- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
İkinci hedef dönemimde zaten güya buna dikkat ettim. Haftalık hedeflerimi hep 400 gr olarak ayarladım ama daha başında cıvıttım yani..yukarıda kırmızıladıgım kısmın moralini bozmaması için hedefini çok zorlama püsküütüm . neden dersen hep kilo verilip durulmazki . artılarıda hesaba katmak lazım .helede çok sıkı diyet yapmıyorsak bunlar olasıdır
hiç yakıştıramdım sana ,tökseyince havlu atmayı
hadi bakalım madem yanlışlarını bilyorsun bu hafta bu yanlışlardan uzakdur . bakarsın sonraki hafta hedefindesin . olmaz diye bişi yok
ben bu sabah 64 dü bekliyordum ne yalan diyim bu kilo banada süpriz oldu :44:
dün aç yattım akşamıda 19 da yedim.. . dün yapıtıgım özel bişi daha vardı püsküütüm. belki sanda işe yarar arkadaşım . her ögünüme yogurt kattım hatta kahvaltıma bile .hatta akşam ögünüm büyük 1 kase yogurt içinede kuru meyveler ve tarcın ceviz.
...bugün cuma ve sohbetim var . kaçamak günüm yani .ama sonrasında akşam bişi yemeden yatıcam inşallah .(akrebim eşim yok nasılsa geri dönüş uçagı 20 de).
püskütüm kemer sıkmaya varmısın bu hafta yarışa senide katalım .inan bu insanı baya kamçılıyor . tabi yarışacagın kişi akrepde olunca .
kendini zorlıycak bir kilo belirle haftaya cumaya .
ben kaçar şimdi .akşama görüşürüz inşalah
Yok yoooook beni asıl cıvıtan sizsiniz..
Evet, evet siz ikiniz.
İkiniz de göbekli fotoma güzel laflar ettiniz. E ben de oldum demek ki diye gevşedim.
Lulut kelepçeleri getir oğlum!
A-aaaa tabii ya! Yoğurt! E ben güya yiyordum öğlen akşam.. Bu hafta neden unuttum düzenli yemeyi acaba?
Güya bu dikkat ettiklerimden biriydi. İyi ki hatırlattın arkadaşım!
Lulut, aebenimin kelepçelerini çözebilirsin evladım!
Yarış.. bilmiyorum.. kendimle yarışırım ben hep. Çok alışkın olduğum bir şey değil yarışmak.
Eskiden de herhalde en son baktığım şeydi bizim takım kaçıncı oldu diye..
Bu hafta kesinlikle sıkıyorum. Şükürler olsun kardeşim de döndü Sibiryadan. Gaz sohbetimizi yaptık onunla da.çivi çiviyi söker diyorsun yani püsküütüm .
bu hafta yarıştayız püsküütüm ve sıkı diyet yapıyorsun sen belki kabul etmesende alt beynide işledim
...hepinizi kucaklayıp kaçtımmm .
Tatlım çizelgemde önceki kilom, kilo almadan önceki kilom yani Bilinçli olarak değiştirmiyorum ki o kiloyu gördükçe kilo verme isteğim kırbaçlansın..
Ehh alkışı şimdi bekliyorum efemm
Oyy aynı ben
Ben de artış görürsem iştah ayarım dozajı yükseltiyor, ne kadar artış o kadar iştah O yüzden günlük tartılmalar bana pek yaramıyor..
Aaaa sakın! Uzak dur günlük tartılmadan
Aaaa akrep yarışamı girmiş sakin sakin okurken gözlerim açıldı birden Hafta güzelleşicek desenize akrebin birinciliği ile
E o zaman sen bol toplantı sohbet durumlarında ol..Püsküütümm az önce dilim sürçtü sen günlük tartılmaya devammm
Tebrikler o zaman..
Darısı çizelgedeki kiloya ulaşmaya.
Ceza olsun diye günlük tartılayım dedim ama.. kötü mü olur ki?
Evet, evet siz yarışın ben de yemek fotosu ekleyeyim bol bol..
Paramı kime koysam acaba?Yok ben aslında çizelgedeki kiloya inmeden inmiş saymıyorum kendimi..
Tamam canikom bu hafta yarıştayız hadi bakem haftaya kim birincilik merdiveninde olucak
Börek deme lütfen.....Eee geldimi enişte akşam
Evett devammm:122:
Aaaa ben sana tümm börek çeşitlerini yaparım zaten sıkılmıştın bu hafta gel bana değişiklik olur senin için
E ben de endirekt olsa katılıyor oluyorum herhalde..evet akrebim senin haberin olmadan yarışa girdik
hadi bakalım hafta sonu dikkat et kaçırma emi .yada kaçırki ben seni geçeyim
ben sohbetede giderim, diyetimide yaparım ,kilomuda veririm efem .
bu hafta sonunada dikkat etmem lazım . hafta başına kilo almadan başlamak lazım :44:
püsküütüm gelmemişsin ,sen ne diyorsun bu yarış işine varmısın ?
Bu haftaki hedefim zaten çok fena. Tamı tamına 900 gr vermem gerekiyor 1 Mart planım için.
Sizin yarış halinizden ben de nemalanırım, tribünde durup fena mı?