Çatlamıştır kuzum bir kaç gün daha bekle o zman bi test dahs yapTestte silkti pikten sonra ama
senin testini de mi nur abla yapıyorKızlar testimi yorumlar misiniz akşam tekrarlayim mi sizce? 12. Günüm duzensiz adet ve pco var
Bekliyorum bebğim sen ne durumdasnÇatlamıştır kuzum bir kaç gün daha bekle o zman bi test dahs yap
Kasıklarım da ağrı var canım daha 6 gün kadar var bana canımBekliyorum bebğim sen ne durumdasn
Diyorum bu kız beni unuttuKasıklarım da ağrı var canım daha 6 gün kadar var bana canım
Yok kız unuturmuyum netim biraz az o yüzden çok sık giremiyorumDiyorum bu kız beni unuttu
Canım çok üzüldümKızlar merhaba ben 3 nisanda kürtaj oldum malesef 5buçuk aylık bebeğimi kaybettim. rahmim temizlensin adetim düzene girsin diye 14 gündür soğan kürü yapıyorum yarın da brokoli kürüne başlayacağım rahim yapışıklığım olmuş kürtajda. ona iyi gelebileceğini anlatmıştı Prof saraçoğlu. Ayrıca tüplerde tıkanıklık falan varsa da açıyormuş dar tüpleri genişletiyormuş. Gebelik oluşumunu engelleyen seylermiş bunlar.. pko var bende 8 ay deneme sonucu hamile kalmıştım ama maalesf olmadı... Yazdıklarınızdan etkilendim tekrar denemeye başlamak istiyorum. Brokoli kürüyle bİrlikte çakşır suyunu da içsem olur mu bi fikriniz var mı
Merhaba canım şmdi gördüm
Ben immunat marka kullanıyormKızlar siz hangi marka kullanıyorsunuz çakşır suyunu
Olsun canımMerhaba canım şmdi gördüm
Mecit efendi aldım ben ama akzer iyi diye konuşuluyor İnstagramda kafam karıştıBen immunat marka kullanıyorm
Canım akzer al ben iksinide aldım ilk mecitefndi aldım o btti akzer aldım sonradan ondan çok az içtim Meğer akzer iyi olanmıs o saf su çünkü sadeleştirme olmamış bu ay onu içeceğimMecit efendi aldım ben ama akzer iyi diye konuşuluyor İnstagramda kafam karıştı
Oldum bugün regl canımOlsun canım
Hayırlısı olsun kuzum adet günü gününe mi geldiOldum bugün regl canım
Hayır canım çatlamaya göre salı idi diğer takvim ise Cuma ben bugün oldm kahverengi akıntım geldi dünHayırlısı olsun kuzum adet günü gününe mi geldi
Yerleşme falan olablir mi canımHayır canım çatlamaya göre salı idi diğer takvim ise Cuma ben bugün oldm kahverengi akıntım geldi dün
E artık kaldı benim adet bitti içicem artık şimdi alsam pazartesinden önce gelmez bana bu ay da mecit efendi içeyim bakalım nasip forumda bi arkadaş bununla hamile kalmıştı Allah büyüktürCanım akzer al ben iksinide aldım ilk mecitefndi aldım o btti akzer aldım sonradan ondan çok az içtim Meğer akzer iyi olanmıs o saf su çünkü sadeleştirme olmamış bu ay onu içeceğim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?