- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
eşine bu şeyleri tabi anlatma. çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler . ve gerkçekten bunları problem etmeniz çok şaçma. o kişilere seni mi ilgilendiriyor . sen kendi vucudunla ilgilen desen bi daha konuşur mu . konuşmaz . bu saatte ne işiniz var evimde. bırakın da rahat bi yemek yiyelim desen yine susacak. yani sen niye böyle susuyorsun da sonra dert ediyorsun. artı ben olsam kilo mu aldın lafına kırılmam . bu saatte yemek mi yenir lafına da alınmam. çünkü o saatte yemek yemek zaten doğru bi şey değil bilirim. yersem de kimi ilgilendirir derim. bu kadar .Herkese iyi aksamlarm.evet arkadaslar bu suluk esimin ailesin den biktim.mesafeli davranmami iyi olmamizi kiskanidklari yetmiyormus gibi evime gelip yuzsuz yuzsuz huzurmuzu bozmaya calisyorlar az once gecen olayi anlatayim sizlere bana yardimci olun lutfen
Esim le yemek yerken eltim ve gorumcem geldi habersiz.daha iceri girmeden eltim yenimi yemek yiyorsunuz dedi halbuki saat dokuz esim anca isten cikiyor.2 oglumun yanaklarinkizarmis vunu yanaklari neden boyle olmus uatune basa basa soyluyyir bende arada oyle oldugunubsonra gectigini soyledim.3 eltimin akrabasinin dugunu var elbise istedi benden bende verdim ordan gorumcem diyorki bu sana olmaz sen bunu tamamen ver sen kilo aldin vidi vidi.halbuki zayifim 60 kiloda 1,70 boyim var maksat laf atmak olsun .bende sen kendine bak dedim kusurlarini saysam liste olur dedim guldu salakca.sonra dedim gorumce gormeyeyim seni omrumce bunu soyledim ictwn .neyse elbiseyi alip ciktilar giderkende diyorki gorumceyi gormesin birdaha bilmem ne arkadaslar.cok cahiller lutfen bana bir akil verin bunlarla nasil basa cikmaliyim not .esim evdeyken bu sekilde konusamiyorlar sadece tek oldugumda yapiyorlar esime anlatmak istemiyorum kendim cevap vermk iatiyorum cevaplariniz cok degerli cevap yazamasamda okuyup uygulayacagim cok tesekkur ediyorum...