- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Ya işte çaksırla yumurtadm ya ben salı günü adetim ama normal takvimimde 1 Mayıs kafam karıştıAnladım canım içinden geliyorsa yap kuzum ama ben bekle derim adetini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya işte çaksırla yumurtadm ya ben salı günü adetim ama normal takvimimde 1 Mayıs kafam karıştıAnladım canım içinden geliyorsa yap kuzum ama ben bekle derim adetini
Yap o zamn canım kafanda soru işareti kalmazYa işte çaksırla yumurtadm ya ben salı günü adetim ama normal takvimimde 1 Mayıs kafam karıştı
Nagatf olursa üzülürüm aman çok kararsızmYap o zamn canım kafanda soru işareti kalmaz
İnşAllah değildir canımNagatf olursa üzülürüm aman çok kararsızm
Amin inşAllah canım ağrın flan var mıİnşAllah değildir canım
Yok gibi şuan canım seninAmin inşAllah canım ağrın flan var mı
Yumurtan bugun çatlamış olabilir miKızlar dün yumurtam çatladı değerlendirdik bugün iftardan sonra hafif kanamam olmuş çatlama kanaması olabilir mi lütfen bana birşey söyleyin
O da olabilir dünkü testim biraz yanılttı beniYumurtan bugun çatlamış olabilir mi
Yani yumurtlamadan dolayı kan gelmiş olabilir canım bazen bende de oluyor yani çatlama kanamasıO da olabilir dünkü testim biraz yanılttı beni
O zaman bugünü çatlama olarak değerlendirelim biz ne olur ne olmazYani yumurtlamadan dolayı kan gelmiş olabilir canım bazen bende de oluyor yani çatlama kanaması
Evet canım değerlendirO zaman bugünü çatlama olarak değerlendirelim biz ne olur ne olmaz
Canım bu söylediklerinin hepsini bir anda mı kullanacaksınkizlar gecen ay ilk cocuk calismamiz oldu her belirtiyi yasadim ve telefon uygulamasindan sadece yumurtlama gunlerini degerlendirdik nasip olmadi bu ayda hem yumurta gunlerini degerlendirdik hemde butun gun asiri denedik dun adet olmusum. Ovulasyon testi ve caksir suyu siparisi verdim esim ve benim icin hemde hayit tohumu civan percemi karisik cayi siparis verdim bu ayda bunlarla denicem. Simdi sorum su malum ramazan ayindayiz caksir suyu nezaman ne nasil tuketebiliriz kizlar
Ağrım yok canım ama kramplar giriyor aradaYok gibi şuan canım senin
Canım benim normal adete 10 gün kala falan hafif hafif kasıklarım ağrımaya başlar yani ben bu kasık ağrısını gögüs şişmesini falann gebelikten saymıyorum adet olacağımı AnlıyormAğrım yok canım ama kramplar giriyor arada
Ovulasyonu bu ay takip etmeyi dusunuyorum caksir suyunu da iftardan sonra hayit cayinida boyle gece yarisi falan olmazmi bi zarari olmaz insallah canimCanım bu söylediklerinin hepsini bir anda mı kullanacaksın
Bitkisel de olsa aynı şeyleri birlikte kullanmak iyi değil diyorlar canım ama pek de bilmiyorum ama. Bunları aç karına tüketmen gerekiyorOvulasyonu bu ay takip etmeyi dusunuyorum caksir suyunu da iftardan sonra hayit cayinida boyle gece yarisi falan olmazmi bi zarari olmaz insallah canim
Aynen caksir suyunu nasil yapalim peki bu ay cok umitlenmistim olmadi caksir suyunu cok duydum denim dedimBitkisel de olsa aynı şeyleri birlikte kullanmak iyi değil diyorlar canım ama pek de bilmiyorum ama. Bunları aç karına tüketmen gerekiyor
Sahur yapmadan bir fincan kadar içeceksin o zman canım aç karına çakşırıAynen caksir suyunu nasil yapalim peki bu ay cok umitlenmistim olmadi caksir suyunu cok duydum denim dedim