Cahill insanla nasil bas edilir

Onları eğer cahil olarak görüyorsanız onların seviyesinde takılmayın.Anca can sıkarlar.
Bişey istemek için geldiklerinde tek cevap, yok.Bir iki sonra zaten gelmezler.
Tesekkur ediyorum tamam insallah gelmezler pek anlicaklarini sanmiyorum ama hayirlisi

Guzel yorumun icin teskkur ederim ven karsimda onlar olumca istemeden modum dusuyor kahkaha bile atamiyorum ama dediginiz gibi mesafe iyidir mesafeli oldugumdan beri napcaklarini bilmiyorlar iste
Modunuz düşse bile asla belli etmeyin relax olun aynen zor biliyorum ama öyle olmak zorundasınız.Onların yanında kendinizi kastığınızı farkederlerse birşey sanarlar kendilerini.Bu tür insanlar karşı taraftan saygı görse hemen durumu kendine yorarlar.Eee biz çok değerliyiz onun icin saygı görüyoruz derler.Hiç gerek yok

Verdiğiniz cevaplarla onların seviyesine düşmüşsünüz zaten. Sizin de aşağı kalır yanınız yok gibi gözüküyor. Cahil-akıllı çatışması gibi durmuyor o yüzden buradan.

Herkes nasıl laf sokabileceğini anlatmış. Bunun yerine iletişim kurmayı deneyin. Belki sizin laflarınıza karşılı bunları diyordur bilemeyiz ki.
Yorumunuz icin tesekkur ederim basta inanin diger konularimi okusananiz az bile yapmisin dersiniz hep iyidim seviyelerini inmedim ice tepeme ciktilar en iyisi anladiklari dilden konusmak diye dusundum artik

Bizim oralarda bi laf vardır kk das;Ne deliye ver hasa ne deliye var!deliye versen bana verdi diye ilan eder deliye varsan bana vardı diye...uğraşma kendi hallerine bırak derim ben.
Bu arada umarım söylediğim cümle yanlış anlaşılmaz sadece bir deyiş bizim oralarda.
Önce anlayamadım anlayınca koptum:KK70:

Bizim oralarda bi laf vardır kk das;Ne deliye ver hasa ne deliye var!deliye versen bana verdi diye ilan eder deliye varsan bana vardı diye...uğraşma kendi hallerine bırak derim ben.
Bu arada umarım söylediğim cümle yanlış anlaşılmaz sadece bir deyiş bizim oralarda.
:)hayir yanlis anlamdm elbwt ama kendi hallerine biraktigim halde burnumun dibinde biti veriyorlar xanimi cok skyorlar artik ne kadar seviyelerine inmesem hallerine biraksam aynilar

Modunuz düşse bile asla belli etmeyin relax olun aynen zor biliyorum ama öyle olmak zorundasınız.Onların yanında kendinizi kastığınızı farkederlerse birşey sanarlar kendilerini.Bu tür insanlar karşı taraftan saygı görse hemen durumu kendine yorarlar.Eee biz çok değerliyiz onun icin saygı görüyoruz derler.Hiç gerek yok
Aynen benim baslarda kastigimi farkedim yuzume bakip rahatca konusabiliyorlardi onceden simdi yavas yavas relax olmaya caliyorum

Yorumunuz icin tesekkur ederim basta inanin diger konularimi okusananiz az bile yapmisin dersiniz hep iyidim seviyelerini inmedim ice tepeme ciktilar en iyisi anladiklari dilden konusmak diye dusundum artik
Bence en doğrusunu yapıyorsunuz.Çünkü susunca sizi daha afedersiniz hımbıl bulup üstünüze binmeye çalışıyorlar.Bence herkese gerektiği zaman gerekli tepkiyi vermek lazım yoksa ardını alamazsınız.İnsanlar nerede durmasını bilmiyorsa siz bildireceksiniz.

Bence en doğrusunu yapıyorsunuz.Çünkü susunca sizi daha afedersiniz hımbıl bulup üstünüze binmeye çalışıyorlar.Bence herkese gerektiği zaman gerekli tepkiyi vermek lazım yoksa ardını alamazsınız.İnsanlar nerede durmasını bilmiyorsa siz bildireceksiniz.
aynen cok guzel bir yere degindiniz onlar beni ben susutukca himbil ve saf buluyorlardi nede olsa cevap vermiyor diye eaimle baslarda hep boyle huzurumu bozdular beni doldurup uzup bende onlara bir aey diyemiyince esime patliyordum akabinde esimle huzurum bozuluyordu

haklisiniz gercekten keake vermeseydim sinirler iyiliktende anlamazlar yeterki gitsinlwr evden dedim verdim elbiseyi gottiler sonra
Hayatında kurtulmak dahi için bile olsa asla istemediğin bir şeye mecbur değilsin canım.. Yani bu kişilerin kırdığını üzdüğünü düşünüyorsun ve onlara yeter ki gitsinler diye dediklerine boyun eğiyorsun.. İşte tam da bu noktada aslında onlara damarına basma hakkı veriyorsun..
Kim olursa olsun, sevmek zorunda değilsin, sadece saygı ve mesafeni koruyarak ve mecbur hissetmeden, kendinden sadece sevdiklerin dışında ödün vermeden yaşamaya çalış..

