Caillou izleyen cocuklar

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
benim oğlum 1.5 yaşında tam bir kayu hastası gözünü kıpmadan izliyo resmen çoğu cocuk kayuyu çok seviyo heralde sizce çocukları neden bukadar çekiyo.Benimki mesela diğer çizgi filmleri onunkadar izlemiyo.Biyönden demekki oğlum seçici diyorum Bütün çocuklar mı böyle acaba herçocuğun özellikle sevdiği çizgi fim varmıdır yani bu dönemde yoksa bazı çocukalarda mı vardır seçicilik

benimki de kayu hastası ben de meraak ediyorum neden acaba galiba eğitim bilimleri çalışıyorum da sınava azz kaldı TARİHSEL ZAMAN

benimkide hastası 22 aylık..birinin pantolonunda yada kazağında kayu resmi görse çıldırıyoo mutluluktan :) bu kötü bişey değil sanırım

Yiğenim de kayuu hastası :)) 5 yaşında kayu başladımı evdeki herkese haber verir.Ama güzel bir çizgi film eğitici yeni şeyler öğreniyorlar günlük hayattanda belki o yüzden hoşlarına gidiyordur.

Walla benim butun arkadaslarımın cocukları ve tabii kendi 19 aylık oglum kayu hastası. Nedeni bilinmez ama 1 yas 7 yas arası butun cocuklar seviyorlar sanırım. Gecenlerde bir arkadasımın cocugu ilkokula basladı, o bile cok seviyormus. Anlamak güç bizim için. Bir cocuk gelişimci belki anlatabilir sebebini.

evet ya benim de tanıdığım bir çok çocuk bu çizgi filmi çok seviyor ben de merakımdan oturup izledim valla benim de çok hoşuma gitti

çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hepinize çünküm aynısı benimkindede var. hipnozla falan silicem bu gidişle kayu yu hafızasından aşıkoldu sanki sempatiksalakcinni

yumurcak tv ama öğlende bide bu saatlerde başlıyo sanırım tam bilmiyorum
bende seviyorum onu ama kızım hayatta izlemez sadece 5 dk reklamlara bakar ondan sonra yaramazlığa :)

biz dvd setini aldık o derece yani ailecek izliyoruz eğitici ve öğretici bir çizgifilm çocukların gelişimi için iyi yönde mesala benim oğlum kayu sayesinde çok şey öğrendi onu örnek alıyor

benim kızım da bayılıyor..yolda yürürken panoda vs..resmini gördüğü zaman nasıl seviniyor :asigim:

bu kadar sevilmesinin nedeni; bence,
hikayelerin çok yalın olması..bir çocuğun standart günlük yaşamı..
annesi-babası, dedesi-ninesi, kardeşi ile diyalogları, hepsi hayatın içinden..
çocuklar tüm hikayeyi oturtabiliyorlar kafalarına seyrederken...anlıyorlar..bu yüzden de çok seviyorlar sanırım..
ayrıca;
hikayeyi seyrederken, içinden birçok faydalı şeyi de öğreniyorlar...diş fırçalama, sebze yemek vs..
diğer çizgi filmlere oranla daha faydalı olduğunu düşünüyorum ..

çocuklarda tv izlemek çok sakıncalı çizgifilm bile olsa nedenide tv deki resimler arkaarkaya akıp giderken çocuklar hipnotize oluyor ve alışkanlık yaptığında çocuk artık dışarıdan gelen uyarılara tepkisiz kalıyor bunun sonu çocukta zeka geriliğine kadar gidebiliyormuş yapmış olduğum geniş araştırmaya göre durum bu hanımlar zeki çocuklar yetiştirebilmemiz dileğiyle :1rolleyes:

Kızlar vallahi ben de çok seviyorum bu çizgi filmi kaydirigubbakcemile3
Hele Rozi'ye bitiyorum :asigim:
Çocuğum yok henüz, Rabbim nasip eder de olursa kesinlikle tüm setlerini alırım bu Caillo'nun kaydirigubbakcemile2

benim oğlum hiç izlemiyor,varlığından bihaber.Sadece belgesel seviyor,tam bir hayvan tutkunu.

benim yeğenimde 1,5 yaşında oda tam bir arabalar çizgi filminin hastası sürekli aynı şeyi defalarca izlemekten bıkmıyor, sadece arabalarla oynuyor, üzerinde araba resmi olmayan bir kıyafeti giymiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…