Cahill insanla nasil bas edilir

Aynen,fazla yansıtma bence canım,sonuçta onlar dış kapının mandalı,kapını kapattın mı onlar sağ,sen selamet...Önce eşinle olan bağlarını sağlamlaştır,çünki başka seçeneğin yok.Madem adam olmaya niyetlendi,suyunda git biraz,biraz biraz söylersin ama,yemekte tuz kadar.Mesela,gülerek görümcenin aptalca bir şeyini anlat,ay x ablam da bugün böyle dedi,alem kadın ya gibi...Ama.baktın eşin onlar için dediklerini sorun etmiyor,adım adım ilişkiyi kesersin.Eşinle huzurlu bir ortamın olsun ki,onlar tantana çıkardıklarında kimin huzur bozucu olduğunu farketsin.
Ayy limoncu beni görse iyi bir fırça atar:KK17: ama duruma göre çözüm,ne demişler,hastalık yoktur,hasta vardır:ıslık:
Bende siz verdim artik kendime esime yansitmicam canim aslinda soyle esime diyorum ben birdaha annenlere gitmem onlarda gelmsin diyorum .sen ister git ister gitme diyor bana ama gitmeyince uzun sure sanki nasil diyim boyle sicak daranmiyor gibi geliyor bana cocuklar olmadan once gitmesem direk yuzume soylerdi neden annemlere gitmiyosun diye malum simdi cocuklar olunca gidemicegimi biliyor

Aynen,fazla yansıtma bence canım,sonuçta onlar dış kapının mandalı,kapını kapattın mı onlar sağ,sen selamet...Önce eşinle olan bağlarını sağlamlaştır,çünki başka seçeneğin yok.Madem adam olmaya niyetlendi,suyunda git biraz,biraz biraz söylersin ama,yemekte tuz kadar.Mesela,gülerek görümcenin aptalca bir şeyini anlat,ay x ablam da bugün böyle dedi,alem kadın ya gibi...Ama.baktın eşin onlar için dediklerini sorun etmiyor,adım adım ilişkiyi kesersin.Eşinle huzurlu bir ortamın olsun ki,onlar tantana çıkardıklarında kimin huzur bozucu olduğunu farketsin.
Ayy limoncu beni görse iyi bir fırça atar:KK17: ama duruma göre çözüm,ne demişler,hastalık yoktur,hasta vardır:ıslık:
Limoncu neden kizsin altin istemdiniz ki ondan:)))))))

Limoncu neden kizsin altin istemdiniz ki ondan:)))))))
Ayy istemesekte kızar:) :),geçen gün bir konu açmış,bütün kkya veriştirmiş,oysa burası kozmopolit bir yer, normal olarak her fikir de insan var.
Neyse,madem eşin oyle hissettiriyor,çok çok seyrek,40ta bir, eşinle git,biraz durur gelirsin.Eşine de dersin,meraklıları değilim,ama ne de olsa annen,sırf senin hatırın için,gittim diye...Biraz politik ol canım.Geldikten sonra da, sanki gitmemişsin gibi,hiç onlardan bahsetme.
Erkekler düz mantık,sorun yoksa,sorun yoktur.

Ayy istemesekte kızar:) :),geçen gün bir konu açmış,bütün kkya veriştirmiş,oysa burası kozmopolit bir yer, normal olarak her fikir de insan var.
Neyse,madem eşin oyle hissettiriyor,çok çok seyrek,40ta bir, eşinle git,biraz durur gelirsin.Eşine de dersin,meraklıları değilim,ama ne de olsa annen,sırf senin hatırın için,gittim diye...Biraz politik ol canım.Geldikten sonra da, sanki gitmemişsin gibi,hiç onlardan bahsetme.
Erkekler düz mantık,sorun yoksa,sorun yoktur.
Tamam canim dedikkernizi aynen uygulicam politik olmak en iyisi esim normalde cok iyi bir insan hic artismayiz tartisak keain konu ailesidir bi sekikde Allah buyuk biImde sinavimiz bu sanirim. Limoncuya auriyete hayaranim ama denizin yosun kokusu limoncunun bazen gercwk degil diye diaunuyorum:))))acaba oylemi ki:)

Cahille baş edilmiyor ki ne yapmalı ben de bilmiyorum benim de eltim böyledir kaç defa açıklamaya çalıştım düzgünce anlamıyor bazen gülüyorum sadece geçiyorum bazen de bir şeyler diyorum ama anladığını sanmam en iyisi pat pat her şeyi demek onların yaptığı gibi.

Cahille baş edilmiyor ki ne yapmalı ben de bilmiyorum benim de eltim böyledir kaç defa açıklamaya çalıştım düzgünce anlamıyor bazen gülüyorum sadece geçiyorum bazen de bir şeyler diyorum ama anladığını sanmam en iyisi pat pat her şeyi demek onların yaptığı gibi.
haklisiniz kendi dillerinden konuaunca anliyorlar ozellikle bu eltilwrin kiskacliklarini anlamiyirum yeminlen ya ben niye kiskanmiyorum benden daa iyi olsunlar derim. Ama onlar oyle dwgil sanirim bosuna dememisler kuma kumanin gemisi yururde elti eltinin gemisi yurumez diye:))

haklisiniz kendi dillerinden konuaunca anliyorlar ozellikle bu eltilwrin kiskacliklarini anlamiyirum yeminlen ya ben niye kiskanmiyorum benden daa iyi olsunlar derim. Ama onlar oyle dwgil sanirim bosuna dememisler kuma kumanin gemisi yururde elti eltinin gemisi yurumez diye:))
Evet çok haklısınız anlamsız bir laf sokma çabası anlamsız bir çekememe oluyor nedense dediğiniz gibi ben iyi olsunlar isterim beklerim hep.
Evet kendi dillerinden konuşup eşlere de hissettirmemek galiba çünkü sonra eşlerle sorun oluyor.

