Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sahur yapmadan bir fincan kadar içeceksin o zman canım aç karına çakşırı
Kiz sahuru ben nerdeyse yapmiyorum cunku midem hala dolu oluyor iftardan ama ben yinede sahurdan once denim peki hayit tohumu nasil oluyor ben internetten hayit tohumu civan percemi cayi karisik hazir caydan aldim boylede olurmu ki kusura bakma cok soruyorum

Canım benim normal adete 10 gün kala falan hafif hafif kasıklarım ağrımaya başlar yani ben bu kasık ağrısını gögüs şişmesini falann gebelikten saymıyorum adet olacağımı Anlıyorm
Benm göğsümde hiç ağrım olmaz merak ediyorum diyorlar ya elimi süremiyorum falan adetliykende olmaz yani anca kasık ağrım o kadar

Canım hiç kusura bakmıyorum sorun yok. Ben hayıtın suyunu kullandım. Dediğin çay nasıl kullanılır bilmiyorum ama onu da aç karına içmen gerekiyor. Büyük ihtimalle de günde 2 keredir

Merhaba kızlar bende bu ayçakşır suyu kürü yapmak istiyorum, neye fayda sağlıyor? Hem kendim hem eşim kullanabiliyor muyuz? Birde nasıl kullancaz? Bilgi verirmisiniz bana da Bal çörekotu tarçın denedim 2 ay, buay da bunu deniyim istiyorum

Canım hosgldn topiğime
Çakşır suyu yumurtlama sağlıyor eşin içinde sprm kalitesi ileri hareketlilk vs sabah aç karnına 1 su bardağı yarısı çakşır yarısı normal su koy için canım 14 gün devam etsin ovü testi kullanıyor musun takip et yumurta zamanını sonra değerlendir o günleri

Kolay gelsin canım oruçluyken kendini yoracak şeyler yapma ya amann boşver yapma canım cidden en iyisi bu ben de aynı biraz temizlik yaptım iki gündür çıldırıyorum karınca var ev de hayır 2. Katta karıncanın ne işi var

Onun olmadığı yer yokki canım ya sağol sanada kolay gelsin
aynen en iyi napıyım heryer pis gibi geliyor evdeyiz ya sürekli ondan sanırım can sıkıntısı senn nasl gidiyor

Onun olmadığı yer yokki ☺canım ya sağol sanada kolay gelsin ☺
aynen en iyi napıyım heryer pis gibi geliyor evdeyiz ya sürekli ondan sanırım can sıkıntısı senn nasl gidiyor
İyi canım işte benim adet belirtilerim başladı zaten umudum yok yani benim zaten. Bu karıncalara napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…