Yok bugün oldum reglYerleşme falan olablir mi canım
Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahiki ayaYok bugün oldum regl
İnşAllah canım yarın ikinci günüm çakşıra başlıyım diyorum sence ? Ve bu sefer sabah akşam içeceğim yumurtalama görünce de bırakmıycamHayırlısı olsun canım inşallah bir dahiki aya ❤
Sence ne yapsam kuzum sordum ama cvp vermemişsn:)Hayırlısı olsun canım inşallah bir dahiki aya ❤
İnşAllah canım yarın ikinci günüm çakşıra başlıyım diyorum sence ? Ve bu sefer sabah akşam içeceğim yumurtalama görünce de bırakmıycam
Başla canım günde iki kez aç karına bende hayıta öyle başlamıştımİnşAllah canım yarın ikinci günüm çakşıra başlıyım diyorum sence ? Ve bu sefer sabah akşam içeceğim yumurtalama görünce de bırakmıycam
Ben 1 bardak sabahları içmiştim ama şmdi aynen öyle yapıcam yarın regl 2. Günüm sorun olmaz dimi kuzu?Başla canım günde iki kez aç karına bende hayıta öyle başlamıştım
Yok olmaz canım bende 2. Günü başlamıştımBen 1 bardak sabahları içmiştim ama şmdi aynen öyle yapıcam yarın regl 2. Günüm sorun olmaz dimi kuzu?
Tamam canım teşekkür ederim ben adet bitince başlamıştmYok olmaz canım bende 2. Günü başlamıştım
Bu kez adetle başla canım hayrlısı olsun inşallahTamam canım teşekkür ederim ben adet bitince başlamıştm
İnşAllah canımmmmmBu kez adetle başla canım hayrlısı olsun inşallah
Kuzum ya bişi sorucm süt hormonu prolaktin düşürmek için hangi kür gerek liHayırlısı olsun canım inşallah bir dahiki aya ❤
Valla ben pek bilmiyorum canımm ama hayıt düzenliyormuşKuzum ya bişi sorucm süt hormonu prolaktin düşürmek için hangi kür gerek li
Teşekkür ederim canımValla ben pek bilmiyorum canımm ama hayıt düzenliyormuş
Çay içiyorum Canm hadi ya gecikmen oldu mu belki hamilesindrNapıyosun canım benim çok ağrım var adet bir türlü sökülemedi
Yok canım olmadı gecikme günüm yarınÇay içiyorum Canm hadi ya gecikmen oldu mu belki hamilesindr
Hayırlısı olsun belli olmazsınYok canım olmadı gecikme günüm yarın
İnşAllah canım benim çok umutlanma yine de ben bu ay ilk defa kullanmıstm ama olmadı regliyim suan tekrar başladım ama bu şefe regl iken başladım içmeye inşAllah dualarımız kabul olsunHayirli aksamlar kizlar benim bugunlerde kasik agrim basladi hafif hafif arada sanci giriyor ama cok hafif. Ic camasira dogru yogun bi akinti hissettim baktim ic camasirim kupkuru. Goguslerde hassasiyet yok ama hafif sıkınca kucucuk bi aci giriyor yok denecek kadar az. Bu ay adetim bittikten sonra caksir kullandim biliyorsunuz. Yumurtlama da yakaladim catlama da cok sukur. 6 gun suren kokusuz pihtisiz su gibi kanamam da oldu yazmistim. Cok umutluyum bu belirtiler psikolojik olarak da olabilir. Cok istiyoruz ondan mi bilmiyorum bat 6 mayis dun gebelik testi negatif, bugun ovülasyon negatif guzel seyler olsun kizlar dua edin bana
Umutlanmak istemiyorum canim Rabbim yazdiysa olur olmazsa da nasip zamani degilmis ben de adet olursam adetliyken baslicam icmeyeİnşAllah canım benim çok umutlanma yine de ben bu ay ilk defa kullanmıstm ama olmadı regliyim suan tekrar başladım ama bu şefe regl iken başladım içmeye inşAllah dualarımız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?