• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben 3 nisanda kürtaj oldum malesef 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim. rahmim temizlensin adetim düzene girsin diye 14 gündür soğan kürü yapıyorum yarın da brokoli kürüne başlayacağım rahim yapışıklığım olmuş kürtajda. ona iyi gelebileceğini anlatmıştı Prof saraçoğlu. Ayrıca tüplerde tıkanıklık falan varsa da açıyormuş dar tüpleri genişletiyormuş. Gebelik oluşumunu engelleyen seylermiş bunlar.. pko var bende 8 ay deneme sonucu hamile kalmıştım ama maalesf olmadı... Yazdıklarınızdan etkilendim tekrar denemeye başlamak istiyorum. Brokoli kürüyle bİrlikte çakşır suyunu da içsem olur mu bi fikriniz var mı

Kızlar merhaba ben 3 nisanda kürtaj oldum malesef 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim. rahmim temizlensin adetim düzene girsin diye 14 gündür soğan kürü yapıyorum yarın da brokoli kürüne başlayacağım rahim yapışıklığım olmuş kürtajda. ona iyi gelebileceğini anlatmıştı Prof saraçoğlu. Ayrıca tüplerde tıkanıklık falan varsa da açıyormuş dar tüpleri genişletiyormuş. Gebelik oluşumunu engelleyen seylermiş bunlar.. pko var bende 8 ay deneme sonucu hamile kalmıştım ama maalesf olmadı... Yazdıklarınızdan etkilendim tekrar denemeye başlamak istiyorum. Brokoli kürüyle bİrlikte çakşır suyunu da içsem olur mu bi fikriniz var mı
Canım çok üzüldüm 😕 Rabbim hayırlı zamanda kucağına hayırlısı ile almayı nasip etsin İnşAllah 🤲 çakşırı sabah aç karnına içeceksin bişi olmaz sanırım 🍀

Kızlar siz hangi marka kullanıyorsunuz çakşır suyunu

Mecit efendi aldım ben ama akzer iyi diye konuşuluyor İnstagramda kafam karıştı
Canım akzer al ben iksinide aldım ilk mecitefndi aldım o btti akzer aldım sonradan ondan çok az içtim Meğer akzer iyi olanmıs o saf su çünkü sadeleştirme olmamış bu ay onu içeceğim ☺️

Canım akzer al ben iksinide aldım ilk mecitefndi aldım o btti akzer aldım sonradan ondan çok az içtim Meğer akzer iyi olanmıs o saf su çünkü sadeleştirme olmamış bu ay onu içeceğim ☺
E artık kaldı benim adet bitti içicem artık şimdi alsam pazartesinden önce gelmez bana bu ay da mecit efendi içeyim bakalım nasip forumda bi arkadaş bununla hamile kalmıştı Allah büyüktür 🙏

Back