- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım ben de bu sefer ikinci denemem böyle deneyim dedm ve yumurtlama görünce bırakmıstım 8. Günde görmüştüm ama bu sefer 14 gün kullanıcam bırakmıycamUmutlanmak istemiyorum canim Rabbim yazdiysa olur olmazsa da nasip zamani degilmis ben de adet olursam adetliyken baslicam icmeye
Canım biraz öyle ama yapck bişi yok her insan içemez öyle bi kokusu varKizlar bu caksir suyu midemi bulandirdi kokusu hala burnuma geliyo sanirim bidaha icemicem esimde icemedi
Hadi pekmez macun neysede yok anam caksir suyu icemicem hala bulaniyo midem saglik olsun Rabbim isterse olur istemezsede belliki zamani var ne bilim yasim geciyo bi tane olsun istiyorumCanım biraz öyle ama yapck bişi yok her insan içemez öyle bi kokusu var
Herseyde bi zorluk mutlaka vardır canım zorla da olsa ama sen bilirsin yinede Rabbim hayırlı zamanda versinHadi pekmez macun neysede yok anam caksir suyu icemicem hala bulaniyo midem saglik olsun Rabbim isterse olur istemezsede belliki zamani var ne bilim yasim geciyo bi tane olsun istiyorum
baskanim durumlar nedir ben adet oldumCanım yazıyorum sana ordamısn
Bende oldum kuzum bugün 4.günüm ikinci günümden beri çaksıra başladım geçen regl bitince başlamıştım bu sefer regl zamanı ve hemen bırakmayacağım sende baslıycakmısın Başkan yardımcısıbaskanim durumlar nedir ben adet oldum
Bende baskan yardimcisi olmusum kariyerde yapiyorum.Ben bitince baslarim gecen ay kac sise hangi marka icmistin sen ?Valla inancla ictim hep oluyor gibi bu ay bakalim bakalimBende oldum kuzum bugün 4.günüm ikinci günümden beri çaksıra başladım geçen regl bitince başlamıştım bu sefer regl zamanı ve hemen bırakmayacağım sende baslıycakmısın Başkan yardımcısı
Evet canım araştır bi istersen aktardan alıyoruz netten de alablrsn alcaksan akzer marka olanı alYa bu faydalı mıdır acaba aktarlarda bulunur mu ki? Hiç duymadım ama etki eder mi ya gerçekten
Canım ben mecitefendi almıstm ilk onu eşimle beraber içtk bitrdk snra akzer aldım meğer en iyisi akzermiş sanırım o çünkü saflaştırılmamıs çok ağır kokusu vs onunda az içtim yumurtlama görünce bıraktım 8. Günde görmüştüm zaten 9 gün içtim yani bu ay da regl 2.günü başladım bakalım inşAllah bu ay fayda ederBende baskan yardimcisi olmusum kariyerde yapiyorum.Ben bitince baslarim gecen ay kac sise hangi marka icmistin sen ?Valla inancla ictim hep oluyor gibi bu ay bakalim bakalim
Evet canım araştır bi istersen aktardan alıyoruz netten de alablrsn alcaksan akzer marka olanı al
Regl bttiği gün başla ben geçen ay öyle yaptm ama olmadı bu ay 2. Günümde basladım aç karnına 1 sb yarısına su yarısına çaksır koy eğer acı gelirse çaksırı daha az koy suyu çok koy onuda sen ayarlasın meyve suyu ile içen de var bazıları günde 2 bazıları 1 gün içiyor 14 gün iç yumurtlama takibi de yap eşin de aynı şekilde içsin içebilirsekuzum buldum şimdi tre...adlı sitede. Nasıl kullanacağım şimdi yorumlarınızı okuyup başlayayım ben de ayyyyy❤
Eşimize de içiricez dimi ay tamam tamam öyle yapayım yarın alabilirsem aktardan alırım yoksa internetten. Adetim çok düzensiz uygulamadan takibini yapıyorum kuzum ne kadar düzgünse artık bakıcam teşekkür edermRegl bttiği gün başla ben geçen ay öyle yaptm ama olmadı bu ay 2. Günümde basladım aç karnına 1 sb yarısına su yarısına çaksır koy eğer acı gelirse çaksırı daha az koy suyu çok koy onuda sen ayarlasın meyve suyu ile içen de var bazıları günde 2 bazıları 1 gün içiyor 14 gün iç yumurtlama takibi de yap eşin de aynı şekilde içsin içebilirse
Ovü testleri var gebelik testi gibi alıp yapablrsn öyleEşimize de içiricez dimi ay tamam tamam öyle yapayım yarın alabilirsem aktardan alırım yoksa internetten. Adetim çok düzensiz uygulamadan takibini yapıyorum kuzum ne kadar düzgünse artık bakıcam teşekkür ederm ❤
Yarım su bardağı çok değil mi canım şişenin üzerinde 1/4 çay bardağı diyo gerisini suyla tamamlayın diyo midenize zarar vermesin bide Ramazan ayındayız dikkat edinRegl bttiği gün başla ben geçen ay öyle yaptm ama olmadı bu ay 2. Günümde basladım aç karnına 1 sb yarısına su yarısına çaksır koy eğer acı gelirse çaksırı daha az koy suyu çok koy onuda sen ayarlasın meyve suyu ile içen de var bazıları günde 2 bazıları 1 gün içiyor 14 gün iç yumurtlama takibi de yap eşin de aynı şekilde içsin içebilirse
Aynen öyle canım unutmusm yazmayı zaten içilmiyor yarısına kadar koyunca ama öyle içen de var hatta su koymadan fincanla içen bile var yeterki bebiş olsun diye katlanıyorlarYarım su bardağı çok değil mi canım şişenin üzerinde 1/4 çay bardağı diyo gerisini suyla tamamlayın diyo midenize zarar vermesin bide Ramazan ayındayız dikkat edin
Bebiş olsun diye kendimizi sakatlamayalm da Allah korusunAynen öyle canım unutmusm yazmayı zaten içilmiyor yarısına kadar koyunca ama öyle içen de var hatta su koymadan fincanla içen bile var yeterki bebiş olsun diye katlanıyorlar
Aynen canım içen var içemeyen varBebiş olsun diye kendimizi sakatlamayalm da Allah korusun
İnsalllah bende ayni senin gibi akzer soyledim bu ay.Bugun 3.gun baslayim mi bende acabaCanım ben mecitefendi almıstm ilk onu eşimle beraber içtk bitrdk snra akzer aldım meğer en iyisi akzermiş sanırım o çünkü saflaştırılmamıs çok ağır kokusu vs onunda az içtim yumurtlama görünce bıraktım 8. Günde görmüştüm zaten 9 gün içtim yani bu ay da regl 2.günü başladım bakalım inşAllah bu ay fayda eder