Tamam canim dedikkernizi aynen uygulicam politik olmak en iyisi esim normalde cok iyi bir insan hic artismayiz tartisak keain konu ailesidir bi sekikde Allah buyuk biImde sinavimiz bu sanirim. Limoncuya auriyete hayaranim ama denizin yosun kokusu limoncunun bazen gercwk degil diye diaunuyorum:))))acaba oylemi ki:)
Bence limoncu saçının teline kadar gerçek canım,olsun,erkeklerin bencillikte tavan yaptığı bir dünyada,denge için,onun gibi kadınlar da lazım:) :)Çoğu düşüncesine katılmasam ve uygulamasam da, ben onu garipsemiyorum,onun yerine bir erkeği koy,herkese çok tanıdık gelir.Keşke onun gibi kadınlar hak eden erkeklere rastgelse..
Karşılarına geçer,seyreylerim gümbürtüyü:halay::halay::halay:

şu dış görünüşe eleştiri hiçmi bitmez aynısından bendede var aynı kendi kusurlarını saysam bitmez yamuk yumuk bişey ama zayıf diye kendini manken görüyo ölüom sinirimden ama yapacak bişey yok
şu güne kadar şuranda şöyle demedim kendinin demediği kalmasada artık baktı bende tık yok söylenmiyo eskisi kadar
cevapsız kalmak en iyisi

Ortada oyle aman aman bir sorun goremedim.

Takilmayin bu kadar.

Derlerse desinler.

Cevap vermeyin muhattap olmayin.

Cevap verdikce onlar bu soylemlere devam edecekler.

Herkese iyi aksamlarm.evet arkadaslar bu suluk esimin ailesin den biktim.mesafeli davranmami iyi olmamizi kiskanidklari yetmiyormus gibi evime gelip yuzsuz yuzsuz huzurmuzu bozmaya calisyorlar az once gecen olayi anlatayim sizlere bana yardimci olun lutfen

Esim le yemek yerken eltim ve gorumcem geldi habersiz.daha iceri girmeden eltim yenimi yemek yiyorsunuz dedi halbuki saat dokuz esim anca isten cikiyor.2 oglumun yanaklarinkizarmis vunu yanaklari neden boyle olmus uatune basa basa soyluyyir bende arada oyle oldugunubsonra gectigini soyledim.3 eltimin akrabasinin dugunu var elbise istedi benden bende verdim ordan gorumcem diyorki bu sana olmaz sen bunu tamamen ver sen kilo aldin vidi vidi.halbuki zayifim 60 kiloda 1,70 boyim var maksat laf atmak olsun .bende sen kendine bak dedim kusurlarini saysam liste olur dedim guldu salakca.sonra dedim gorumce gormeyeyim seni omrumce bunu soyledim ictwn .neyse elbiseyi alip ciktilar giderkende diyorki gorumceyi gormesin birdaha bilmem ne arkadaslar.cok cahiller lutfen bana bir akil verin bunlarla nasil basa cikmaliyim not .esim evdeyken bu sekilde konusamiyorlar sadece tek oldugumda yapiyorlar esime anlatmak istemiyorum kendim cevap vermk iatiyorum cevaplariniz cok degerli cevap yazamasamda okuyup uygulayacagim cok tesekkur ediyorum...
cahilden kaçacaksın. görümcen dahi olsa. bu net. mecbur kaldıgında ise he he dee gec

şu dış görünüşe eleştiri hiçmi bitmez aynısından bendede var aynı kendi kusurlarını saysam bitmez yamuk yumuk bişey ama zayıf diye kendini manken görüyo ölüom sinirimden ama yapacak bişey yok
şu güne kadar şuranda şöyle demedim kendinin demediği kalmasada artık baktı bende tık yok söylenmiyo eskisi kadar
cevapsız kalmak en iyisi
Saol canm cevap yazdigin icin benim dis gorunus ovmek gibi olmasin ama gercekten guzel kendimede bakarim bunu fekemiyor zaten dediginiz onun listesini hazirlasam bitmez iyo taktok aslinda cevap vermezsek bir daha soylenmez sanirim

Ortada oyle aman aman bir sorun goremedim.

Takilmayin bu kadar.

Derlerse desinler.

Cevap vermeyin muhattap olmayin.

Cevap verdikce onlar bu soylemlere devam edecekler.
Cok tesekur ederim yorumunuz icin evet aslinda cok kucuk seyler ama zamanin esimle arami cok bozduklari icin yaralarim hala kapanmadi cok uzuluyorum hatirladikca artik esim benden yana oldugu icin bunu hazmedemiyorlar

cahilden kaçacaksın. görümcen dahi olsa. bu net. mecbur kaldıgında ise he he dee gec
Tresekurler cevap yazdiginiz icin gorumcem zaten ayda bir evime gelir geldigi zamanda bardagimdan kucuk bir noktaya kadar esimin yaninda bahane bulup gider ben huzursuz oluyorum haliyle bana kalsa eve bile almam esim iste sonucta kardeso:KK43:(

X