Hayatında kurtulmak dahi için bile olsa asla istemediğin bir şeye mecbur değilsin canım.. Yani bu kişilerin kırdığını üzdüğünü düşünüyorsun ve onlara yeter ki gitsinler diye dediklerine boyun eğiyorsun.. İşte tam da bu noktada aslında onlara damarına basma hakkı veriyorsun..
Kim olursa olsun, sevmek zorunda değilsin, sadece saygı ve mesafeni koruyarak ve mecbur hissetmeden, kendinden sadece sevdiklerin dışında ödün vermeden yaşamaya çalış..
Cok teakkur ederim cok guzel soylediniz sanirim beni baya bir koretmisler her zayif noktamda damarima basmislar bunlarla simdi tamamen mesafeli olsam hic gorusmesem eaimle sorun olur diyede duaunuyorm

Konuşmayı öğrenmezseniz bir daha evime gelmeyin diyib eşiniz yokken kovun gitsin. Arkadş olsanız böyle konuşmazsınız. Arkadaş değilseniz düşmansınız. O yüzden uzak durun diyin. Yada açmayın kapıyı ne biliyim.eşiniz sorarsada duştayım deyin geçin.ayy sinir oldum. Ayy bıktım bu görümcelerden.bende bir yenge vardı aynı bunlar gibi arsız.dinsizin hakkından imansız geliri bir tek onda uyguladım.bir tek beni sever. Kimseyle konuşmaz :) laf sokmadan zevk alıyor bazısı. Doğru düzgün laftan anlamıyor.
Allah tan ne yaptıysa benim görümce eşimin yanında yapıyor. Eşim kardeşinden kendi tiksiniyor. Ben sakinlestiriyorum barıştırıyorum.azcık salağım ondan heralde. Yada benimkiler çok kötü onunkiler benim abime ve aileme göre melek kalıyorlar ondan heralde. Alala kendimi sorguladım gece gece :110: birde size akıl vermeye çalışıyorum. :-) daha çok ben karıştım.

Konuşmayı öğrenmezseniz bir daha evime gelmeyin diyib eşiniz yokken kovun gitsin. Arkadş olsanız böyle konuşmazsınız. Arkadaş değilseniz düşmansınız. O yüzden uzak durun diyin. Yada açmayın kapıyı ne biliyim.eşiniz sorarsada duştayım deyin geçin.ayy sinir oldum. Ayy bıktım bu görümcelerden.bende bir yenge vardı aynı bunlar gibi arsız.dinsizin hakkından imansız geliri bir tek onda uyguladım.bir tek beni sever. Kimseyle konuşmaz :) laf sokmadan zevk alıyor bazısı. Doğru düzgün laftan anlamıyor.
Allah tan ne yaptıysa benim görümce eşimin yanında yapıyor. Eşim kardeşinden kendi tiksiniyor. Ben sakinlestiriyorum barıştırıyorum.azcık salağım ondan heralde. Yada benimkiler çok kötü onunkiler benim abime ve aileme göre melek kalıyorlar ondan heralde. Alala kendimi sorguladım gece gece :110: birde size akıl vermeye çalışıyorum. :-) daha çok ben karıştım.
Yorumun icin tesekkur ediyorum canim inan daha dun eltime kapiyi acmadim duymadim dedim.bende kovmayi dusunuyorumm inanin ama esim nasil karsilar bu durumu bilemiyorum.yemgeniz iyi yapiyormus insanlar o dilden anliyor benimde ailem cok kotu elin kotusunu bile bana iyi geliyor kendi ailemin yaninda anlicagon bu konudan bende muzdaribim kafan karismasin canim:))

Cok teakkur ederim cok guzel soylediniz sanirim beni baya bir koretmisler her zayif noktamda damarima basmislar bunlarla simdi tamamen mesafeli olsam hic gorusmesem eaimle sorun olur diyede duaunuyorm
Mesafeli olmak derken, sık görüşmemek, onların senden istediklerine; uygun değil, müsait değil veya hayır veremem, yapamam demen yeterli.. Hiç görüşmemek gibi şansın yok sonuçta, zaten normali görüşmektir ama sadece onlar nasıl ki sen den talep edebiliyorlar bazı şeyleri, sen de istemediğini reddetme hakkına sahipsin.. Ya da kalbin kırıldığında illa sen de kırmak için uğraşmadan, soğuk kanlı olmaya çalış. Evliliğine sıçratma, kafanı yorma bu elti ve görümce için.

