• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hosgldn topiğime 🥰🥳
Çakşır suyu yumurtlama sağlıyor eşin içinde sprm kalitesi ileri hareketlilk vs sabah aç karnına 1 su bardağı yarısı çakşır yarısı normal su koy için canım 14 gün devam etsin ovü testi kullanıyor musun takip et yumurta zamanını sonra değerlendir o günleri ☺
BEn ovulasyon testi kullanıyorum, yumurtlama sıkıntısı yok çok şükür canım ben içmiyim mi ozaman?

Evet onu da daha çok hormon düzenlemek için kullanıyorlar onunla da hamile kalan insan çok. Bunlaırn hepsi sebep sadece Allah Bize de hayırlı bi sebep gönderir inşallah sebebimizi bulana kadar deniyoruz her şeyi
Tabiki herşey Rabbimin nasip etmesiyle olacak, sadece bitkisel olsun vesile olsun🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏻

Eklentiler

• DSC_3096.JPG
    DSC_3096.JPG
    77,7 KB · Görüntüleme: 31
Kolay gelsin canım oruçluyken kendini yoracak şeyler yapma ya amann 😊 boşver yapma canım cidden en iyisi bu 🤗 ben de aynı biraz temizlik yaptım iki gündür çıldırıyorum karınca var ev de hayır 2. Katta karıncanın ne işi var
Canım bu çakşır acaba adette gecikme yaparmı

Perşembe günü bende başlıycam inşallah arkadaşlar Ben suyunu almadım memleketten getirmiştik eşim için. Bende kullanıcam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

Back