Pazartesi bizimle de paylaş tablonu olur mu kadiscim..
Ohhh duraklama dönemi bitmiş gözün aydın..
Peki daha önceki dönemde haftada 1 kilo düzenli olarak gitti mi?
Yeni eve yeni bedenle girme fikri gıdıklayıcı olmuş, iyi düşünmüşsün..
Yöntemler ne derse desin, ben her zaman kişinin kendine göre doğruyu bulmasından yanayım.
Bundan önceki maratonumda günde 6 bazen 7 öğün besleniyordum. İbre ufak oynardı ama (ayda ort. 2 kilo) istikrarlıydı. O zamanki metabolizmayla şimdiki farklı demek ki diye düşünüyorum kendimce.. Bu sefer ara öğün yaramadı çünkü..
Ah evet aebenim.. O ceza zaten herşeyi karıştıran ama aslında iyi de oluyor.. Aba altından sopa göstermek misali..
Dedim ya bu haftaki cezam hergün tartılmak ki nefret ettiğim şey..
Haftaya hala memnun değilsem gidişattan o zaman ek ceza mönü paylaşmak.
E buyrun takımda olduğum günler.. Ne farkı kalacak o zaman..
Yok, yok bu hafta kesin kıpırdaması lazım terazinin. Acaba Cumaya kadar lapa mı yapsam
Hah sana dememiştim tahlil dedin aklıma geldi. Benim tahliller iyi çıktı. Doktor demez mi "çok sağlıklı besleniyorsunuz?" herhalde diye.. Bi'de maşallah dedi. Sevindirik oldum o gün..
Pilates aynen ilk nasıl başladıysam öyle devam ediyor aebenim. Haftada iki gün mutlaka yapıyorum. Havalar ısınana kadar devam. Sonra ver elini yürüyüş. Ah nasıl özledim. Kulağımda kulaklığım, mis gibi müziğim. Yeşil kokusu, su kokusu, su sesi.. Herşeyi bir yana bırak ruhuma da çok iyi gelmişti bu yaz..
Pazartesi gelsin bir an önce.. Sıkı sıkı, kafa kafaya vuralım diyet kardeşim.
Vay vay vay!
Büyük iddia bu!
Ama olsa, sahiden başarsan ne mükemmel olur.
Diyet konusunda senin bilmediğin bir şey kalmadı herhalde aebenim.. Saygılar efem
Sayende biz de bilgileniyoruz her konuda.. Ellerine, bilgine sağlık.
Ben de katılıyorum aebenime.. Her hafta 1 kiloyu düzenli olarak vermek zor gibi görünüyor bana da..
Benim aylık hedefim 1.5 kilo..