Mesafeli olmak derken, sık görüşmemek, onların senden istediklerine uygun değil, müsait değil veya hayır veremem, yapamam demen yeterli.. Hiç görüşmemek gibi şansın yok sonuçta, zaten normali görüşmektir ama sadece onlar nasıl ki sen den talep edebiliyorlar bazı şeyleri, sen de istemediğini reddetme hakkına sahipsin.. Ya da kalbin kırıldığında illa sen de kırmak için uğraşmadan, soğuk kanlı olmaya çalış. Evliliğine sıçratma, kafanı yorma bu elti ve görümceyi..
Teskkur ederim gercekten ben zaten onlari fazla gormem aramam sadeece kendileri aradiginda cevap veririm okadar.soguk kanli olmak sanirim en iyisi diymi.evliligime sicratiyorum maleaef bazen esim alakasi yokken konuyu acip onunla tartisiyorum durduk yerw:KK43:((

Yorumun icin tesekkur ediyorum canim inan daha dun eltime kapiyi acmadim duymadim dedim.bende kovmayi dusunuyorumm inanin ama esim nasil karsilar bu durumu bilemiyorum.yemgeniz iyi yapiyormus insanlar o dilden anliyor benimde ailem cok kotu elin kotusunu bile bana iyi geliyor kendi ailemin yaninda anlicagon bu konudan bende muzdaribim kafan karismasin canim:))
Ayy bu ne yüzsüzlük pes. Cevap vermeyip ezmeyi denedinizmi isterseniz birde onu deneyin. Ayy senin elbisen yokmu yazık ben sana elbise alıyım diyin aşağılayın. Ama bunlar cazgırdır gider yetiştirir. Ne biliyim iki ucu farklı bunların.ne yapılırki anlamıyorum. Aklımın bittiği nokta. Ben yengemi bas bas bağırarak koymuştum. Ne biliyim gelsinler yada yoklarmış gibi yap al. ara birini muahbbetet annenle falan. yada işim var diyin durmyın aynı odada. Çok zor valla.Allah yardımcın olsun ne diyim. En iyisi bir şekilde ayaklarını kesmek veya hiç muhatap olmamak geldiklerinde. Tabi sabrınız yeterse. Allah sabır versin. Yüzsüz insan çok zor valla.

Herkese iyi aksamlarm.evet arkadaslar bu suluk esimin ailesin den biktim.mesafeli davranmami iyi olmamizi kiskanidklari yetmiyormus gibi evime gelip yuzsuz yuzsuz huzurmuzu bozmaya calisyorlar az once gecen olayi anlatayim sizlere bana yardimci olun lutfen

Esim le yemek yerken eltim ve gorumcem geldi habersiz.daha iceri girmeden eltim yenimi yemek yiyorsunuz dedi halbuki saat dokuz esim anca isten cikiyor.2 oglumun yanaklarinkizarmis vunu yanaklari neden boyle olmus uatune basa basa soyluyyir bende arada oyle oldugunubsonra gectigini soyledim.3 eltimin akrabasinin dugunu var elbise istedi benden bende verdim ordan gorumcem diyorki bu sana olmaz sen bunu tamamen ver sen kilo aldin vidi vidi.halbuki zayifim 60 kiloda 1,70 boyim var maksat laf atmak olsun .bende sen kendine bak dedim kusurlarini saysam liste olur dedim guldu salakca.sonra dedim gorumce gormeyeyim seni omrumce bunu soyledim ictwn .neyse elbiseyi alip ciktilar giderkende diyorki gorumceyi gormesin birdaha bilmem ne arkadaslar.cok cahiller lutfen bana bir akil verin bunlarla nasil basa cikmaliyim not .esim evdeyken bu sekilde konusamiyorlar sadece tek oldugumda yapiyorlar esime anlatmak istemiyorum kendim cevap vermk iatiyorum cevaplariniz cok degerli cevap yazamasamda okuyup uygulayacagim cok tesekkur ediyorum...

başlıktaki soruya cevabım, görmezden gelerek olurdu...

yanakları sağlıklı olduğu için kırmızı deseydin
diğer söylediklerine de gayet güzel cevap vermişsin bence daha ne diyeceksin ki
istersen habersiz misafir almadığını falan söyle bi kaç kez, malını mülkünüde verme eğer sen ödünç bişeyler almıyorsan, prensip meselesi kıyafetlerimi başkasına vermiyorum artık de geç

Mesafe koydugun halin bu mu, dolabindan elbise istiyorlar?

İşte mesafe koymak, kime göre neye göre. Eşinin ailesi cahil, kime göre neye göre.

Örnegin mesafe koysam, evime arayip musait misin diye sorarak gelip, ancak 1 bardak çay isteyebilirler.

X