- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Hayrlısı canım inşAllahVala benim den senden pek farkım yok aslında ağrım falan başladı yani hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlısı canım inşAllahVala benim den senden pek farkım yok aslında ağrım falan başladı yani hayırlısı
İnşAllah kuzum hayırlısıHayrlısı canım inşAllah
Hayıt tohumu kullandım ben sabah akşam aynı saatlerdeHayıt kullanan arkadaşlar adetin kaçıncı günü başladınız kullanmaya? Ve kaç gün kullandınız? Rica etsem bilgi vere bilirmisiniz bende aldım ama ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
Hayıt tohumu kullandım ben sabah akşam aynı saatlerde
Adet biter bitmez
Yumurtlama olunca bıraktım
Çatlama oldu
Şimdi bekliyorum test yapmayı
Ovülasyon testleri ile takip ettim günleri
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Peki sizde Çatlama kaçıncı gün oldu?Hayıt tohumu kullandım ben sabah akşam aynı saatlerde
Adet biter bitmez
Yumurtlama olunca bıraktım
Çatlama oldu
Şimdi bekliyorum test yapmayı
Ovülasyon testleri ile takip ettim günleri
Geç Yumurtlama oldu 3 gün sürdü sonra çatladıTeşekkür ederim cevapladığınız için. Peki sizde Çatlama kaçıncı gün oldu?
Anladım teşekkür ederim. İnşallah olumlu sonuç alırsınızGeç Yumurtlama oldu 3 gün sürdü sonra çatladı
Herkesin değişiyor yımurtlama çatlama günleriAnladım teşekkür ederim. İnşallah olumlu sonuç alırsınız ❤
Canım naslsınİnşAllah kuzum hayırlısı
İyiym tatlım yatım şimdi kasıklarım ağrıyor hafiften sen nasılsınCanım naslsın
Benmde hafif Var ağrılarım kuzum bilmiyorum hala ümidim varİyiym tatlım yatım şimdi kasıklarım ağrıyor hafiften sen nasılsın
Maşallah canım hep böyle ol kaybetme umudunu. sen benim söuledikleri mi yap yaptıklarımı yapmaBenmde hafif Var ağrılarım kuzum bilmiyorum hala ümidim var
Hahahs olur yapmam sende de umut olsun bende namazımı kıldım oturuyorumMaşallah canım hep böyle ol kaybetme umudunu.❤ sen benim söuledikleri mi yap yaptıklarımı yapma
Allah kabul etsin canım benimHahahs olur yapmam sende de umut olsun bende namazımı kıldım oturuyorum
Amin inşAllahAllah kabul etsin canım benim ❤
Canm naslsn bugün regl olmam gerekti dimi yumurtlama çatlamadan 14 gün sonra idi ama diğer takvimde 1 Mayıs acaba ben yumurtlamadmmı o gün kafamda deli sorularMaşallah canım hep böyle ol kaybetme umudunu.❤ sen benim söuledikleri mi yap yaptıklarımı yapma
Yumurtan çatladıysa bugun olman gerekirdi doğru canım ama adetini de beklesen olurCanm naslsn bugün regl olmam gerekti dimi yumurtlama çatlamadan 14 gün sonra idi ama diğer takvimde 1 Mayıs acaba ben yumurtlamadmmı o gün kafamda deli sorular
Testte silkti pikten sonra amaYumurtan çatladıysa bugun olman gerekirdi doğru canım ama adetini de beklesen olur
bu çakşır dikeni otu dimi diken şeklinde ve nasıl kullandınız acabaWalla bilmiyorum sancı vuruyor baya hiç düşünmek istemiyorum ben çakşır kullandım işte topiği açtım buradaki bekliyoruz