- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
BEn ovulasyon testi kullanıyorum, yumurtlama sıkıntısı yok çok şükür canım ben içmiyim mi ozaman?Canım hosgldn topiğime
Çakşır suyu yumurtlama sağlıyor eşin içinde sprm kalitesi ileri hareketlilk vs sabah aç karnına 1 su bardağı yarısı çakşır yarısı normal su koy için canım 14 gün devam etsin ovü testi kullanıyor musun takip et yumurta zamanını sonra değerlendir o günleri ☺
Bilmiyorum canım onuBEn ovulasyon testi kullanıyorum, yumurtlama sıkıntısı yok çok şükür canım ben içmiyim mi ozaman?
Bence bişey kaybetmezsin denemeye denerBEn ovulasyon testi kullanıyorum, yumurtlama sıkıntısı yok çok şükür canım ben içmiyim mi ozaman?
Evet onu da daha çok hormon düzenlemek için kullanıyorlar onunla da hamile kalan insan çok. Bunlaırn hepsi sebep sadece Allah Bize de hayırlı bi sebep gönderir inşallah sebebimizi bulana kadar deniyoruz her şeyiPEki hayıt otunu duydunuzmu?
Tabiki herşey Rabbimin nasip etmesiyle olacak, sadece bitkisel olsun vesile olsunEvet onu da daha çok hormon düzenlemek için kullanıyorlar onunla da hamile kalan insan çok. Bunlaırn hepsi sebep sadece Allah Bize de hayırlı bi sebep gönderir inşallah sebebimizi bulana kadar deniyoruz her şeyi
Ben hayıt suyu kullanıyormPEki hayıt otunu duydunuzmu?
Nasıl kullanıyorsun canım ne işe yarıyor?Ben hayıt suyu kullanıyorm
Ben kullandım adet bitince sabah 11 akşam11 aç karnına yumurtlama olunca bıraktım 3 gün sonra bugün çatladıPEki hayıt otunu duydunuzmu?
Ben suyunu aldım şişede şurup kaşığı gibi kaşık var içinde günde iki ölçek içiyorum aç karına olması gerekiyor. Yumurtlamayı gördüm ama ben bırakmadım devam ediyorumNasıl kullanıyorsun canım ne işe yarıyor?
Canım bu çakşır acaba adette gecikme yaparmıKolay gelsin canım oruçluyken kendini yoracak şeyler yapma ya amannboşver yapma canım cidden en iyisi bu ben de aynı biraz temizlik yaptım iki gündür çıldırıyorum karınca var ev de hayır 2. Katta karıncanın ne işi var
Canım yazıyorum sana ordamısnBenim bunlar adet belirtilerim canım aslında hayırlısı bakalım
Amin canım amin inşallahTabiki herşey Rabbimin nasip etmesiyle olacak, sadece bitkisel olsun vesile olsunRabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım nasılsın ben az önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktıBen hayıt suyu kullanıyorm
Bilmiyorm ki kuzum yapmaz benceCanım bu çakşır acaba adette gecikme yaparmı
Kuzum bana bildirim gelmiyor ya girip bakarsam görüyorum yazdığınıCanım yazıyorum sana ordamısn
Yapacak bir şey yok kuzum bu ay için bir daha ki ay olur inşallah üzülme lütfen ya da daha erkendir ne bilim bi adetin geçsin bakalımCanım nasılsın ben az önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
Bilmiyorum Canm hissizim şuanYapacak bir şey yok kuzum bu ay için bir daha ki ay olur inşallah üzülme lütfen ya da daha erkendir ne bilim bi adetin geçsin bakalım
Vala benim den senden pek farkım yok aslında ağrım falan başladı yani hayırlısıBilmiyorum Canm hissizim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?