- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Öyle canım haklısınBir ay daha dene istersen aklında kalmaz devam etsem olur muydu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım haklısınBir ay daha dene istersen aklında kalmaz devam etsem olur muydu diye
Baskanim akzere basladim mecitefendi neymis kiİnşAllah canım bi bakarsın ona gerek kalmadan olur
aynen öyle canım çok fena çok senn 2. Ayın mıBaskanim akzere basladim mecitefendi neymis ki
Benimde ikinci ay .herkes soyle mucize boyle iyi ilk aydan ise yarayan cok dedi bende tik yokaynen öyle canım çok fena çok senn 2. Ayın mı
Benm de aynı şekilde 2. Ayım olsun vardır bi vakti napalım nasıl kullanıyorsn Ramazan da zor yaBenimde ikinci ay .herkes soyle mucize boyle iyi ilk aydan ise yarayan cok dedi bende tik yok
Sahur hazirlamaya kalkinca koyuyorum esimle bana .Hazirlayina dek yarim saat geciyor.Bu sekilde kullaniyorum benBenm de aynı şekilde 2. Ayım olsun vardır bi vakti napalım nasıl kullanıyorsn Ramazan da zor ya
Anladım canımSahur hazirlamaya kalkinca koyuyorum esimle bana .Hazirlayina dek yarim saat geciyor.Bu sekilde kullaniyorum ben
Folik kullaniyor musun senAnladım canım
Evet kullanıyorum ama Ramazan da zor oluyor ya Unutuyorum sen pekiFolik kullaniyor musun sen
Bişey yapmıyorum canımm sadece soğan suyu içiyorum sen napıyosun
Çakşıra devam canım yazmayınca yazıyım dedim :)Bişey yapmıyorum canımm sadece soğan suyu içiyorum sen napıyosun
Yok canım sadece soğan suyu içiyorumÇakşıra devam canım yazmayınca yazıyım dedim :)
Bende çakşır canım sen soğanı yumurtlama için mi yine içiyosnYok canım sadece soğan suyu içiyorum
Yok canım öylesine hamile kalan olmuş içince bende bi deneyim dedimBende çakşır canım sen soğanı yumurtlama için mi yine içiyosn
Duymuştum bende inşAllah işe yarar canım bende bı ay ovü testi yapmadım yapmayacağım gün aşırı ilişki deniyoruz bu sefer de böyle yapalım dedik kafamız rahat olsn stres olmasn vs 10 gün btti çakşırda birazdaha kullanıcam regl haftası bırakırım bakalım bu seferde böyleyizYok canım öylesine hamile kalan olmuş içince bende bi deneyim dedim
Canım en iyisi gün aşırı ilişki ben ovu testi ile stres oluyormDuymuştum bende inşAllah işe yarar canım bende bı ay ovü testi yapmadım yapmayacağım gün aşırı ilişki deniyoruz bu sefer de böyle yapalım dedik kafamız rahat olsn stres olmasn vs 10 gün btti çakşırda birazdaha kullanıcam regl haftası bırakırım bakalım bu seferde böyleyiz
Aynen canımCanım en iyisi gün aşırı ilişki ben ovu testi ile stres oluyorm
HAYIRLISI olsun canım inşallahAynen canım