• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım bu aralar çok umutsuzum ya bilmiyorum hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Oluyor her kadına bu mutlaka ama yapacak bişi yok bende bazen öyleyim herys Allahtan dua etmeliyiz bizimde imtihanımız bu demek ki içini rahat tut varsa kaderde olucak mutlaka 💖

Kızlar direk internetten mi siperiş ettiniz. Kız ve erkek için ayrı özellikte olanlar varmış diye videolarda gördüm. Onu nasıl ayırt edeceğiz.
Ben internetten siparis verdim .Kiz erkek icin olan sanirim alip kaynatilan.Bu hazir su.İki markayida internetten kendi sitesinden siparis verdim.Onemli olan taze olmasi

Kızlar ben aktarla konuştum abla suyu degilde caksırın cekilmiş tohumu var onu al balla karistir sabah akşam 14 gün ye dedi bende adetime 5 gün var olmazsam (ki inşallah hamileyimdir)alıp balla karıstiricam daha iyi etki ediyormuş

Kızlar ben aktarla konuştum abla suyu degilde caksırın cekilmiş tohumu var onu al balla karistir sabah akşam 14 gün ye dedi bende adetime 5 gün var olmazsam (ki inşallah hamileyimdir)alıp balla karıstiricam daha iyi etki ediyormuş
İnşAllah etkili olur canım 💛

Aslan pençesi Çakşır suyu yada hayıt kökü adet düzensizligi kanama bozukluguna iyi geliyor mu bilgisi olan var mı kızlar ..

Kızlar bilgisi olam varsa cevaplaya bilirmi lütfen. Adetin 5ci günü hayıt kullanmaya başladım ve malesef adetin 19 günün de böbrek rahatsızlığı yaşadığım ve tedaviye başladığım için yarıda kestim. Acaba yarı da kesmem olumsuz durum yarata bilirmi?

Kızlar bilgisi olam varsa cevaplaya bilirmi lütfen. Adetin 5ci günü hayıt kullanmaya başladım ve malesef adetin 19 günün de böbrek rahatsızlığı yaşadığım ve tedaviye başladığım için yarıda kestim. Acaba yarı da kesmem olumsuz durum yarata bilirmi?
Yaratmaz canım bitkisel ürün sonuçta ve çok faydalı bi ürün yarıda kesmen olumsuz etkilemez

Yaratmaz canım bitkisel ürün sonuçta ve çok faydalı bi ürün yarıda kesmen olumsuz etkilemez
Teşekkür ederim. Peki bilginiz varmı bu kısa kullanım süresinde yumurta oluşumunda etki etmiş ola bilirmi? Aynı anda incir havuç kürü de uyguladım

Ben bu ayda adet oldum Kızlar çakşır yumurtlamamı hızlandırdı ama hamile kalamadım nasip değilmiş demekki hemde beklediğim günden 2 gün önce oldum neden böyle oldu bilmiyorum ama çok üzgünüm

Back