Caillou izleyen cocuklar

demek ki bu kayu. Benimki de pek seviyor. Ben de çok memnunum bu durumdan. Eğitici ve güzel şeyler veriyor. Şiddet içermiyor. Kardeş sevgisini, arkadaş sevgisini, paylaşmayı öğrettiğini düşünüyorum.

benim ismimden önce Kayyu demeye basladı ne acı(((
sabah aksam kayyu diye dolanıyor evde
cocukları ceken bişi var o cizgifilmde
sevmeyen yok gibi

benim kızımda çok izliyor hatta şu anda ben buraya yazarken
o diğer tarafta kayu izliyor
alu aç alu aç diye dolanıyor evde

benim oğlumda18 aylık cailou hastası onun yaptıklarını yapmaya çalışıyor cailou müziğini mıraldanıyor öyle yani bir kaç pijama takımı var cailoulu hemen dio kalgu kalgu cici die şiddet yok cizgi flimde korkacak bişey yok o nedenle sevyolar sanırım yoksa bazı cizgi flimlerden ya korkuyo yada hiç bakmıyo ben bile severim cailou yu annesi babası çok güzel davranıyorlar cailouya örnek çizgi film bence

Oğlumda çok izlerdi hastasıydı bizde onunla birlikte defalarca tekrarlarını bile izledik.Artık hangi bölümün çıkacağını ne söyleyeceklerini ezbere biliyordu.Birkaç aydır vazgeçti artık izlemiyor.Bazen denk gelirse açıyorum seviyor diye bakmıyor bile.Kreşe başladı onun etkisi diyeceğim ama ondan önce başlamıştı izlememeye.Aslında sebebinide biliyorum.Sürekli tekrar bölümlerinin çıkmasından sıkıldı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…