Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım yarın ikinci günüm çakşıra başlıyım diyorum sence ? Ve bu sefer sabah akşam içeceğim yumurtalama görünce de bırakmıycam
İnşAllah canım yarın ikinci günüm çakşıra başlıyım diyorum sence ? Ve bu sefer sabah akşam içeceğim yumurtalama görünce de bırakmıycam
Başla canım günde iki kez aç karına bende hayıta öyle başlamıştım

Napıyosun canım benim çok ağrım var adet bir türlü sökülemedi

Hayirli aksamlar kizlar benim bugunlerde kasik agrim basladi hafif hafif arada sanci giriyor ama cok hafif. Ic camasira dogru yogun bi akinti hissettim baktim ic camasirim kupkuru. Goguslerde hassasiyet yok ama hafif sıkınca kucucuk bi aci giriyor yok denecek kadar az. Bu ay adetim bittikten sonra caksir kullandim biliyorsunuz. Yumurtlama da yakaladim catlama da cok sukur. 6 gun suren kokusuz pihtisiz su gibi kanamam da oldu yazmistim. Cok umutluyum bu belirtiler psikolojik olarak da olabilir. Cok istiyoruz ondan mi bilmiyorum bat 6 mayis dun gebelik testi negatif, bugun ovülasyon negatif guzel seyler olsun kizlar dua edin bana

İnşAllah canım benim çok umutlanma yine de ben bu ay ilk defa kullanmıstm ama olmadı regliyim suan tekrar başladım ama bu şefe regl iken başladım içmeye inşAllah dualarımız kabul olsun

İnşAllah canım benim çok umutlanma yine de ben bu ay ilk defa kullanmıstm ama olmadı regliyim suan tekrar başladım ama bu şefe regl iken başladım içmeye inşAllah dualarımız kabul olsun
Umutlanmak istemiyorum canim Rabbim yazdiysa olur olmazsa da nasip zamani degilmis ben de adet olursam adetliyken baslicam icmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…