 gün sonra şimdide adet olacakmışım gib ibelirttiler var ama gelen giden yok çok şaşırdım neden acaba diye bi fikri olan varmı 😐😐

Kızlar sonuç alan oldumu bu ay ben eşimle birlikte caksir koku suyu kullandım birde iki aydır folik asit kullanıyorum yumurtlama takibide yaptım bu ay adetim çok düzenlidir bu ay 3 gündür gecikti adet tarihimden iki gün once test yaptım negatifti yani yumurtlamadan 12 gün sonra şimdide adet olacakmışım gib ibelirttiler var ama gelen giden yok çok şaşırdım neden acaba diye bi fikri olan varmı 😐😐
Kuzum benm negatif sonuçlandı regl oldum ve btti çaksıra tekrar başladım bu sefer regl 2. Günü İçmeye başladım inşAllah bu ay olur 😍 belki geç döllenmedir bekle canım bi kaç gün daha yine test yaparsın

Inşallah bu ay olur canımm ümidimizi kesemeyelim🤲Ben bu ay pek inanmıyordum olacağına hiç heves etmedim. Günüm geçti ama yine de yoktur diye düşünüyorum😔 Nasip kısmet bakalım vardır bizamanı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım benim. Bu ay inşaallah güzel sonuç elde edersin🤲🙏🤗
Bu arada geç döllenmenin herhangi bi belirtisi varmı afedersin ama ben sürekli bi ıslaklık hissedip acaba oldummu diye koşuyorum ama beyaz yoğun bir akintim var normalde hiç olmazdı🙄🙄🙄

Inşallah bu ay olur canımm ümidimizi kesemeyelim🤲Ben bu ay pek inanmıyordum olacağına hiç heves etmedim. Günüm geçti ama yine de yoktur diye düşünüyorum😔 Nasip kısmet bakalım vardır bizamanı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım benim. Bu ay inşaallah güzel sonuç elde edersin🤲🙏🤗
Bu arada geç döllenmenin herhangi bi belirtisi varmı afedersin ama ben sürekli bi ıslaklık hissedip acaba oldummu diye koşuyorum ama beyaz yoğun bir akintim var normalde hiç olmazdı🙄🙄🙄
Amin inşAllah kuzum🤲🥰 pek bilmiyorum belirtisini Canm daha önce yaşamadım 🙈😊

Canım yumurtlamayı adetinin kaçıncı günü gördün

Canım yumurtlamayı adetinin kaçıncı günü gördün
Canım normalde 30 31 günde bir düzenli adet görürüm. Yumurtlamayı 19. 20. Günlerde catlamayida 21. Günde gördüm . Çatlamadan 12 gün sonra test yaptım yani adetime iki gün kala ama sonuç negatifti şimdide adetim 4 gündür gecikti 😔🙄

Canım normalde 30 31 günde bir düzenli adet görürüm. Yumurtlamayı 19. 20. Günlerde catlamayida 21. Günde gördüm . Çatlamadan 12 gün sonra test yaptım yani adetime iki gün kala ama sonuç negatifti şimdide adetim 4 gündür gecikti 😔🙄
O zaman hamile olabilirsin canım çatlamadan 14 gün sonra adet olman gerekirdi sen bi kan ver bence

Hanımlar çakşır ın erkek ve kadın için ayrı ayrı kullanılan cinsleri varmış diyorlar. Siz hangisini kullandınız.

Back