• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu caksir suyu midemi bulandirdi kokusu hala burnuma geliyo sanirim bidaha icemicem esimde icemedi

Umutlanmak istemiyorum canim Rabbim yazdiysa olur olmazsa da nasip zamani degilmis ben de adet olursam adetliyken baslicam icmeye
Aynen öyle canım ben de bu sefer ikinci denemem böyle deneyim dedm ve yumurtlama görünce bırakmıstım 8. Günde görmüştüm ama bu sefer 14 gün kullanıcam bırakmıycam

Canım biraz öyle ama yapck bişi yok her insan içemez öyle bi kokusu var 🙄
Hadi pekmez macun neysede yok anam caksir suyu icemicem hala bulaniyo midem saglik olsun Rabbim isterse olur istemezsede belliki zamani var ne bilim yasim geciyo bi tane olsun istiyorum

Hadi pekmez macun neysede yok anam caksir suyu icemicem hala bulaniyo midem saglik olsun Rabbim isterse olur istemezsede belliki zamani var ne bilim yasim geciyo bi tane olsun istiyorum
Herseyde bi zorluk mutlaka vardır canım zorla da olsa ama sen bilirsin yinede Rabbim hayırlı zamanda versin🤲

Bende oldum kuzum bugün 4.günüm ikinci günümden beri çaksıra başladım geçen regl bitince başlamıştım bu sefer regl zamanı ve hemen bırakmayacağım sende baslıycakmısın Başkan yardımcısı 😂😂😅
Bende baskan yardimcisi olmusum kariyerde yapiyorum.Ben bitince baslarim gecen ay kac sise hangi marka icmistin sen ?Valla inancla ictim hep oluyor gibi bu ay bakalim bakalim 😂

Ya bu faydalı mıdır acaba aktarlarda bulunur mu ki? Hiç duymadım ama etki eder mi ya gerçekten :KK43:

Bende baskan yardimcisi olmusum kariyerde yapiyorum.Ben bitince baslarim gecen ay kac sise hangi marka icmistin sen ?Valla inancla ictim hep oluyor gibi bu ay bakalim bakalim 😂
Canım ben mecitefendi almıstm ilk onu eşimle beraber içtk bitrdk snra akzer aldım meğer en iyisi akzermiş sanırım o çünkü saflaştırılmamıs çok ağır kokusu vs onunda az içtim yumurtlama görünce bıraktım 8. Günde görmüştüm zaten 9 gün içtim yani bu ay da regl 2.günü başladım bakalım inşAllah bu ay fayda eder

kuzum buldum şimdi tre...adlı sitede. Nasıl kullanacağım şimdi yorumlarınızı okuyup başlayayım ben de ayyyyy❤
Regl bttiği gün başla ben geçen ay öyle yaptm ama olmadı bu ay 2. Günümde basladım aç karnına 1 sb yarısına su yarısına çaksır koy eğer acı gelirse çaksırı daha az koy suyu çok koy onuda sen ayarlasın meyve suyu ile içen de var bazıları günde 2 bazıları 1 gün içiyor 14 gün iç yumurtlama takibi de yap eşin de aynı şekilde içsin içebilirse 🦋🦋🥰

Regl bttiği gün başla ben geçen ay öyle yaptm ama olmadı bu ay 2. Günümde basladım aç karnına 1 sb yarısına su yarısına çaksır koy eğer acı gelirse çaksırı daha az koy suyu çok koy onuda sen ayarlasın meyve suyu ile içen de var bazıları günde 2 bazıları 1 gün içiyor 14 gün iç yumurtlama takibi de yap eşin de aynı şekilde içsin içebilirse 🦋🦋🥰
Eşimize de içiricez dimi ay tamam tamam öyle yapayım yarın alabilirsem aktardan alırım yoksa internetten. Adetim çok düzensiz uygulamadan takibini yapıyorum kuzum ne kadar düzgünse artık bakıcam teşekkür ederm ❤️

Eşimize de içiricez dimi ay tamam tamam öyle yapayım yarın alabilirsem aktardan alırım yoksa internetten. Adetim çok düzensiz uygulamadan takibini yapıyorum kuzum ne kadar düzgünse artık bakıcam teşekkür ederm ❤
Ovü testleri var gebelik testi gibi alıp yapablrsn öyle 😊

Yarım su bardağı çok değil mi canım şişenin üzerinde 1/4 çay bardağı diyo gerisini suyla tamamlayın diyo midenize zarar vermesin bide Ramazan ayındayız dikkat edin

Yarım su bardağı çok değil mi canım şişenin üzerinde 1/4 çay bardağı diyo gerisini suyla tamamlayın diyo midenize zarar vermesin bide Ramazan ayındayız dikkat edin
Aynen öyle canım unutmusm yazmayı zaten içilmiyor yarısına kadar koyunca ama öyle içen de var hatta su koymadan fincanla içen bile var yeterki bebiş olsun diye katlanıyorlar 🤲

Aynen öyle canım unutmusm yazmayı zaten içilmiyor yarısına kadar koyunca ama öyle içen de var hatta su koymadan fincanla içen bile var yeterki bebiş olsun diye katlanıyorlar 🤲
Bebiş olsun diye kendimizi sakatlamayalm da Allah korusun 🥰

Canım ben mecitefendi almıstm ilk onu eşimle beraber içtk bitrdk snra akzer aldım meğer en iyisi akzermiş sanırım o çünkü saflaştırılmamıs çok ağır kokusu vs onunda az içtim yumurtlama görünce bıraktım 8. Günde görmüştüm zaten 9 gün içtim yani bu ay da regl 2.günü başladım bakalım inşAllah bu ay fayda eder
İnsalllah bende ayni senin gibi akzer soyledim bu ay.Bugun 3.gun baslayim mi bende acaba

Back